no z jazykových by som šla na angličtinu a španielčinu na zdokonalenie.. a z tých iných asi tiež na fotografický a kurz prvej pomoci (aj keď som sa väčšinu vecí učila na krúžku, ale aj tak..
no nie že by som chcela ísť, ale pôjdem... takže začínam menovať
základný barmanský kurz, barmanský kurz working flair, someliérsky kurz, a aby som mohla ísť na sprievodcovský kurz tak si msím predtým spraviť kurz dejín umenia no v pohodičke to vôbec nie je veľa kurzov a tiež sú úplne ľahké ha, jaká som ja cynická
Je to kus otrepané, ale určite by som šla na anglinu... teda aj idem Ale potrebovať o budeš určite najviac... na počítači sa naučíš aj sama, no a ten ekonomický,,,, choď naň ak si si istá že sa chceš zaoberať ekonomikou inak by si len zbytočne stratila čas.
myslim, ze v prvom jade na jazykovy (zlepsit moje konverzacne schopnosti v anglictine, pochytit zaklady finciny a talianciny), potom na autoskolu a pekny by bol aj nejaky barmansky kurz, kurz spolocenskeho tanca (konecne!!!!!) a kurz orientalnch tancov.
@lenuska175 - kurz kreativneho pisania? dam ti 10 grosov, ak mi povies, kde sa to da absolvovat u nas viem o Literarnej akademii v Brne, kde sa to da studovat externe ako normalna 5-rocna vysoka skola, ale kde na to zobrat a nekradnut... :/
ja by som chcela vediet profesionalne robit s MS Office, sice word viem bez problemov ale napriklad outlook a excel mi velmi nejde aj ked to teraz nepotrebujem, raz sa to mozno zide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
sla by som na fotografovanie
základný barmanský kurz, barmanský kurz working flair, someliérsky kurz, a aby som mohla ísť na sprievodcovský kurz tak si msím predtým spraviť kurz dejín umenia no v pohodičke to vôbec nie je veľa kurzov a tiež sú úplne ľahké ha, jaká som ja cynická
možno francúzštinu alebo niečo originálnejšie typu švédštinu
A potom ešte by som brala dačo, kde by som sa naučila chrčať
Kurz kreatívneho písania
Brailove písmo
Posunková reč
...neviem asinejaky graficky kurz
@lenuska175 - kurz kreativneho pisania? dam ti 10 grosov, ak mi povies, kde sa to da absolvovat u nas viem o Literarnej akademii v Brne, kde sa to da studovat externe ako normalna 5-rocna vysoka skola, ale kde na to zobrat a nekradnut... :/
nieco nie bezne, kde je aj zabava... bojove sporty, elektrotechniky. Kurz varenia, vyroba keramiky...
a možno horolezecký. tiež vyzerá reálne.