prosim vas skutocne mi natom zalezi nieje tu niake dievca co si nedavno kupovalo cierne nadkolienky hladke alebo pruhovane ? na internete .... na svk stranke alebo aj na hociakej inej
Všade kam sa pozriem sú dnes na birdzi samé nadkolienky... už sa mi o nich bude aj snívať, počúvaj, kamoška si kúpila sexi nadkolienky ktoré nad kolenami končili mačacími hlavami, nájdi a už nepovedz slovo nadkolienka najmenej dva roky, lebo si dnes poriadne prečerpal kvótu
Ale....ty si nejaký nadkolienkofil? lebo ja si to predstavujem tak, že ty si ich nakúpiš a akýkoľvek dôvod si tu uviedol, bol to iba krycí manéver. Proste sa v nich budeš prechádzať po dome, že mám pravdu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
niesu pre mna ale pre priateľku
nadkolienky je to naj na zenske nohy.
so samodrziek ? alebo dlhych siloniek ?
pretooč a uvidis tam
ale kde kupim tie macacie to by bolo este viac sexy ako ciste cierne ale chcem aj cierne
nieje to krici manever su pre priatelku a uspokojovat ma bude pohlad na nu v nich
cize su to silonky? alebo samodrzky? ja by som chcel prenu latkove samodrzky uz viem kde prenu kupim
ocom hovoris?