@pikao no to máš pravdu to s tým preklínaním si mohla odpustiť. ale zase aj tá dcéra by si mohla uvedomiť, že je to jej mama a mohla by jej odpustiť...len škoda že nevieme čo sa vlastne medzi nimi udialo...
Akože ked mala tú dcéru tak rada prečo prekliala?? Celé je to čudné prišlo mi jej ľúto tej matky ale zase to nemala povedať aj ked bola neviem ako s toho deprimovaná.Celé si to zhoršuje si myslím.
"tak tomu říkám drzost...ta máma společně s manželem a synem napadne manžela svojí dcery a způsobí mu vážný zranění, ublížela jemu i svý dceři a teď místo toho aby se styděla za ni leze a ještě před televizí jí prokleje a i její děti? je mi z jí špatně. "
traaaaaaaapneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dost som sa nasmiala uz dávno ked som to kukala... ze sa nehambia svoje problemy riesit pred celym svetom... boze
najlepsie bolo ako mala matka dopredu pripraveny text a ako jej tam vypadol, alebo ako tam zakazdym pustaju tu melancholicku hudbu aby to bolo dojimavejsie ale tak moc smiesne to nieje je to skor ubohe...
Mne to príde strašne hrané. A súhlasím s tým komentárom z YT v @12 . Tá stará tam vyzerala, že to všetko hrá, potom tam vybuchla a prekliala ju a potom, aby nevyzerala ako najhoršia sa tam rozrevala. Ako, nechcem byť zlá, nikto nevie, ako to v skutočnosti všetko bolo, ale poznám také typy, takže by som sa naozaj nečudovala, keby to tá stará fakt hrala. Ale som na strane tej dcéry už len z dôvodu, že ona aj s tým manželom a synom napadla toho jej zaťa... Dá sa porozprávať, dá sa všetko, ale napadnúť? Čo je veľa to je veľa.
Ale... Tá dcéra stále hovorí "jej manžel", čiže to nebol jej otec? A ten jej brat (ten v tom štúdiu čo bol) ak teda to nebol jej vlastný otec, tak toto bol jej vlastný brat? To by potom bol zase iný uhol pohľadu.
Každopádne, celá táto Pošta pre teba mi príde taká...taká. Nechápem ako môže dakto ísť do TV a pretŕčať sa tam a vyťahovať všetky rodinné veci a tak. Ako chápem, napríklad tí čo sa nevideli niekoľko rokov, lebo boli v detskom domove alebo tak, to hej. Ale keď si tam niekto zavolá svojho otca/mamu/whatever, aby mu poďakoval a pod., tak to mi príde také...trošku trápne, ako keby to nemohli doma spraviť.
@indifferentgirl no pravdu máš, tiež nechápem jak može niekto pretriasat svoje problemy pred celym narodom.ale mozno je v tom aj to, ze za to maju prachy
a neviem na koho strane by som bola, ale vyslovit prekliatie je vazna vec a ak by mi niekto chybal tak toto by nebola asi prva vec, ktora by ma napadla... a necudujem sa tej dcere, ked jej matka reagovala na nieco vzdy takymto sposobom, tak je jedine dobre, ze od nej odisla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
lutujem ludi, ktori v telke vyhladavaju svoju davku emocii
proklinaamte i tvoje detii
PROSTE TO co je ? preklinanie nie je iba tak....ta matka je suka..
Ale tá stará to dobre zahrala.
,,Janíčku, podaj mi môj inhalátor!"
skopceny koment z YT
Tá stará je podľa mňa bosorka.
Ešte aj pre metlu si išla...
Ale... Tá dcéra stále hovorí "jej manžel", čiže to nebol jej otec? A ten jej brat (ten v tom štúdiu čo bol) ak teda to nebol jej vlastný otec, tak toto bol jej vlastný brat? To by potom bol zase iný uhol pohľadu.
Každopádne, celá táto Pošta pre teba mi príde taká...taká. Nechápem ako môže dakto ísť do TV a pretŕčať sa tam a vyťahovať všetky rodinné veci a tak. Ako chápem, napríklad tí čo sa nevideli niekoľko rokov, lebo boli v detskom domove alebo tak, to hej. Ale keď si tam niekto zavolá svojho otca/mamu/whatever, aby mu poďakoval a pod., tak to mi príde také...trošku trápne, ako keby to nemohli doma spraviť.
K dcére sa vyjadrovať nebudem, ale tá stará žena je podľa mňa falošná.Pod tou tvárou milej babky sa skrýva niečo horšie...
a neviem na koho strane by som bola, ale vyslovit prekliatie je vazna vec a ak by mi niekto chybal tak toto by nebola asi prva vec, ktora by ma napadla... a necudujem sa tej dcere, ked jej matka reagovala na nieco vzdy takymto sposobom, tak je jedine dobre, ze od nej odisla..
ale predsa len. nepoznám a nesúdim ale z tohto čo som videl som na dcérinej strane.
Ale no, veď nie všetko je takéto ...
Tebe filmy neprivádzajú žiadne emócie?