Na tanečnú som chodila 7 rokov, ale viac ma tam obsadzovali do spevu ako do tanca.
Na dramatický som chodila 4 roky - a to bolo neskutočne nádherné obdobie
angličtina - celá zš (z toho rok bolo anglické divadlo)
španielčina - 4 roky
bedminton - 4 roky
plávanie - 2 roky
počítačový - 1 rok
nejaký neidentifikovateľný, by som ho nazvala "ľudový krúžok" - tancovali, spievali sme ľudové tance a k tomu sme vyšívali a takto
tanečná - 1 rok
taekwondo - 1 rok
basketbal - 1 rok
podnikateľský krúžok či čo - 1 rok
debatný - 1 rok
V ZUŠ som mala tanečnú - aj folklór aj hip-hop- to cca 6 rokov, výtvarná, husle, spev celú ZŠ, dramatický asi tri roky , a potom rok flauta a klavír, a potom už len také tie v škole - tvorivé ruky, počítačový a par rokov aj brušné tance a tak
A ešte som zabudla na francúzštinu, trvalo to rok, ale bola som tam asi len trikrát, tak neviem, či sa to ráta ale kamoši mi posúvali domáce úlohy, takže som z toho nakoniec vedela toľko co oni, hoci som tam moc nechodila (nevypracovane DÚ mi dávali, samozrejme )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Na dramatický som chodila 4 roky - a to bolo neskutočne nádherné obdobie
A chcem najblizsie jazdecky kurz si spravit.
na výtvarnú na základke, ale to len rok, moc ma to nebavilo
španielčina - 4 roky
bedminton - 4 roky
plávanie - 2 roky
počítačový - 1 rok
nejaký neidentifikovateľný, by som ho nazvala "ľudový krúžok" - tancovali, spievali sme ľudové tance a k tomu sme vyšívali a takto
tanečná - 1 rok
taekwondo - 1 rok
basketbal - 1 rok
podnikateľský krúžok či čo - 1 rok
debatný - 1 rok
možno som dačo vynechala, neznam ja už