skodi menej ako cigaty, cigarety skodia hlavne kvoli tomu ze v nich je 1400 chemikalii. Vodnu lubim ,milujem a pri mojom postoji k inym veciam to nie je nic strasne
@smichi a znamy ma takisto od lekara ze ovela menej, kvoli teplote, kvoli tomu ze su tam chemikalie. Ked si pozrie clovek aj studie kde hovoria ze VF je viac skodliva ako cigerta nech si pozru pri akej teplote to robili. Asi pri 6-8x vyssej ako realne nahrieva ten uhlik, tym padom ta skodlivost rasta ovela viac ako 6-8x....
urcite to skodi menej ako cigy alebo ine sposoby inhalacie rastlinneho dymu, ktory nie je filtrovany vodou
vo vode sa zachytavaju hrubodisperzne castice kdejake, ako su chumace dechtu a podobne
a mam jednu otazku pre ludi co vlastnia vodnu fajku.. pouzivate na zakrytie tabaku v kotly alobal a nan davate uhlik alebo nieco ine? ..teda napriklad nejaku deravu plechovu platnicku ... lebo z alobalu sa uvolnuje pri vyssej teplote kadjaky brajgel.. aj ked nahreje clovek alobal nad zapalovacom tak z neho vidno vychadzat dym, ktory ma taku zlvastnu vonu.. charakteristicku pre alobal
@bress@14 : Ja osobne som sa na ziadne testy nepytal, ale on mi povedal, ze pri realnom vymienani tej filtracnej latky (vody), co je pre 99% ludi raz za celkove niekolkohodinove posedenie pri fajke, je to skodlivejsie ako cigarety kde mas pri kazdej cigarete novy filter.
Kazdopadne ani jedno ani druhe neni nic pre mna, tak som sa o to ani hlbsie nezaujimal.
Niekedy som vodnú fajku fajčil dosť často, bohužiaľ prešiel som na cigarety a vodnú už fajčím len rekreačne, skoro nikdy a to mám doma dve vodnice
@porrast Ja používam, respektíve používal som len ten alobal, mám aj ten pliešok, bol pribalený pri fajke ale s ním to nieje ono a fajka nefakčí ako má.
Inak mám taký problém, tá moja novšia fajka chutí hnusne, tak umelo, neviete čím to môže byť?
@smichi no tak ja vzdy po kazdej vf menim vodu, jedine ked nahodou niekde v prirode tak menej casto, doma do toho davam este lad a citron, ten citron celkom dobre zachytava svinstvo a lad zjemnuje a lepsie chladi
@pernik skus ju spravit a skus tahat bez hadicky iba z tela potom skus dat hadicku, moze to byt kvoli nej, ak je to kvoli tomu to prejde po par fajkach pripade nejakej dobrej mate a iny problem tam velmi byt podla mna nemoze. Ja ked som si naposledy kupil novu hadicku, tak asi po 6-7 fajek som necitil z nej umelinu
@pernik odporucam prejst znova na vodnu fajku .. i ked je fakt ze to nie je az take kompaktne
hmm a ta hnusna chut je sposobena nejakym blbym materialom.. rozober to a zisti, ci to na nejakom spoji nie je lepene dakym divne smrdiacim lacnym lepidlom alebo ci ti na nejakom mieste nevchadza dovnutra blizo kotla nejake tesnenie .. resp skus len tak nasucho potiahnut z tej rury ci to bude citit tu chut hnusnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A ano skodi, skodi vsetko, to sa netreba ani pytat.
vodná fajka je skvelá... ser na škodenie, aj tak raz umrieš
vo vode sa zachytavaju hrubodisperzne castice kdejake, ako su chumace dechtu a podobne
a mam jednu otazku pre ludi co vlastnia vodnu fajku.. pouzivate na zakrytie tabaku v kotly alobal a nan davate uhlik alebo nieco ine? ..teda napriklad nejaku deravu plechovu platnicku ... lebo z alobalu sa uvolnuje pri vyssej teplote kadjaky brajgel.. aj ked nahreje clovek alobal nad zapalovacom tak z neho vidno vychadzat dym, ktory ma taku zlvastnu vonu.. charakteristicku pre alobal
Kazdopadne ani jedno ani druhe neni nic pre mna, tak som sa o to ani hlbsie nezaujimal.
@porrast Ja používam, respektíve používal som len ten alobal, mám aj ten pliešok, bol pribalený pri fajke ale s ním to nieje ono a fajka nefakčí ako má.
Inak mám taký problém, tá moja novšia fajka chutí hnusne, tak umelo, neviete čím to môže byť?
Tabakom ani uhlíkom to nieje.
@pernik skus ju spravit a skus tahat bez hadicky iba z tela potom skus dat hadicku, moze to byt kvoli nej, ak je to kvoli tomu to prejde po par fajkach pripade nejakej dobrej mate a iny problem tam velmi byt podla mna nemoze. Ja ked som si naposledy kupil novu hadicku, tak asi po 6-7 fajek som necitil z nej umelinu
@19 vycisti ju
a urcite skodi menej nmez cigarety .. za tovam rucim
hmm a ta hnusna chut je sposobena nejakym blbym materialom.. rozober to a zisti, ci to na nejakom spoji nie je lepene dakym divne smrdiacim lacnym lepidlom alebo ci ti na nejakom mieste nevchadza dovnutra blizo kotla nejake tesnenie .. resp skus len tak nasucho potiahnut z tej rury ci to bude citit tu chut hnusnu