Na akom mieste by sa malo konast podlavas stretnutie BIRDZ a co by sa tam malo robit?
ahojte^^
mna by zaujimalo ze co by sa podla ostatnych birdzakov malo robit na stretku a kde by malo byt...lebo ako podla niektorychludi je nudne sedetv krcme a len tak sedet...radsej nespecifikujem...tak sa pytam co podla vas???^^
@vampiresister666 ak diskusia je pre mna podla tvojho stavu dakujem ja o nu nestojim mozem ju zmazat teda ?
je to trapne... som ti povedal ze ti stym nepomozem to ORGANIZOVAT lebo na to nemam cas...
a ze propagaciu mas riesit s tomasom a nie somnou ani tenpaticom... dakujem ze konecne to pochopis a uz ma nebudes obtazovat s organizovanim TVOJEHO BIRDZ STRETKA
p.s: nechcel som byt hnusny ani zly ani nic podobne... ale naozaj to nevie pochopit uz po 10.x ze nemam cas organizovat stretko s celym birdzom..
@fxx sak ked chces sizorganizujosobne stretko ...a na tie velkechodit nemusis ...nikto ta nenuti..
@freedomko ked chces ju zmaz...a ja som ti povedala ze teda nechna to seres...a ako mi povedzze ta otazujem abo mi nepis...to sa da riesit aj cezts...a mnom si hnusny..ale to sa dalo cakaat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
najidealnejsie je sukromne sa stretnut
je to trapne... som ti povedal ze ti stym nepomozem to ORGANIZOVAT lebo na to nemam cas...
a ze propagaciu mas riesit s tomasom a nie somnou ani tenpaticom... dakujem ze konecne to pochopis a uz ma nebudes obtazovat s organizovanim TVOJEHO BIRDZ STRETKA
p.s: nechcel som byt hnusny ani zly ani nic podobne... ale naozaj to nevie pochopit uz po 10.x ze nemam cas organizovat stretko s celym birdzom..
@freedomko ked chces ju zmaz...a ja som ti povedala ze teda nechna to seres...a ako mi povedzze ta otazujem abo mi nepis...to sa da riesit aj cezts...a mnom si hnusny..ale to sa dalo cakaat...
fet tu lahko zehnat