@Torpedo08 ja tvoje tajné číslo nevidím...asi to blbne... keď ho vidia iní ale tajné čísla vidno a prečo sú to potom tajné čísla? to je dobrá blbosť.. ako aj s tým fanklubom.. to tiež neviem na čo je dobré
ehm, tajne cislo ma kazdy na webke a kazdemu ho vidno len niektory ho maju "tajne" inak povedane text ktorym je pisane je rovnakej farby ako pozadie, ak ho chcete vidiet staci proste oznacit text vlavo dole (napr chytit a tahat misou od "Status uživateľa:" smerom dole )
to je pozostatok z dávnej prehistórie kedy sa nedal zmeniť výzor ani farba webky, takže ho nebolo vidno nikomu teraz ak zmeníš farbu nejako zásadne tak sa ukáže... ale môže ho vidieť každý, stačí ho vytiahnuť myškou
Odvíja sa od neho status, ktorý toť na birdzi máš. (na dobrej ceste - ty, pekne rastie - nikeboy, atď.). A áno, slúži na motiváciu - zvyšuje sa priamo úmerne s tvojou aktivitou, čiže postupne ako sa ti zvyšuje TČ, zvyšuje sa ti aj status. Pre niekoho nepodstatná vec, pre niekoho jediná vec, pre ktorú sem chodí (čo ja osobne nepochopím .
Bože, snáď som to dobre napísala, vzhľadom na to, že je 6 hodín ráno, a že ma nikto nezdrbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
dole pod udajom o pocte prihlaseni,datum registracie, a case a datume posledneho prihlasenia. jednoducho povedane-vlavo dole
prepáč, priveľa irónie naraz...
no k comu sluzi to uz fakt neviem
A nejako sa od toho odvíja aký máš status či čo
Odvíja sa od neho status, ktorý toť na birdzi máš. (na dobrej ceste - ty, pekne rastie - nikeboy, atď.). A áno, slúži na motiváciu - zvyšuje sa priamo úmerne s tvojou aktivitou, čiže postupne ako sa ti zvyšuje TČ, zvyšuje sa ti aj status. Pre niekoho nepodstatná vec, pre niekoho jediná vec, pre ktorú sem chodí (čo ja osobne nepochopím .
Bože, snáď som to dobre napísala, vzhľadom na to, že je 6 hodín ráno, a že ma nikto nezdrbe