MYSLITESI ZE JE NORMALNE ZE SA NA TEJTO STRANKE TAK CASTO SPOMYNA SEX?
podla mna isto nie.. kedysi to byvala take zalezitost o ktorej sa nikdy nevravelo.. bolo to dost sukromne.. a na tejto stranke to je tak ze aj krpate 14 rocne decko sa pyta na to ako sa to robi a ked to nevie ako na to.. podla mna to nieje normalne .. je
každý nech sa baví o čom chce...radšej nech sa opýta na niečo čo možno nevie, ajkeď zväčša sú to tu FAKE nicky čo zakladajú témy len zo srandy alebo čo ale na to tu je predsa téma SEX a nikto ťa nenúti aby si o tom diskutovala keď sa ti nepáči
ale zasa v akom pomere! omnoho menej ako napr. na pokeci...nechapúem preco sa fuzrt stazujetew...keby to tomas mazal tak by ste sa zasa stazovali zer to tu je len pre deti...tak co chcete? nestazujte sa na stranku ale na tych ludi co zakladaju tie fora...
no ja sa 14rocnym necudujem,,,lebo v tom veku deti prave sex najviac zaujima,,, aj ja som bola taka,,strasne perverzna a vsetko mi pripominalo sex,,,a ty urcite tiez,,ci ty si vynimka? viac ma sere ta reklamma na niveu ktora sa vypnut
je mi to uplne niekde aspon ked sem zajdem precitam tie problemy dnesnej supermladeze tak sa dobre posmejem...ako vtipy ma nebavi citat su nudne oproti tomu co sa tu vela krat docitam
@Matulaa - to je tvoj nazor a ak ti to vadi, nikto ti nekaze tie diskusie citat...ja som zasa nemam rad slovo tabu, podla mna by sa mali ludia vediet uplne otvorene rozpravat o vsetkom...
nuž...kedysi by mi to bolo divné...ale teraz je to normálne...bohužiaľ...ale radšej,keď si to "decko" niečo zistí,ako potom sexovať a niečo posrať...doživotne...
a sex v dnešnej dobe,je skôr vec verejná,ako intímna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a sex v dnešnej dobe,je skôr vec verejná,ako intímna...
Po druhe... tiez som sa od takych jedenastich zaujimal o sex, hocikto, kto povie, ze sa ma chalan alebo baba v 14 hrat s babikami je dementny
Presne ako niekto napisal, ovela viac ma serie ta pri****** reklama na niveu :/ Dajte to prec bohatstvo