V BA by som bývať nechcela a ak už, tak niekde, kde je dobrý výhľad - teoreticky na Kuklovskej na DD v najvyššie položenom baráku a na poslednom poschodí. A ešte aj pri Slavíne by to možno ešte mohlo byť pekné
bývam tam, kde bola podpísaná vianočná dohoda a rada by som bývala o ulicu ďalej v jednom z tých skromných bytíkov nad Euroveou a je to Bratislava! Blava tomu hovoria len ľudia čo tam nežijú ďakujem
neviem názov, ale páči sa mi jedno miesto pod Horským parkom, moja obľúbená Palárikova ulica pri Randale, ale mám to rada aj tu pod dúbravským lesom... a ešte mám pár tajných tipov, ktoré si nechám pre seba
Ak by som mal bývať v BA, tak v Karlovake dakde dakde v tých nových bytoch Ale mám rád aj dedinu, takže aj daký pekný nový dom v Rusovciach by som bral, keby niekto chcel dať zadara
Tam kde byvam (Tomasikova) mi to vyhovuje. Mam vyhlad na Kuchajdu (a vlastne na velku cast BA), minutu do prace, pod domom dobru restiku aj krcmu, kusok do Polusu, hned vedla mam postu a ani do mesta to nemam az tak velmi daleko. Som spokojny.
Nič v zlom ale nechápem dementné komentáre typu "V Blave nikdy atd. " keď nikto na to nie je zvedavý Jasne napísala, že ostatný môžu napísať aj iné mesto a ulicu tak čo Vás vzrušuje keď sa spýtala na Bratislavu ?
Mne zas Koliba, tam by som si vedela vybrať alebo niekde v Petržalke alebo tá Eurovea Ale zas to záleží od toho ako si to môže niekto dovoliť, predsa nebude niekto kupovať byt za 100 000€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ulica? whatever...i don´t care...neni doba, aby si človek mohol vyberať...
ale keď už tak, bral by som jeden z tých bytov nad euroveou, ani byt v troch vežiach na najvyššom poschodí by ma neurazil
k teme..ani mne bratislava nepride ako miesto kde by som chcel byvat..
nezalezi mi na tom nejak, hlavne by som bola stastna ze nemusim cestovat 2 hodiny, teda nechcela by som byvat niekde pri okraji
ale zasa ani stare/nove mesto, pripadne ruzak.
a vlastne mi je jedno kde, ja to tu mam rad.
Ale tak poviem že na Kapitulskej.
Teraz sa smejú na Šalviovej. Aj keď to len istý okruh kamošov
a ja som asi debil, ale mne sa vždy páčil Manderlák na Kamennom/SNPčku, horný prerobený bytík a som spoko
Ale samozrejme Eurovea tiež, to je srdcovka.