céčka, pogy a z hudby to čo počúval môj otec tj. Dream Theater, AC/DC, Motorhead a podobne ... od zberaťeľských záľub (pogy a céčka) to prešlo na MTG Karty a tá hudba sa v podstate len obohatila o veľa iných žánrov
Mama mi spievala ľudovky a namiesto škôlky, ktorú som neznášala som občas pozerávala Cartoon Network alebo som šla s ocom na ihrisko, do mesta a tak alebo som bola u tety a starých rodičov a maľovala som tam.
A často som chodila na záhradu, aj na dlhšie. A váľala som sa tam v blate, doslova.
A potom v škole Shakira, Harry Potter a všetko také, čo letelo. To si už ani nepamätám.
Pumukl, Kelly Family, U2, LP, Depeche Mode , Pedro žuvačky, zmrzlina za 3 Sk, Bob a Bobek, Ferdo mravec , gate vytiahnuté pod pazuchy a tričko zapravené
určite večerníček, ráno v soboru chodilo na Markíze niečo s kakaom, neskôr pokémoni, potom sme plietli tie veci z drôtov čo ma naučila @narazuvzdornaa (prepáč ak som to nemala povedať), aj pogy sme mali no...
seci co tu napisali su asi z rovnakeho obdobia . sme asi posledna generacia co mala este jaks taks pekne detstvo bez pc, internetu a inych somarin. nie jak deti co su teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A často som chodila na záhradu, aj na dlhšie. A váľala som sa tam v blate, doslova.
A potom v škole Shakira, Harry Potter a všetko také, čo letelo. To si už ani nepamätám.
Majster N
Z večerníčkov: Macko Uško, Bambuľka, potom také čosi o Kike, Budík budík budíček budiť je môj koníček
tamagoči jednoznačne každý musel mať , a ked nám dala sesternica pogy
potom také primitívne hracie konzoly, že ste tam mali akože 9999 hier, ale dokopy ste tam mali len tetris, hadíka, atď., také sivé to bývalo
A pamätám si aj Elá hop, aj to na Markíze s tým kakaom, aj Bábovku na jednotke