no... rada by som si doplnila svoj repertoár ešte o husle alebo čelo ale na tie je už neskoro vraj v mojom veku ale tak hlavne by som chcela vedieť hrať ešte lepšie na tom, čo už nejako tak akosik ovládam ale možno ešte taká lutna by mohla byť zaujímavá...
no, klavir sa tvarim ze viem, po tych rokoch co som tyrala ucitelku
no chcela by som vediet hrat na husle, gitaru, celo, bicie, no a na tu ustnu harmoniku co som skusala podla sluchu to celkom ide...
ono je to ale tak so vsetkym, poriadne hrat sa da len ked sa aj poriadne cvici a tiez by som VEDELA hrat lepsie keby cvicim nie hodku tyzdenne ale denne no...akosi som nikdy nemala nervy na skladby ktore sa mi nepacili aj ked ich bolo treba no co
trosicku hram na gitare ale chcela by som na bicich a na bassgitare mozno aj na klaviri a ak by som mala zbytocny milion a pol tak by som si kupila aj harfu-kraasne
KLAVÍR!Absolútne klavír!Strašne moc by som chcela začať hrať na klavíri,ale už je asi neskoro...Ale keď som bola malá,tak ma to neskutočne lákalo!Nechápem,prečo ma naň nedali!Ja som nikdy nedostala čo som chcela!:´(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
-na bicie - už len pre tú originalitu. (Veď koľko dobrých bubeníčok - dievčat poznáte?)
-na klavír - hrala by som melancholické skladby a pôsobila tajomným dojmom
a ešte by som chcela vedieť lepšie na klavíri.. chodila som síce na hudobnú asi 6 rokov ale.. tiež do nedopadlo najlepšie
Ale dokonale by som chcela ovládať klavír a gitaru...
husle, bicie, bassgitara, a chcem sa konecne doučiť hrať na akordeone
no chcela by som vediet hrat na husle, gitaru, celo, bicie, no a na tu ustnu harmoniku co som skusala podla sluchu to celkom ide...
ono je to ale tak so vsetkym, poriadne hrat sa da len ked sa aj poriadne cvici a tiez by som VEDELA hrat lepsie keby cvicim nie hodku tyzdenne ale denne no...akosi som nikdy nemala nervy na skladby ktore sa mi nepacili aj ked ich bolo treba no co
v dnešnej elektronickej dobe ak máš v malíku klavír máš v malíku vlastne všetky nástroje...
prepojením elektronických kláves s pc a hudobným softverom si zahráš ne nástroj aký len chceš...