@slackerbitch aj nad tym som rozmyslal, ale ani neviem preco som to tam nedal ..... jaj uz viem...... lebo plaz je napriklad jaster.. a nechcelo sa mi prepinat klavesnicu aby som tam dal makkcen a dlzen
spal som aj na chodníku, len nie na ulici ale v takom dvore/slepej ulicke, na takom velkom matraci. rano o siestej tam ku mne prisla nejaka cysklistka sa na mna pozriet
V zákulisí v divadle, v stane pri benzínke na Zlatých pieskoch, v Ljublianskom Tivoli parku, na lavičke jednu ulicu od vtedajšieho bydliska, @23 v stajni tiež, a všemožne inde
@wistingher spánok sa ráta keď spíš bez ohľadu na to či to plánuješ nie?
Zastávkou si nie som istá a ešte som uvažovala nad kostolom v práci ma za to platia takže to spím často a ešte v Benátkach na lavičke som spala to asi nie je žiadna z možností
Na veeelkom kameni, na balkóne, na streche paneláku, na festivale v cudzom stane.. viac si nespomeniem takto. Každopádne mám vlastnosť že zaspim v akejkoľvek polohe a aj sa v nej zobudím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@Misfit44 @Slackerbitch D ďakujem
Zastávkou si nie som istá a ešte som uvažovala nad kostolom v práci ma za to platia takže to spím často a ešte v Benátkach na lavičke som spala to asi nie je žiadna z možností
Júú a to musím napísať, na hoteli v Trebišove presne na Vianoce rok 2007
Potom pri rybníku v spacáku pod holým nebom, to bola pekná noc, keď začala padať jemná rosa a pozerala som sa na hviezdy
A v škôlke som spala!