Dakujem za vase nazory a troska upresnim tuto otazku... samozrejme ze sa jedna o mna a o moj nos povedzte mi co si myslite o mojom nose dokonca som vygooglil ze ako sa nazyva.. supnite si do googlu "roman nose"
Aj tri krat zlatko ... Ide o to ze mne sa paci len rad pocujem ludi ked mi to potvrfzuju aaaa som original narcis nie teraz vazne objektivne by som chcel pocut vase nazory
Všeobecne sa mi páčia väčšie nosy, najmä keď sú ešte navyše trochu zakrivené. Ale občas stane, že sa mi zapáči aj chlap s menším nosom, no to je naozaj výnimočne. Ako hovorí "klasik" :Co by to bylo za chlapa bez pořádného frňáka.
To ani neviem najlepsie vyjadrit slovami, skor obrazkom. Dobry ma napr bridgit mendler, cheryl cole, prirodzeny ashley tisdale, lepsie su uzke, o krivost prilis nejde, lebo aj tie baby maju pekny hrbolcek. A nie zdvihnuty dohora ani take jak depardie.
no, ja ani neviem....
mne sa proste páčia všetky nosy... alebo žiadne?
skutočne neviem povedať, nikdy som sa nikomu na nos nezameriavala, vždy sa druhým pozerám hlavne na oči a pery...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
niekomu pristane veľký nos, niekomu malý... takže to dosť záleží aj od tváre
this one... padaj na plastiku
Ale asi také najkrajšie nosy sú asi ako má socha Dávida.
ale vseobecne sa mi vobec na chlapoch nepacia siroke nosy
zahnute dohora nie
Takýto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mne sa proste páčia všetky nosy... alebo žiadne?
skutočne neviem povedať, nikdy som sa nikomu na nos nezameriavala, vždy sa druhým pozerám hlavne na oči a pery...