24hodinový formát kdekoľvek a kedykoľvek to ide, nechápem prečo by som mal používať navyše ďalšie slovo alebo písmená v situácií keď môžem daný údaj presne a jednoznačne vyjadriť čisto číslom.
okrem toho deň má 24 hodín, 12hodinový formát je imho pozostatok z čias kedy jediný spôsob merania času boli hodiny slnečné, pri ktorých uvedenie druhej polovice hodín, kedy slnko na oblohe nie je, nemá zmysel.
@mielikki Neviem, však nejaké by si asi aj videla, ale by to bolo zredukované. Ešte si mi stále neposkytla tú kompletnú databázu tých-ktorých konkrétnych, ináč.
@flussica no, myslím, že všetky hlavné sú až nad 12
onedlho bude 17:17, 17:34, ale aj 17:24 je fajn, takmer hocijaký čas končiaci na :12, hlavne ak je na začiatku 12 alebo 13, tie končiace na 13 tiež nie sú zlé. 14:07 je vtipné a ešte si isto na niečo spomeniem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale 24hodinový (čo je vlastne logické, inak by som nevidela pekné časy na displeji, že @flussica ?
okrem toho deň má 24 hodín, 12hodinový formát je imho pozostatok z čias kedy jediný spôsob merania času boli hodiny slnečné, pri ktorých uvedenie druhej polovice hodín, kedy slnko na oblohe nie je, nemá zmysel.
onedlho bude 17:17, 17:34, ale aj 17:24 je fajn, takmer hocijaký čas končiaci na :12, hlavne ak je na začiatku 12 alebo 13, tie končiace na 13 tiež nie sú zlé. 14:07 je vtipné a ešte si isto na niečo spomeniem