pise sa to kondicioner. bez j. (uz davno sa nepouziva pravidlo: pis ako pocujes)
maly clanok z netu: Za zkrášlení touto hračkou platíme daň v podobě drobného poškození. Například spálení konečků vlasů, což způsobuje zpomalení růstu nebo dokonce i vypadávání vlasů. Dalším rizikem je nastavení příliš velké teploty, které zapříčiní celkové spálení vlasů. Proti těmto drobným nedostatkům se lze bránit moderními přípravky, které mají za úkol omezit tyto drobné neduhy.
nemyslim, ze kondicioner ti az tak osetri uz spalene konceky. kondicioner je len obmedzujuci pripravok. a sorry, ale fakt je to chore, ze 13 rocnu babu netrapi nic ine, len vlasy a ich zehlenie (kedze pomaly kazdy treti den o nich zakladas forum)
ale ked chces byt v dvaciatke plesata, tak je to len a len tvoja vec. ty si si to vybrala
@millieandrea hm teraz sa trošku mýliš.Moja kamoška sa začala žehliť od 11 rokov a teraz má 25 a stále sa žehli a nevypadúju jej vlasy..tak neviem neviem.
@puro789 moja spoluziacka zo strednej. zehli si od 15-tich. ma 23 a lutuje, ze si zacala zehlit, lebo ma na hlave seno. a este k tomu. ked ma tvoja kamoska 25 a zehli si ich od 11, tak to musela mat dobre prachatych rodicov alebo je len vytvorom tvojej fantazie. lebo vtedy, ked sme boli MY male (cize 10 rokov dozadu), tak bola trosku ina doba. do 16 rokov sme nepouzivali ani len make-up. a nieto si este zehlit vlasy
po dalsie. neslo o to, ake temy zakladas, ale slo o to, ze kolko tych for sem davas (a iba o jednej veci)
@sandy114 , @dollynka7 my sa nevyzname ona vie vsetko najlepsie. len potom nechapem, preco zaklada forum, ked uz vsetko vie.
a o tom uzdraveni vlasov, to si dala dobry vtip
lebo ano. ide o to, ze ten kondicioner si davas po umyti (teda pred zehlenim) a on ti TROSKU tie vlasy ochrani. ale nie az na 100% ako to tu uz bolo pisane.
@puro789 jáj, tak prepáč, nič som nepovedala.. alebo predsa. Mám potrebu ťa upozorniť na to, čo tu ostatné píšu o tej plešatosti - rátaj s tým, že to asi nie je až tak obrazne Potom plač a nariekaj, že "tvojej kamoške sa to nestalo" - ty také šťastie mať nemusíš.
ci 13, ci 14, staci si pozriet tvoje fotky a clovek vie, ze si blba (ach)
btw. preco sa vyjadrujes len o veku a nedas reakciu na tu imaginarnu kamosku? a ked zalozis forum a vsetci ti tu napisu svoj nazor a to, ze zehlenie nici vlasy, tak sa necuduj. sama si chcela reakcie ludi. ked chces pocut, ze aka si mudra, aka si krasna, + vobec nemas male prsia (jedno tvoje forum), plus mas krasne huste vlasy, tak si zaplat nejakeho cloveka, nech ti neustale klame. pravda boli. ze? ked ju nevies prehltnut, tak nezakladaj fora. kedze ta nazory inych nezaujimaju.
a dakujem mojej mamine, ze ma vychovala ako ma vychovala. a ze mi zakazovala robit s vlasmi kktiny. lebo ich mam teraz krasne huste a leskle.
@puro789 sa spamataj dievča, hore si písala, že keď používaš kondicionériky tak žehlenie neničí vlasy vôbec, lebo tvoja 25 ročná kamoška (neviem čo za 25 ročnú babu by sa zahadzovalo s niekym takým ako si ty) si žehlí vlasy od 11tich (pred 14 rokmi vôbec neboli žehličky tak rozsiahle ako posledných 5 rokov, boli len v kaderníctvach a prvé žehličky mali hliníkové platne, ktoré ničili vlasy ešte viac ako tie keramické, čiže pochybujem, že nejaká taká kamoška existuje... zdá sa, že sa snažíš nahovoriť sama sebe, že žehlenie tvojim vlasom neublíži, ale rozmýšľaj trochu skôr ako sa tu budeš strápňovať... a áno, nemusíš byť o 10 rokov plešatá, ale je sakra veľká pravdepodobnosť, že tvoje vlasy budú suché ako seno, budú sa lámať a štiepiť končeky deň po ostrihaní... ale rob si čo chceš s nimi, ty budeš mať vlasy ako škapa
@sandy114 vIEš žE NEMáM Ani najmenšiu chuť čitať tie siahodlhé texty a aj tak to tu vypisuješ zbytočne! žehliť sa budem a je to moja vec ty sa mi nemáš do toho čo starať
JA SOM SA NEPýTALA či sa mám žehliť alebo nie.Viem škodí to vlasom brutálne ale koľko dievčat a žien to vie a aj napriek tomu sa žehlí!..
@millieandrea Omg chcela som reakciu ľudí či to pomôže alebo nie ale ty si trošku viac odbočíla od temi!..čo ma s vlasami spoločné môj vek a malé prsia atd..A nie nepotrebujem aby mi to tu niekto vypisoval že mám krásne husté vlasy atd..To nepotrebujem vôbec.. To ty možno potrebuješ...
@puro789 sa spamataj dievča, my sme ti dali priateľskú radu, aby si si nežehlila vlasy každý deň lebo to budeš ľutovať a ty si hneď vyletela, že používaš kondicionéry a nvm čo a že ti to vlasy nepoškodí... áno, kopec žien vie, že to ničí vlasy a žehlia si ich ďalej, ale kopec žien potom plače, treba rozmýšľať kusa dopredu - v 13 či 14 či koľko to máš budeš mať pekné rovné vyžehlené vlasy, no v 18tich budeš mať na hlave seno... ozaj po tom tak túžiš? nech sa páči, následuj kopec žien, ktoré si žehlia vlasy každý deň a majú IQ na bode mrazu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
po druhe: mas 13 rokov a zehlis si vlasy. v dvaciatke budes plesata. radsej si daj kondicioner alebo nejaky balzam.
maly clanok z netu: Za zkrášlení touto hračkou platíme daň v podobě drobného poškození. Například spálení konečků vlasů, což způsobuje zpomalení růstu nebo dokonce i vypadávání vlasů. Dalším rizikem je nastavení příliš velké teploty, které zapříčiní celkové spálení vlasů. Proti těmto drobným nedostatkům se lze bránit moderními přípravky, které mají za úkol omezit tyto drobné neduhy.
nemyslim, ze kondicioner ti az tak osetri uz spalene konceky. kondicioner je len obmedzujuci pripravok. a sorry, ale fakt je to chore, ze 13 rocnu babu netrapi nic ine, len vlasy a ich zehlenie (kedze pomaly kazdy treti den o nich zakladas forum)
ale ked chces byt v dvaciatke plesata, tak je to len a len tvoja vec. ty si si to vybrala
Moja krasna to co ma byt? Myslis si ze tie pripravky ti 100%tne pomozu? Ano, chrania tvoje vlasy ale nie uplne! Zehli si vlasy len po kazdom umyti
po dalsie. neslo o to, ake temy zakladas, ale slo o to, ze kolko tych for sem davas (a iba o jednej veci)
@sandy114 , @dollynka7 my sa nevyzname ona vie vsetko najlepsie. len potom nechapem, preco zaklada forum, ked uz vsetko vie.
a o tom uzdraveni vlasov, to si dala dobry vtip
lebo ano. ide o to, ze ten kondicioner si davas po umyti (teda pred zehlenim) a on ti TROSKU tie vlasy ochrani. ale nie az na 100% ako to tu uz bolo pisane.
@puro789 jáj, tak prepáč, nič som nepovedala.. alebo predsa. Mám potrebu ťa upozorniť na to, čo tu ostatné píšu o tej plešatosti - rátaj s tým, že to asi nie je až tak obrazne Potom plač a nariekaj, že "tvojej kamoške sa to nestalo" - ty také šťastie mať nemusíš.
» pokec.azet.sk/xxx_nixa_xxx/fo...
ci 13, ci 14, staci si pozriet tvoje fotky a clovek vie, ze si blba (ach)
btw. preco sa vyjadrujes len o veku a nedas reakciu na tu imaginarnu kamosku? a ked zalozis forum a vsetci ti tu napisu svoj nazor a to, ze zehlenie nici vlasy, tak sa necuduj. sama si chcela reakcie ludi. ked chces pocut, ze aka si mudra, aka si krasna, + vobec nemas male prsia (jedno tvoje forum), plus mas krasne huste vlasy, tak si zaplat nejakeho cloveka, nech ti neustale klame. pravda boli. ze? ked ju nevies prehltnut, tak nezakladaj fora. kedze ta nazory inych nezaujimaju.
a dakujem mojej mamine, ze ma vychovala ako ma vychovala. a ze mi zakazovala robit s vlasmi kktiny. lebo ich mam teraz krasne huste a leskle.
JA SOM SA NEPýTALA či sa mám žehliť alebo nie.Viem škodí to vlasom brutálne ale koľko dievčat a žien to vie a aj napriek tomu sa žehlí!..