v reálnom živote mám viac kamarátov chalanov, ale na nete si píšem väčšinou s dievčatami. neviem prečo. ale zas neni to nejaká obrovská prevaha, aj s pár chalanmi si píšem.
nejak to nerozlišujem. ak mám niekoho rada, tak som s ním rada v kontakte kedykoľvek a kdekoľvek...absolútne mi nikdy nenapadlo nad tým rozlišovať, s ktorým pohlavím si radšej píšem na internete
asi viac s chalanmi v poslednej dobe keďže je pár týždňov do začiatku sezóny.. inak asi narovnako po celý rok.. neviem, nevediem si zoznam s kým si píšem aj ked si nepíšem s veľa ľuďmi
Chatujem si viac s babami, ale v roznych fb skupinach jednoznacne chalani. S babami sa mi akosi o serioznych veciach neda bavit, kedze prevazne argumentuju emocne a nie racionalne, co ja absolutne odmietam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
(ale v zásade si nerád píšem takže do budúcna neberte to osobne ak preruším komunikáciu)
@16
ale aj naživo tuším jetoták
Štatisticky sú moje internetové známosti cca narovnako dievčatá aj chlapi.
nejako sa mi nechce s nikým komunikovať a keď mi niekto napíše tak odpíšem pár správ a potom ho ignorujem.