@dz@4 vraj je to skvely novy sposob na rozcesavanie vlasov, ktory ich netaha a je setrny. Moja spolubyvajuca to mala a vraj je to omnoho lepsie nez kefa.
ja mam taku drevenu kefu s diviacimi stetinami uz roky rokuce, mam kucery takze dlho to bolo jedine co mi nesklbalo vlasy. skusala som nedavno aj mamin tangle teezer a vlasom vyhovoval rovnako, akurat mne by osobne chybala ta rucka
Inak mne sa vlasy nedaju cesat ked ich mam take dlhe ze uz treba strihat co u mna znamena asi tak 1,5cm tak mi vsade odstavaju a keby som si cez ne presiel hrebenom tak su furt tak isto jedine splachnut si ich vodou mi pomoze aby sa trosku zrovnali a inac akurat som nastastie cerstvo ostrihany na 5mm
Najprv som používala kefu ale keď je kefa nekvalitná tak si po čase žreb a zadovážiť novú lebo skrane pokožku hlavy... Potom som si dlho zhanala prírodnú kefu na vlasy s diviacimi stetinami ale zistila som ze mi nesadla keďže ma po presecani strašne svrbela hlava.. Ale neviem fi to nebolo z kombinácie vody na vlasy a kefy.. tak nakoniec som skončila pri hrebeni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
respektíve tomu asi nevenujem moc veľkú pozornosť