Predstavte si, máte 16 - 17 rokov, a pred sebou dvojmesačné prázdniny. Bývate s rodičmi, čiže o ubytovanie, stravu, ošatenie, a iné potrebné veci máte postarané. Auto vám netreba, lebo vodičák ešte nemáte. Na tie dva mesiace máte celkom slušnú sumu peňazí. Či už zarobené brigádou, alebo vreckové od rodičov, to je jedno. Niečo si samozrejme odložíte, aby ste nejaké peniaze ušetrili aj na potom, a zvyšné môžete minúť. Na čo by ste minuli tie peniaze, kebyže si máte vybrať len jednú vec?
elektronika momentalne postacujuca, pc hry - ved som pirat, party a diskoteky, festivaly, cestovanie, kupalisko - nic pre mna
oblecenia je vzdy malo a doplnky zahrnam do toho, rozhodujem sa, do akych priceskov investujem, kedze som vzdy kupila nejake, co stali do 100 eur a boli uplne hrozne.
hlasujem za cestovanie ale záleží od sumy, za takých 300 eur moc teda nenacestuješ. ale momentálne by som brala aj elektroniku len to by tiež nebola najmenšia čiastka (radšej si našetrím na niečo drahšie čo skutočne chcem ako by som sa mala uspokojiť s niečim lacnejším len za to, že práve v tej chvíli mám peniaze len na to.)
momentálne šetrím na fotoaparát, potom by som si chcel pokupiť veci na cestovanie a tak - vibramy a pod. a celkovo všetko to by malo slúžiť na cestovanie
a aj topánky nové musím kúpt a oblečenie takže na to asi miniem najskôr
lebo nacestovane mam pomerne dost, festivaly nemusim, pocitac mam dobry, hry nehram, party a diskotresky ma nebavia lebo som klava hrozne a na kupalisko ked uz tak chodim s mamkou alebo tatkom
určite nie do vecí, proste veci sú....no blbosť, mám všetko čo potrebujem v podstate. a cestovanie....akože, keď som peňažitá, tak trochu cestujem, ale ináč zväčša prejebem peniaze asi 5 km od trvalého bydliska a som spoko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
oblecenia je vzdy malo a doplnky zahrnam do toho, rozhodujem sa, do akych priceskov investujem, kedze som vzdy kupila nejake, co stali do 100 eur a boli uplne hrozne.
A voňavky
ale inak by som ich využil na cestovanie..
pre mňa je srdce život.......
@vladqog
klidne si povedz, ja som už zvyknutý na kopance a bičovanie na birdzi ........filiip
a aj topánky nové musím kúpt a oblečenie takže na to asi miniem najskôr
To sa mysli ako cestovanie na dovolenky / do cudziny a tak, ze ?
z tychto moznosti by som dal na oblecenie
lebo nacestovane mam pomerne dost, festivaly nemusim, pocitac mam dobry, hry nehram, party a diskotresky ma nebavia lebo som klava hrozne a na kupalisko ked uz tak chodim s mamkou alebo tatkom