@mielikki ako myslela som na nohy ... od pása dole ... na vrch pri legínach by som si dala nejake tricko dlhsie, pod zadok .... a existuje, preto je tam moznost ''iné'' ...
nechápem ako môže niekto nemať rád diskotéky :/ ... a nenááávidím keď si niekto dá legíny, a na to NIČ! je to otrasné... a najviac zaklincuju slečny s riťou jak televizor, všade jej trčííí čosi, ale hlavne, že ma leginy... ano, určite je sexy... och :/
júúj,ale predstavte si,keby sme šli všetci v teplákochm to by bolo žúžo!!! už som to tuná navrhovala na dedine,ale majiteľ baru povedal,že by potom riťky neboli také pekné,tak ma zrušil
@tunidlo naposledy neboli o nikoho rozšírení ani zmenšení, nepanikár ale z novších nemajú takéto luxusné kostýmové dokumenty hneď v prvých výsledkoch guglu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a inak, snáď nechceš len elasťáky a nič na to? To rovno môžeš prísť aj s holu riťou
a som nevedela, že neexistuje nič iné, ako rifle a elasťáky
@5
Opätky. Ja som už vytrénovaná na tancovanie v nich
@pavlinkaa mne to práveže ide v opätkoch ovela lepšie, neviem prečo možno som sebavedomejšia, alebo tak xD
môže byť. mne zas kamoška povedala, že to je lepšie, lebo vlastne hýbeš iba trupom ale nechcem si predstaviť svoje nohy na ďalší deň..
po včerajšku idem nabudúce v teniskách a rifliach, môžem sa na to viete čo..
No ale fakt, kto to tam, čo to tam?
Ďakujem