@ssnehulienka jasné že budú hrať. keď bol ten výbuch okolo toho že kapela sa rozpadla väčšina šla zošalieť lebo niektoré bulvárne magazíny nevedia čo so sebou. majú len hiatus ktorý ktohovie koľko bud ešte trvať. hoc! v newsletteri sme dostali od nich email že sa chystajú písať nové pesničky takže niečo sa určite bude diať.
Keane pretože oni spievajú naživo fakt dokonale aspoň zatial čo som videla na nete videá z koncertov a mám ich strašne rada. Ale teraz si dali pauzu takže ktovie kedy bude nejaký :/
a tiež Lanu del rey a Lykke li
a potom ešte billy talent, ich som vždy chcela vidieť naživo a flyleaf
a depeche mode a grimes a the pierces a ešte anastasiu prikhodko
išla by som všelikde... ale pritom čo stoja lístky by som reálne bola ochotná zaplatiť iba za malo interpretov, medzi nimi určite Bon Jovi, nech to stojí čo chce
a ešte by som šla so @sumivybanan na nejaký metalový koncert, trebárs Sonata Arctica, Children of Bodom, Avantasiu, Edguy, SOAD, Metallicu... nech vie, čo je hudba
z tých, čo ešte hrajú? Stereophonics, Travis, U2, Neil Young, Eric Clapton, Bruce Springsteen, Tom Petty & Heartbreakers, Jake Bugg, Stone Sour, Half Moon Run, Tenacious D, Mark Lanegan, Warpaint, First Aid Kit, Strapo, Walter Schnitzelsson...
vždy som chcela vidieť Johna Fruscianteho, ale on už asi nikdy nebude hrať naživo, len tak sám s gitarou :´(
chystám sa na Pearl Jam a strášne sa teším na John Butler Trio ^^ aj Boba Dylana by som rada videla
ešte raz by som si pozrela Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age, Foo Fighters, Rockyho Leona, samozrejme Vypsanú fixu neviemkoľkýkrát, HTčko som strášne dlho nevidela a Mudhole... absolútny top bol Glen Hansard, z toho máme s frajerom depresiu, lebo tomu koncertu sa už nikdy nič nevyrovná
Dávida Kollár z Prešova, Sam Lee, Vicente Amigo, John Zorn, Andy Stott, Cesaria Evora, Alice in Chains, Waking Vision Trio, Avishai Cohen a ešte veľa by sa toho našlo
Keby som mala Tardis uplne prvu vec čo by som spravila, išla by som na koncert Queen. Potom Oasis, Nirvanu...
Ale tak z tých čo ešte hrajú Depeche, One republic, tallest man on earth, arctic monkeys.... @zrkadlovka ja by som si dala ešte jeden krát mandrage /a One Republic že vraj majú opakovať európsku tour tak dúfam, že tam so mnou budeš čakať aspoň 6.hod pred (nezabi ma /
Na mumfordov, queen, eda sheerana, florence+the machine, amy winehouse, pink, arctic monkeys, nirvana, foo fighters, lana del rey, lorde, lumineers, rhcp.... Je toho veľa a veľa sa už nikdy nesplní ale aj tak..!!!!
@cathy mandrage boli fakt super no, pravda velmi rada by som s tebou šla na one republic, potom mi daj vedieť nech kúpim lístok hneď v predpredaji a keď som ťa nezabila pred tým, nezabijem ťa už
Je toho hrozne veľa..
Takže - Nirvana, Queen, Oasis, AC/DC, Foo Fighters, Arctic Monkeys, Gorillaz, Blur, Sir Sly, !MUSE! a na veľa si teraz neviem vôbec spomenúť :/
kks na lanu, eminema, vyjebanych mumfordov ani metallicu by som nesiel, ani keby mi zaplatili
ale na pharrella williamsa hned! @patuskoo dufam, ze ta tam uslapu
na ziadny. neznasam koncerty. na jednom som bola a sa tam na mna vsetci tlacili a smrdeli. a este aj dve hodiny meskal tak sa na mna tlacili o dve hodiny viac no otras. fuj.
@alchemille na gypsy kings pojdeme spolu, tu su furt!
inak by som istotne chcela zazit koncert the clash, ale jedine keby som sa mohla vratit v case.
a dala by som si este raz vsetky koncerty z minulosti, na ktore s laskou spominame kedy sa da
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
a ináč ešte SOJA a The Cure
a este moja laska od 13tich Slipknot
a este In Flames
aaaaa Pearl Jam
a Polemic, na tých som ale už bola asi 10 ráz
@soltyky
Čakať, veď sa len presunul termín nie? Či nemáš na mysli ten Pražský tohtoročný?
Ale najradšej asi Tiamat.
A ešte BΔSTILLE.
Moje srdcovky
a tiež Lanu del rey a Lykke li
a potom ešte billy talent, ich som vždy chcela vidieť naživo a flyleaf
a depeche mode a grimes a the pierces a ešte anastasiu prikhodko
týchto najviac
inak by som dala hocčo za Mozarta.
a ešte by som šla so @sumivybanan na nejaký metalový koncert, trebárs Sonata Arctica, Children of Bodom, Avantasiu, Edguy, SOAD, Metallicu... nech vie, čo je hudba
a lanu.
ale eminema musím dať lebo inak nemôžem umrieť! :letim:
One direction
ratm
phil collins
a vela dalsich
Aj na Lanu!
vždy som chcela vidieť Johna Fruscianteho, ale on už asi nikdy nebude hrať naživo, len tak sám s gitarou :´(
chystám sa na Pearl Jam a strášne sa teším na John Butler Trio ^^ aj Boba Dylana by som rada videla
ešte raz by som si pozrela Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age, Foo Fighters, Rockyho Leona, samozrejme Vypsanú fixu neviemkoľkýkrát, HTčko som strášne dlho nevidela a Mudhole... absolútny top bol Glen Hansard, z toho máme s frajerom depresiu, lebo tomu koncertu sa už nikdy nič nevyrovná
U2
one republic
imagine dragons
gorillaz
no nech ti nejebe
Ale tak z tých čo ešte hrajú Depeche, One republic, tallest man on earth, arctic monkeys....
@zrkadlovka ja by som si dala ešte jeden krát mandrage /a One Republic že vraj majú opakovať európsku tour tak dúfam, že tam so mnou budeš čakať aspoň 6.hod pred (nezabi ma /
AC/DC
Limp Bizkit
Kid Rock
Lynyrd Skynyrd a mnoho ďalších..
alebo Stereophonics
Iste to neučinil tebe napriek (Iba žeby áno...)
Adele, Lana, One Republic
red hot chilly peppers
rage against the machine
stick to your guns
hills have eyes
awaken demons
@zrkadlovka berte aj mna na one republic a mohli by prist radsej do KE
Takže - Nirvana, Queen, Oasis, AC/DC, Foo Fighters, Arctic Monkeys, Gorillaz, Blur, Sir Sly, !MUSE! a na veľa si teraz neviem vôbec spomenúť :/
ale na pharrella williamsa hned!
@patuskoo dufam, ze ta tam uslapu
sodoma gomora, záviš.
A ešte raz by som šla na Gipsy Kings a na Nohavicu aj milión krát
inak by som istotne chcela zazit koncert the clash, ale jedine keby som sa mohla vratit v case.
a dala by som si este raz vsetky koncerty z minulosti, na ktore s laskou spominame kedy sa da
Crystal Castles
ALT J
The Naked and Famous
Alcest
Depeche Mode ( najbližšie ich v ba stihnem móre )
Placebo
Deftones ♥
inaf
Čččistychov
Tupac
Laco majster slova
nevie spievať, nevie tancovať
ale koho to zaujíma ?
je to Rihanna
kým zomriem, tak to dáááám
Daughter
Rihanna