a aj ked som mal obdobie asi v 16tich (semeno tlacilo na mozog) tak mi to prislo prilis smiesne na to aby som to dokazal. To uz bolo co povedat, vtedy by som pretiahol aj kaktus.
my sme na sex po telefone volali velmi casto. mohli sme byt tak piataci na zs mozno..pochopitelne, ze sme tam riesili vsetko len nie sex po telefone, tete to nevadilo, ved peniaze ako peniaze. jedneho dna vsak do skoly dosli rodicia typka, ktoreho telefon sme pouzivali. ze platili za pausal 9000 korun... ako spravni kamarati sme samozrejme svorne popreli, ze sme ho do toho tlacili (aj ked sme ho do toho tlacili) a ja som dokonca tvrdil, ze som sa ho od toho pokusal odhovorit, co mi ostatni s nadsenim potvrdili. takto kamarat prisiel o mobil, my o kamarata a kamaratovi rodicia o polku vyplaty. tu sa zacinaju a koncia moje skusenosti so sexom po telefone.
Neee toto nepochopim akoze nejake ojedinele tematicke spravy/sms/fotky su fajn, ale pisat si pomaly poviedku o tom, ze sa vymotavam z nohavic a aaaahhh
@notme keď sme boli na základnej vyvolávali sme na tie audiotextové linky čo sme neskoro (asi po 22ej) bežne videli v TV. Pamätám si napr. nula šest nula devět jedna jedna dva sedum sedum sedum, zavolej nám do klubu , alebo napr. jedno číslo čo končilo 777 a baba dodal ,,a strč mi ho sem" a pritom sa vieš kam chytala. No a potom sme mali účet za telefón cez 6 000 sk a naši ma skoro zabili , no a nasral som sa, tak som tam zavolal, že nech to nevysielajú, že kazia deti a v noci to pustili zase, tak som tam znova volal a znova som im vynadal, no a tá štetka za telefónom, že ,,to si zase ty?"
@dumbledore si myslim, ze to robilo vela ludi, no....niektori si to odskakali menej, ini viac ale nezabudnem na xicht toho typka, ked som zahlasil "daniel, ale ja som ti vravel, ze to uz prehanas" kazdu prestavku sme ho vzali so sebou a vlastne sme mu ani nedali inu moznost nez nam dat mobil...a nakoniec sa aj tak cela kopa sraciek zosypala na neho
@4 raz sme boli u kamosa doma a uz si nepamatam uplne kam chcel vlastne volat, ale vytocil posledne volane cislo. a ozvala sa eroticka linka.
tak sme pocuvali o andreinom lesbickom zazitku, o grupaci a podobne asi tak hodinu a nikto na to nikdy neprisiel, lebo tatko (predpokladam, ale ktovie tam asi zvykol volavat, takze jeden hovor sa stratil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
k otazke - nie
a aj ked som mal obdobie asi v 16tich (semeno tlacilo na mozog) tak mi to prislo prilis smiesne na to aby som to dokazal. To uz bolo co povedat, vtedy by som pretiahol aj kaktus.
Boze
...- -.-- .... ..- -.. .-. ..- .--- / -- .. / .--. . .-.. .. -.- .- -. .-
(a je, /bolo 1, či malí spratci, žiaci, či ozaj ..kunčafti :happy:
sekundy bežali a kasa $ cvaká´la 8)
tak sme pocuvali o andreinom lesbickom zazitku, o grupaci a podobne asi tak hodinu a nikto na to nikdy neprisiel, lebo tatko (predpokladam, ale ktovie tam asi zvykol volavat, takze jeden hovor sa stratil