Neviem na toto jednoznačne odpovedať či chodia, iba viem, že Tinder ma neskutočne hnevá, však kks prakticky nefunkčná kktina ...čo match to o.k, ale pokec žiadny, akokeby ani správu jej neposlalo
Nemám nejaké percentuálne štatistiky, iba vlastné subjektívne skúsenosti a tie sú také, že väčšina žien, s ktorými som si cez jednu z tých zoznamiek písal, si tam teda rozhodne skutočnú lásku a duševnú spriaznenosť nehľadali, išli rovno po peniazoch, hľadali si nejakého, na ktorého by sa mohli nalepiť a oholiť ho lepšie než Gilette Fusion.
je pomerne bezne ze ani matche neodpisuju. Minule ale jedna odpisala, vzdialenost ze menej jak 1 km... presunuli sme sa na FB, rovno si ma pridala, ale malokedy odpisovala, a potom uplne ignore (pisala sice ze ma tazke skuskove ale toto sa nerobi ze uplne odmlka. Ono to je proste tym ze zeny tam maju vzdy na vyber z vela chalanov.
Podľa mňa to sú presne také stránky, že tam stretneš kdečo, no je tam oveľa viac chlapov ako žien a teda je ťažké čosi poriadne odchytiť, lebo konkurenciu máš veľkú (ako chlap). Ale určite by som si nedovolila tvrdiť, že je tam nejaká koncentrácia podpriemerne inteligentných ľudí, ako napr. na pokeci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Neviem na zaklade akej korelacie by akoze malo byt toto generalizovanie podlozene...
Urcite tam chodia rôzne skupiny ludi
Ale najsofistikovanejší ľudia chodia na libimseti.cz
Ale tak mozne to je, ved zivy priklad je birdz.. aka to je strank a a ake vzdelane zeny tu mame