Na aké miesto by ste išli cez leto so svojou rodinou na dovolenku? Ale len v rámci SR!
chcela by som poradit kde by sli vy potrebujem nejake napady pretoze ked cez leto niekam necakane chceme ist tak nikto nema nijake napady...rakze tento rok chcem aspon ja nejake mat ale take miesto kde sa da ist s rodicmi
Terchová,, Zuberec, Donovaly + veľké okolie, tieto tri sú môj momentálny najväčší sen vrátiť sa tam. Ale inač najradšej čo naviac cestovať po slovensku, hlavne hory + lesy (+ potoky, rybníky a tak) a história a folklór.
ja by som sla na lomnicak, pripadne nejaky vystup, krivan alebo gerlach ale to len v teoretickej rovine. ale urcite by som zdaleka obisla vsetky aquaparky, fuj. mozno este do nejakej jaskyne by som isla.
Músim robiť propagandu takže Liptovské Sliače je tam lesy ,hory blízko,potoky,rybníky a ak chceš folklor tak pridte na Liptovske dni matky trva to tri dni ci kolko taky maly festival
Určite Vysoké Tatry, ak niekde kde je teplejšie tak určite štúrovo, bola som tam už dávno, veľa vecí sa tam odvtedy už zmenilo, ale už vtedy tam bolo skvele a teraz to musí byť ešte lepšie
na slovensku je veľa krásnych miest. slovenský raj, slovenský kras, ísť stanovať na oravu... poprípade si urobiť tour de slovenské hrady a zámky plus jaskyne
Jednoznačne Slovenský raj... Alebo viacdňový prechod planinami Slovenského krasu so stanom... možno hrebeňovka Nízkych Tatier až po Kráľovú hoľu (hmmm už aj mňa chytá nostalgia) ...
Alebo autovýlet severnou cestou tam a južnou naspäť so zastávkami na krásnych miestach
Pozriet slovensky raj, aj v okoli Dobšinej je pekne, a samozrejme Oščadnica tam je krasne...a vysoke tatry na to netreba zabudnut podla mna mame toho vela a velmi krasnych miest na pozeranie :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
srať na tatry okrem pochybných zoofilov a kopcov tam nič neni...
Alebo autovýlet severnou cestou tam a južnou naspäť so zastávkami na krásnych miestach