Kam blúdia vaše myšlienky tesne pred tým, ako zaspíte? Čo alebo kto je to, čo vás napadne ako posledné? Zaspávate s príjemnými pocitmi alebo ste skôr negatívne naladení?
najprv rozmýšlam na všetkým od toho ako sa stanem hviezdou Birdzu až po to ako prežijem 3dni na TopFest-e a keď si to všetko preberem v hlave spolu s nenaplnenou láskou tak moje posledné myšlienky sú "Prečo už ku*va nespím!!!"
myslím na prácu, na úlohy čo ma čakajú nasledujúci deň a keď nie to, tak potom samozrejme na lásku a to je jedno či s pozitívnym či negatívnym myslením... no posledne s negatívnym...
v hlave mávam pred spaním šumix, premýšľam o všetko možnom aj nemožnom...a potom spím málo, lebo väčšinou mávam nočné mory... nenadarmo sa hovorí : menej znaš, lepší špiš (menej vieš, lepšie spíš)...
mne večer úplne blbne myseľ... furt na niečo myslím, zaspávam buď s úsmevom alebo prekvapená alebo neviem čo... téma za témou... napadajú mi dobré nápady a tak... škoda že si to nikdy ráno nepamätám (a vďaka tým myšlienkam hore-dole zaspávam hodinu a viac
@bebekex jéj super článok, aj ja som lezalala v posteli a ked som si po polhodine uvedomila, ze este nespim, ale myslim na mnozsvo roznych veci, bola som zvedava na ostatnych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Akurát viem, že pekné či príjemné to naozaj nie je.