Na to, ako o chvíľu príde spolubývajúcemu frajerka a ja sa vrámci zachovania dobrých vzťahov budem musieť z izby pobrať preč, aby sa tí dvaja mohli zahrať na doktora a sestričku.
momentálne sa teším do káčka, posledné odreagovanie pred 7 dňovým maratónom. ale inak sa teším na piatok v klasickej zostave a na sobotu a na prago union
ako vo štvrtok pokazím písomku z algebry -> nebudem mať body na zápočet -> dostanem félixa -> nebudem mocť prestupiť na inú školu s uznaním 1 ročníka
a teraz vážne: na nič - naučil som sa, že keď sa na niečo veľmi teším tak sa to určite pokazí. Radšej sa teda dopredu na nič neteším a keď príde niečo čo mi urobí radosť je to lepšie lebo je to prekvapenie
Na to ako budem už samostatná a nie závislá od rodičov, a keď budem mať ten pocit že si kúpim niečo za mnou zarobené peniaze , lebo to sa mi ešte nestalo .. a potom keď v mojom byte budem mať moju krásnu perskú mačku a moju lásku a bábätko a veľmi šťastnú rodinu
Teším sa na zimu, lebo skoro všetci kamaráti sa ponúkli že ma budú učiť snowboardovať ... ďalej sa teším na lyžiarsky - vo februári. Potom na jar, lebo idem so psom na preteky
A v blízkej budúcnosti sa teším na piatok - tanečný
Na to. ako do konca stredoškolského štúdia budem mať nultú a potom tri voľné hodiny, lebo na každý predmet sa delíme do skupín podľa iného kritéria, zoznam chýbajúcich profesorov má denne dve strany a zastupovanie plánuje ktoviektorý kokot, čo neovláda ani randomizer.
Na to, že knihy objednané siedmeho novembra mi dôjdu až v budúcom roku.
Na to, ako sa mi podarí zavrieť túto kartu pred odoslaním príspevku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Teším sa, že o rok a pol končím školu a konečne budem môcť robiť to, čo ma baví, ak ma tam vezmú
A na celé skúškové, ktoré je už tesne predo mnou.
ako pôjdem dnes von,však @krvaaa ?
ako pôjdem v piatok NIEKAM
ako si dám konečne SUSHI!!! ) ) )
na Vianoce
na Vianočné prázdniny
ako si za chvíľku vypočujem všetky nové pesničky z albumu mcr
ááá to je v dohľadnej dobe asi všetko
a ešte sa teším na to
ako mi @krvaaa konečne odpíše
@omeleta Sushi je super !
^^
konečne niekto uvedomelý ^^
kde bývate?okamžite so mnou idete niekam na sushi!!!
lebo nikto nemá rád sushi a ja nemám s kým ísť
sushi je mňam!
sushi!!!
na zajtrajšie divadlo
na festival dokumentárnych filmov
na víkend pretože konečne budem mať pokoj
a teraz vážne: na nič - naučil som sa, že keď sa na niečo veľmi teším tak sa to určite pokazí. Radšej sa teda dopredu na nič neteším a keď príde niečo čo mi urobí radosť je to lepšie lebo je to prekvapenie
a v dohľadnej dobe sa teším asi na vianočné prázdniny,
teším sa na na nakupovanie vianočných darčekov s kamoškou
a potom lyžiarsky
that´s all for now
a inak na nic,len,no....
A v blízkej budúcnosti sa teším na piatok - tanečný
Na to, že knihy objednané siedmeho novembra mi dôjdu až v budúcom roku.
Na to, ako sa mi podarí zavrieť túto kartu pred odoslaním príspevku.
Aaaaaaaaaargh.