no sak na normalnej jednoitej ale to je taka storocna ani neviem najst taky obrazok a fotiti ju sa mi nechce taka z uloznym priestorom rozpadnuta uplne plesniva hnila ale je dost dlha aspon lebo dnesne postele maju 1,80m a to by mi nestacilo
manželská, ale len na jednej polke, druhá je pre budúceho manžela dala som si takú podmienku už dávno...ale čo som sa nedávno dočítala, vraj kto sa na manželskej rozvaľuje, nie je pripravený na vzťah podľa feng šuej alebo niečoho podobného tak ma to potešilo
@mariquittka to si na teda potesila ..a ked na nej spim tak ze si lahnem krizom ? ..to uz co musi byt ..to dokonca sa ani nemam priblizovat ludom co su vo vstahu ?
@demoniqangel@exonr
si robím srandu ja spím na tej jednej polke , preto lebo sa mi tam spí lepšie a o tej teorii, že som pripravená na vzťah som sa dozvedela len nedávno
@method len na jednom zabutone na ktorom sa leží vrchnou polkou tela ale to je také provizorné riešenie, teraz nám príde futon ktorý sa dá na tie tatami a tak to bude. (ja som na tom spávala aj bez ničoho ale bolela ma chrbtica a myslím že by si aj zvykla časom ale nebudem sa týrať) tiež máš tatami?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
na takej podobnej no mne to stačí
a na jednomiestnej, ale má peknú veľkú psiu hlavu ako plyšák
mam take dve spojene valandy, alebo ako to mam nazvat
to
je
ona
tadááá
si robím srandu ja spím na tej jednej polke , preto lebo sa mi tam spí lepšie a o tej teorii, že som pripravená na vzťah som sa dozvedela len nedávno
čo sa ale čoskoro zmení, lebo budú...dve tatami!