Myslíte si ze ist na diskoteku sám je v pohode ?, kedysi som chodil s kamosmi, ale uz odcestovali na vysoke skoly, tak vaham ci ist sam na diskoteku alebo radsej vobec neist. Mate s tym nejake skusenosti ?
Ja som šla už sama... Len, prišla som do baru kde ma poznajú všetci takže, to je iné a bolo to v pohode Mohla som si aspoň chodiť kde som chcela a mohla som ísť domov kedy som chcela lebo som nemala žiadnu brzdu so sebou
Ja by som sam nesiel. Aj ked sa plno krat stalo, ze sme prisli a vobec som so svojimi nebol, lebo som sa napriklad s niekym zoznamil a pretancoval/prekecal celu noc
skús tak ..že choď na diskotéku ..akože si len šiel okolo z nejakého baru .. a kúp si tam žuvačky napríklad...ak tam niekoho stretneš a sa zakecáš tak ostaň ak nie tak si zober svoje žuvačky a choď domov ako keby nič ... inak sama by som nešla veru
podla mna ak vies ze tam bude niekto koho poznas a budes sa tam mat ku komu pridat, je to uplne v pohode
a ak tam planujes len sedet a chlastat sam so sebou, tiez je to v pohode
ale inak by to bolo trochu divne
Byť tebou tak idem. Toto si pamätaj, 'vždy je lepšie ísť ako neísť'. Keď nepôjdeš a budeš doma, tak nikoho nestretneš, nič sa nedozvieš a bude ti na hovno....
podla mna na diskoteku ist sam je uplne normalne lebo tam su seci najebany/nafetovany a tam sa ti urcite niekto prihovori ... horsie je ist na nejaky koncert tam su ludia proste poskupinkovany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak nie
a ak tam planujes len sedet a chlastat sam so sebou, tiez je to v pohode
ale inak by to bolo trochu divne