@4 láska 30-40 ročného chlapa k nejakej mladej slečne? áno môže existovať, ale jedine rodičovská...
keď ti lezú na nervy tak ich nečítaj a absolútne ma nezaujíma č sa ti páčia alebo nie...
vy vsetci automaticky predpokladate ze ten chlap bude o 20 rokov starsi
poznam pripad zalubenia sa vyucujuceho do studentky a su spolu uz velmi dlho stastni, vzali sa a maju deti
@19 predpokladam ze slovo "profesor" tu nebolo pouzite v zmysle titulu ale statusu ako ucitela
aaa ja poznam cloveka, ktory sa stal profesorom pred 45kou
jakoze budte radi,ze ste na tuto temu nemuseli pisat sloh po nemecky,zrovna presne taketo hovadiny som si musela vymyslat,no katastrofa,ak mi to daju aj na maturach,asi ma porazi
a myslim ze je to mozne,sak preco nie,srdcu nerozkazes ako sa vravi
my sme mali kedysi na fyzike velmi mladych ucitelov, v podstate boli este na skole, cize tak 23 mohli mat
no a ludia dnes maturuje v 19tich, 4 roky nie je ziadny rozdiel
podla mna hej je to mozne a nemyslim ze je to o tom ake ma ten clovek povolanie ..je vela parov co su spolu stastny a vekovy rozdiel medzi nimi je aj 9-10 rokov.
bol by vsak rozdiel keby sa daky 4Orocny profk zalubil do prvacky na zakladke
vtip je v tom že titul profesor je udelovaný štátom takže ak napr na strednej oslovujete učitelov profesor tak to nie je velmi správne..je to iba učiteľ..takže to pokojne môže byť aj nejaký 25 ročný muž ... aj oni už učia...
mi mame takeho ucitela na skole .. ma myslim 33 a je aj na pokeci kde si pise so svojimi ZIACKAMI nie so ziakmi a je dost uchylny.. napr ked chce baba jednotku da si vystrih ked chce chalan jednotklu tak ma smolu lebo nnei baba.. a ten ucitel ze vraj chodui soo stvrtackou (na gymnaziii ncize ma 18-19) a olizuju sa po celej skole ale hovorim je to troooooska uchyl
samozrejme,ze sa moze zalubit do svojej ziacky
aj sa kvoli nej rozviest so svojou manzelkou a vziat si tu studentku za zenu
co na tom,ze je od neho asi o 20 rokov mladsia
to je len jeden priklad z mojho okolia
moze sa zalubit .... je to normalne (v pripade 25 a viac rozneho rozdielu uz diskutabilne) ale nikdy nie nemozne.... tak ci onak mal by sa zachovat profesionalne a ludsky cize nerozbijat rodinu koli romaniku ktory by skoncil tak rychlo ako zacal lebo ziadna mlada baba to so starym chrenom dlho nevydrzi.....
možné to je.. bol som, takže dá sa.. vtip bol ten, že nechcela, no dokázala to využiť vo svoj prospech, moja chyba že som so sebou nechal zametat.. bola zo všetkých najstaršia (a najskúsenejšia, ehm) dal som sa oklamať, ale ked som zistil o co jej ide bolo už neskoro.. vlastne nie.. v tom čase, pri konci školského roka, som sa nechal ehm zviesť.. prišla baba, podstatne mladšia, no mala lepšie srdce (aspon vtedy to tak vyzeralo), tak som si povedal že stojí za to riziko, pretože už išlo do tuhého.. bol som sklamaný celým svetom a od samej radosti som ju vzal za ruku.. druhá najväčšia hlúposť akú som kedy urobil, dodnes mi nie je jasné prečo.. ked si teraz predstavím že som mohol teraz hniť v base, mal som štastie že sa to nejak ututlalo a v okruhu 5 km každý uznal, že ma nechala urobiť to z vlastnej vôle, lebo nás videli už predtým aj ked nie v takom intímnom kontakte.. vyviazol som z toho s príslubom že sa k nej nepriblížim, nebudem jej volať ani písať.. jej rodičia prišli, postarali sa o to, aby som jej dal pokoj, bez rozlúčky, bez všetkého.. a odišli preč.. nezmizol som úplne, podarilo sa mi ju kontaktovať cez profil na pokeci.. napriek tomu, nikdy sa nedozvedela ako to v skutočnosti bolo.. fungovalo to 2 mesiace, no potom napísala že čakať 5 rokov nebude (ťahala vtedy na 13) hoci som ju stále miloval.. nevedel som sa z toho dlho spamätať, no nakoniec ma to prešlo, pretože dost sa zmenila (k horšiemu).. jeden školský rok a kolko toho človek zažije, keby sa to dalo, celý by som ho vymazal z pamäte.. no potom by mi v hlave nezostalo ponaučenie, že vzťahy medzi učitelom a žiačkou (vo väčšine prípadov) nikam nevedú, aj ked poznam niektoré výnimky, ako napr. spolužiačka z vysokej má vzťah s bývalým študentom, ktoreho učila na gympli.. žeby ročník 1983 bol týmto syndromom postihnutý?
si rocnik 83, a tutulkoval si sa s 12 rocnou?ouuuuuuuuuuu.......ako no,ok,nevravim ze my holky obcas nevieme vyuzivat ucitelov-chlapov,ja som na zakladke mala rada slovencinu, ucitel bol mierny uchyl,ale nikdy by som mu nic nedovolila.len som bola milsia ako na zeny ucitelky.a vyplatilo sa.lenze to je pravidlo drzania huby v spravnom case a nie balenie. ale zas,12 rocna a 26....hat....zaujimave ked sa ziacka zalubi do ucitela to sa da,je mlada,ucitel sexos,ale opacne...uffffffffff
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
keď ti lezú na nervy tak ich nečítaj a absolútne ma nezaujíma č sa ti páčia alebo nie...
poznam pripad zalubenia sa vyucujuceho do studentky a su spolu uz velmi dlho stastni, vzali sa a maju deti
aaa ja poznam cloveka, ktory sa stal profesorom pred 45kou
a myslim ze je to mozne,sak preco nie,srdcu nerozkazes ako sa vravi
no a ludia dnes maturuje v 19tich, 4 roky nie je ziadny rozdiel
bol by vsak rozdiel keby sa daky 4Orocny profk zalubil do prvacky na zakladke
aj sa kvoli nej rozviest so svojou manzelkou a vziat si tu studentku za zenu
co na tom,ze je od neho asi o 20 rokov mladsia
to je len jeden priklad z mojho okolia