Momentálne také pesničky, ktoré sa úplne odchyľujú od štýlu, ktorý bežne počúvam
Damian Marley- Road to Zion
A tú čo mám v profile- soundtrack k filmu The Geisha- Becoming a Geisha tie furt dookola.. a muse- supermassive black hole.. v škole halvne a ešte blue foundation- eyes on fire, the black ghosts- full moon.. a to asi vše momentálne mám slabý repertoár
The Horrors-She´s the new thing ani neviem prečo,ale sa mi to zapáčil No a moja stálica furt mi dookola hraje,Misfits-Saturday night ...aj iné,iné veľa ich je
a nemusí byť nová, že? momentálne vkuse počúvam takú oldiesku od Pointer Sisters - I´m so excited. Je perfektná Viete, to že "I know, i know, i know, i want you..."
no ja som ficala prekvapivo na pink - please dont leave me...ale asi s nou seknem po tom ako som sa tu dozvedela o novom singly placebo (citim sa trapne ze som o nom nevedela)...moj zivot nabera novy zmysel ja sa asi zblaznim ked vyjde album
Takze ja práve na troj dielnom songu ktorý ma spolu okolo 20 minut
pri tejto kapele som zistila co je to progresive metal ale este ktomu patri tretia cast... lenze ta sa mi v guglaci neukazuje...a moj starucky pocitac nezvlada staru verziu youtube takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
ale to tiež ma prestava bavit,bo teraz to zasa zacali pocuvat odo mna kamosky a furt dookola to teraz pustaju..booze
DJ ThomasWee - Mohykana 2009 (tralala)
Damian Marley- Road to Zion
A tú čo mám v profile- soundtrack k filmu The Geisha- Becoming a Geisha tie furt dookola.. a muse- supermassive black hole.. v škole halvne a ešte blue foundation- eyes on fire, the black ghosts- full moon.. a to asi vše momentálne mám slabý repertoár
strašne ma to chytilo, neuveriteľne dynamická pieseeň
Mam ju aj na webke, v mobile, v mp3 vsade a text viem uz naspamat
subways - lostboy
ja na Kate Perry- Hot N col
a Within Temptation - All I need
A hlavne toto YouTubácké video, že rešpekt
také osobné
Pryda-Miami to Atlanta (original_mix)
Benya feat. Perry Nixon-Serendipity (tenishia remix)
Fatboy Slim-Gangster Tripping
Build It Up - Tear It Down
Dj ThomasWee - Mohykana 09
pri tejto kapele som zistila co je to progresive metal ale este ktomu patri tretia cast... lenze ta sa mi v guglaci neukazuje...a moj starucky pocitac nezvlada staru verziu youtube takze tak
Momentalne nemam jednu pesnicku... ale posledne to bolo Nightwish - Last of the Wilds (vcera?) a pred tym (ale dva tyzdne) Avril Lavigne - Who knows.
Blaxy girls - Dear mama
Simple plan - No love
Pink - So what
a celý album vlastne, everything so songom somwhere inside of me, hoci asi tri pesničky poznám dlhšie, rozhodla som sa, že si ho aj kúpim
a ešte na tomto fičím riadne
a remix tiež
Asi týždeň dozadu to bolo zasa Scar symmetry - song The illusionist.
Dva týždne dozadu od In this moment - Prayers. Ale toto mám v uchu stále. Ešte Mendeed zvyknem popočúvať v poslednej dobe...
Stevie B - Because I Love You