@obliviate teoreticky už sa dá jazdiť v USA na slnečnú energiu.
ak si kúpiš Tesla auto (od automobilky Tesla Motors), čo je vlastne elektromobil, tak môžeš "tankovať" elektriku na ich supercharger "pumpách", kde zadarmo natankuješ elektriku (dobiješ baterku auta) a všetky tieto pumpy robia elektriku zo solárnych panelov
takže vlastne sa to už dá (len tie autá su zatiaľ dosť drahé
diesel pretože, do toho autá tam diesel patrí ... inak pokiaľ by som si mal kúpiť čisto ,,cestené,, auto tak by som volil benzín poprípade v spojení s plynom ... ale záleží skutočne na type auta
dobrá otázka celkom sa asi zapotím kým všetko poviem čo mám na srdci, mal som čisto benzín, LPG, potom naftu a ak by som raz ešte mal mať auto ak podľa toho čo by to bolo tak by som sa zariadil napr. S-ko Mamut by som si nevedel predstaviť na nič iné ako na plyn S-ko motýľa tam by som si vedel zasa predstaviť naftáčik, W221 by som si vedel predstaviť aj aj ale možno hybrid môže byť zaujímavejším, popravde na mercedesáckom som sa ešte neviezol, a na W222 by to bol asi Plyn
mne to žerie ako kyselina benzín... ani okolo Luníka 9 nemôžem jazdiť, lebo hneď za ním končí 5O-tka a keď šliapnem na plyn, žerie aj kamienky trávu a cigánčata z krajnice!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ovládač k nemu
technika Priusu (nekazova) ale sexy kabat od Lexusu
lebo moje levica je takto dost hladne
určite plyn a benzín.....
ale zaleži na čoho budeš využivať...ak mesto tak skor ten benzin ak na dlhšie cesty tak naftu,
ale ak maš možnosť tak by som išiel do hybridu....
máme len traktor kde musíme liať olovnatý benzín
kým budem mať vodičák možno to už bude bežné
akože, viac menej je to tá istá techinka, ale na rozdiel od priusovej je nekazová ale už viem ako si to myslel
ak si kúpiš Tesla auto (od automobilky Tesla Motors), čo je vlastne elektromobil, tak môžeš "tankovať" elektriku na ich supercharger "pumpách", kde zadarmo natankuješ elektriku (dobiješ baterku auta) a všetky tieto pumpy robia elektriku zo solárnych panelov
takže vlastne sa to už dá (len tie autá su zatiaľ dosť drahé
elektrika je fajn, ak sa spravne rekuperuje a vyuziva
najvacsi potencial ma podla mna vodik
(upresním v meste 9-27 litrov na 100)