Chalani, neodporúčam vám elektrotechnickú, ja viem, znie to dobre, ale neskôr to budete veľmi ľutovať Chodte radšej na nejakú obchodnú, zdravotnú, alebo hotelovú, bude vám tam lepšie
ja už nechcem ísť na strednú školu... som rada, že som odtiaľ vypadla...
btw. dobré sú tie umelecké, obchodné a hotelovky... to sa oplatí... lebo vyjdete a máte už v rukách remeslo, na ktorom budete dobre zarábať...
a pokiaľ nechcete právo alebo nejaké humanitné vedy študovať tak na gympeľ nechoďte... to sa neoplatí... ja som chodila na gymnázium, mne sa to aj oplatilo, keďže idem na VŠ na akú idem, ale tiež som bola na 8-ročnom a viem, že keby som nešla na 8-ročné, tak na strednú školu idem úplne úplne inú a určite nie na gympeľ...
kebyze nechodim na gymko (kde sa mi naramne paci! tak jednoznacne vojenska.. a piicoviny typu "nevies o com hovoris" si piste do profilu, nie tu do fora..
Som na gympli. Ale keby bola nejaká škola, kde by som si mohla vybrať predmety podľa ľubovôle, alebo by existovala škola zameraná na psychológiu alebo históriu... verte, som na zápise prvá .
strednu som chcela policajnu, taka nieje, iba 2rocna nadstavba ... tak som chcela ist na bezpecnostny manazment do Blavy ale neako nevyslo .. skoncila som na zddravotnej .. ale prijali ma na umelecku, co bolo mojim snom od malicka, takze som spokojna a potom do profesionalnej armady ak sa podari
@Ghalantas no u nas na gypli to chodi tak, ze uz v druhom rocniku si vyberame predmety ktorym sa chceme venovat cize veci ako chemia a fyzika ci matika mozem bezproblemov vyhodit a venovat sa comu chcem takze uz len rok to vydrzim a potom to bude mnam
Ja gympel vobec neodporucam. Je to len predlzenie zakladky. Je to nezmysel. Ucite sa tam 4 roky kou teorie, a ked vyjdete, zistite, ze vas nema co uzivit a mate hlavu plnu zbytocnosti. Lepsie je ist na skolu uz s nejakym zameranim. Ucite sa 4 roky ale skutocne nieco z toho ziskate. A nemyslite si, ze na vysku sa da ist len z gympla! To absolutne nieje pravda. Z gympla fakt nic neziskate...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
btw. dobré sú tie umelecké, obchodné a hotelovky... to sa oplatí... lebo vyjdete a máte už v rukách remeslo, na ktorom budete dobre zarábať...
a pokiaľ nechcete právo alebo nejaké humanitné vedy študovať tak na gympeľ nechoďte... to sa neoplatí... ja som chodila na gymnázium, mne sa to aj oplatilo, keďže idem na VŠ na akú idem, ale tiež som bola na 8-ročnom a viem, že keby som nešla na 8-ročné, tak na strednú školu idem úplne úplne inú a určite nie na gympeľ...
P.s. nechcem Vám demolovať ilúzie ale stredné vojaenské a policajné školy už neexistujú!!
ale asi na gympel