Ste v partnerskom vzťahu (chlapec a dievča). Dievča zrazu oznámi, že u nej bude pár dní bývať a prespávať (hetero) kamarát...
Pohádajú sa, kde chlapec tvrdí, že to nie je normálne a dievča, že je to jej život a rozhodnutia, a že jej neverí.
Na koho stranu by ste sa postavili vy? Stretli ste sa s niečím takýmto vo svojich vzťahoch?
Nie je to asi prijemna situacia, ale momentalne som vo vztahu, kde 100% verim tomu druhemu a nevadilo by mi keby ubytoval kamaratku.. ale ak medzi dvoma ludmi chyba dovera tak verim tomu, ze to moze byt velky problem.
@atom2 , úprimne, tiež mám ten názor ako ty. Tam ide o to, že nie každý dokáže 100% dôverovať ostatným a to nie preto, že niečo zlé očakáva od druhej strany, ale preto, lebo to môže vzniknúť zo situácie a ani neviete, že ako...
@fakecocacolazero , presne toto si z toho zoberú hlavne ženy - nedôveru. Lenže tam ide aj o princíp, kde chlapec by o tom chcel vedieť a chcel by, aby ste sa spýtali na jeho názor. Dôvera je jedna vec, ale keď o tom nepovieš, len to nenápadne prehodíš deň alebo dva dni pred jeho príchodom je to mierne podozrivé.
Ja v tejto situácii nie som, aby ste si nemysleli, len ma zaujímalo, že čo na to ostatní...
@bagul nejde o dôveru, ale o to že vzťah ma aj nejako povinnosti a partner ma byť na prvom mieste ak mu to vadí kamarát ma smolu a samozrejme naopak aj chalan by mal rešpektovať ak by to vadilo dievčaťu...stav sa o čo chceš že ak by to bolo naopak každá žena by vyskakovala meter dvadsať aké je to nesprávne ale keď sa ich spýtaš tu tak budu stat pri sebe
No na druhej strane asi by sa hodilo sa toho druhého spýtať najprv na názor, to je fakt. Ty si nám tu zamlčal dôležité skutočnosti, to sa potom zle diskutuje! :d
ma chalan dovod nedoverovat? lebo ja som bola v rovnakej situacii a keby moj frajer zacal mat mental breakdown tak by u mna celkom dost klesol ale zas ked nie je vo vztahu vzajomny respekt.. u might just be getting cucked bro
neviem si to predstavit, kedze byvame s partnerom spolu ale ako @4 mam partnera, ktoremu verim na 1000%, takze by mi to urcite trocha vadilo, ale prezila by som to a nerobila by som mu sceny. a tak isto mi veri aj on.
@bagul to mas potom blbe, ked jej neveris. ja som si tiez myslela, ze uz nenajdem clovek, ktoremu budem moct verit, ale priatel ma presvedcil o opaku.
@tralalibang , no ono som to napísal trochu inak, ako som chcel. Takto to viac vyzeralo, že ide priamo o tie prespatia, ale ja som to chcel poňať celkovo. Ono obidve strany majú čosi do seba, lenže ja mám taký názor, že takéto "nepodstatné" veci by mali rozhodnúť spolu. Napríklad veci ako školu, robotu, apod., by mal každý rozhodnúť sám, lebo to je ako väzenie, keď robíš, čo ťa nebaví, ale takéto nepodstatné veci, keby mohli druhému vadiť, tak sa dajú odstrániť... Ale veľa ľudí to tu asi cíti inak, to je smutné.
@sasi2680 , ako nehnevaj sa na mňa, ale mohla si si to celé prečítať a potom reagovať. A keď si to nevieš predstaviť, tak ani nereaguj, prosím. Netýka sa ťa to.
Nerozoberáme len dôveru, ale kompletnú situáciu.
No tak ale ľudia nie sú zvyknutí si na také malichernosti pýtať povolenie Ja keď idem s kamarátom von tiež mi je blbé sa pýtať frajera, či mu to náhodou nevadí, ale tak on toho chalana pozná zase Zas prespatie je iná vec, ale tak tiež by mi bolo blbé zakázať mu u mňa spať, len skrz to, že frajer je žiarlivý A možno nie som vhodný kandidát na túto diskusiu, neviem, ja žiarlivá nie som a môj frajer tiež nie, takže sme takéto hlúposti nikdy riešiť nemuseli
@tralalibang , práveže (podľa mňa) si super kandidát. Ja mám rád, keď každý zo svojho skutočného pohľadu povie, aký má názor. Ja len nemám rád tých, ktorí si to ani nedokážu predstaviť, ale budú poučovať ostatných, akoby v tom boli machri, čo zjavne tvoj prípad nie je.
@bagul vidis a ja mam prave opacny nazor.. podstatne veci ako pracu riesime spolu, ale toto mi pride fakt ako hlupost, ved o nic nejde.. keby to bola osoba rovnakeho pohlavia tak to nie je ziaden problem... za mna ak takato vec partnerovi vadi, tak je tam nieco v neporiadku.. a fakt neviem co je na tom smutne, ze maju ludia iny nazor ako ty..
@sheily , lebo sa vciťuješ do ženskej role. A tú prácu zrejme nemyslím ako ty. Ja som hovoril o tom, že nikto by si nemal nechať diktovať, že napríklad študovať musí v Brne alebo pracovať bude ako učiteľ len preto, lebo to tak ostatným vyhovuje.
@fakecocacolazero lebo ani jedna z vas tu nenapisala co by robila ak by to bolo naopak a vas priatel by si domov priviedol kamosku ci spoluziacku a vy mate doma sediet s vedomim ze spi u neho
@bagul@22 za to, ze som napisala, ze momentalne si to neviem predstavit, lebo byvame spolu , tak uz ma "nemas rad" a moja odpoved je odpad, to je fakt objektivne aj z tvojej strany
ja som nepovedala, ze sa taka situacia nikdy nemoze vyskytnut a preto som ti aj napisala, ako by som reagovala a nehrala som sa na ziadneho machra, napisala som predsa, ze by mi to trocha vadilo , tak sa aj ty nauc citat
asi ty zavidis, ze niektori tu mame parnetrov, ktorym plno doverujeme, tak si ty to nevies predstavit, ake to je a nevies to pochopit, ze niekomu to proste nevadi.
Ale ak sa vcitim do role chlapa tak to vidim rovnako.. Ale ak to chapem spravne z tvojich komentarov, tak to beries tak, ze nakolko je to "malichernost", co chlapcovi vadi a da sa lahko odstranit, tak by to malo to dievca akceptovat a nenechat tam toho prespavat kamarata, ano?
naco sa tu vobec pytas na nazory ostatnych, ked si sa len chcel utvrdit vo svojej pravde a ked niekto napise nieco s cim nesuhlasis, tak im tu odvrkujes nech sa radsej nevyjadruju ked to nevidia jak ty? proste nie kazdy ma nizke sebavedomie, nie kazdy ma problemy s komunikaciou, nie kazdy povazuje ziarlivost za prejav naklonnosti, nie kazdy vidi v kazdej bytosti s genitaliami co sa prejde okolo ich partnera hrozbu deal with it a nenasieraj sa ked sa ti tu niekto vyjadri k tak strasne obsirne podanej otazke ohladom dvoch ludi, o ktorych neudavas ziadne podstatne blizsie informacie
@atom2 teba plati 3 koruny za komentar nech tu davas silne odjeby na kazdu co vykukne z kuchyne aby sem napisala svoje feministicke kktiny alebo o co sa tu snazis?
@loveillumination , áno, všetci na 100% dokážu veriť, nevadí, že sa môže stať všetko, lebo práve tebe sa nemôže... Hlavne preto, lebo nedokážeš komentár napísať slovensky, ale treba dodať aj "cool" výrazy z AJ, aby ľudia videli, že si inde.
@bagul ach cudujem sa, ze sa tu s nimi natahujes pokecaj skor s partnerkou len na nej zalezi ...nie na tom aby si presvedcil tychto tu, nech si maju vztahy ake chcu
@bagul poukazujes na to, ze som pouzila anglicke slova lebo sa ti tazko vyjadruje k pointe? ak sa stane cokolvek s cim ona vedome suhlasila, tak stale nechapem ako by ten chalan akoze ostal v klude, lebo „tomu zabranil”? keby som sa musela handrkovat s frajerom, ze nech nerobi hento a tamto aby som mala istotu, ze ma nepodvedie, sama by som znizovala svoju hodnotu vo vztahu aj v jeho ociach, nevidim v tom zmysel. ked musis bojovat s partnerom lebo ti ublizuje niecim, co by ti logicky ublizovat nemalo, tak by ta konverzacia mala ist asi trocha hlbsie ako ze ti pristupi na to, ze u nej ten kamos neprespi, ale w/e
@bagul preco by si mal byt svina? za mna urcite nie.. o takychto veciach sa treba rozpravat a vyriesit ich rozhovorom, ale fakt realne vztah nefunguje na tom principe, ze clovek strati uplne slobodu a ma sa riadit len tym co tomu druhemu vadi alebo nevadi..
a nemysli si, ze neviem ake to je.. bola som s clovekom na ktorom mi 6 rokov vadila jedna vec, ako by si povedal ty malichernost.. a tiez som pouzivala argumenty ako, mne sa to nepaci, ak ma mas rad tak to robit nebudes a bude ti zalezat na tom aby si nerobil co sa mi nepaci.. ale su to bullshity, vtedy som to nevedela, teraz to uz viem clovek nesmie stratit sam seba, ani ked druheho cloveka akokolvek lubi.. raz pride taky, ako som pisala v prvom komentari.. na ktorom nebude nic podstatne vadit a bude tam 100% dovera
@sheily , @43 , konečne niečo múdre, čo sa mi doslova páči. Dovolím si povedať, že sme sa vyprovokovali až k tomuto bodu...
Ja s týmto plne súhlasím, čo ste napísali (lebo je to v podstate veľmi podobné) a viem, čo tým chcete povedať, lenže aj tak mám trocha pocit, že by to každopádne mala prebrať vtedy, keď sa to chystá odsúhlasiť, prebrať s partnerom, lebo nie je dobré všetko tutlať - aspoň ja mám ten pocit...
ja som to brala tak, ze byvaju spolu ako my a u nas prespavali hocikedy hetero kamosi, aj ked boli spolocni ale aj ked sme spolu nebyvali, tak u mna prespavali hetero kamosi a kamosky a velakrat aj viac kusov naraz a nikdy s tym nebol problem.
ak by sme spolu nebyvali a u mojho priatela by mala prespat kamoska, tak co ja viem.. vacsinu jeho kamosiek poznam a keby to je zrovna taka, ktoru nie, tak si myslim, ze by nas zoznamil predtym a mozno by mi to nebolo na 100% jedno, ale nevadilo by mi to. keby to je niektora z tych, co poznam, tak to by bolo uplne v pohode, lebo viem, ze je to fakt len kamaratsky vztah.
a k tomu spytaniu sa. ak ziju spolu, tak ofc je pekne sa spytat predtym polovicky, lebo je to spolocne byvanie, ale ak ziju zvlast, tak proste nevidim dovod, aby si pytal/a povolenie. staci, ze to da vediet polovicke, aby potom nevzniklo nejake nedorozumenie.
@kakofonicka , nevkladajte mi slová do úst, prosím. NIKDE som nenapísal, že si má niekto pýtať povolenie. Nie si prvá, čo to píše, ale neviem, odkiaľ to máte. Ja som povedal, viď. vyššie, že oznámiť by to mala, lebo inak to je divné, keď nepovieš nič a zrazu u teba nájde spiaceho princa...
záleží od okolnosti .. štval by ma princíp toho že vôbec by došlo k takej situácii (pochopil by som fakt zúfalú situáciu) ale myslím že vhodnejšie je (aj vo vztahu s dôverou) takéto situacie predsa nevyhľadávat .. ja sam by som takuto situáciu voči partnerke ani nevytvárali pokial by to fakt nebolo zúfale že by vážne nemala kde spať
podľa mňa je napríklad cez čiaru mať partnerku aby zamnou prišla že ide s kamarátom prespať niekam alebo podobne ... niektorým ľuďom to pride normalne že dôverujú a nechcú obmedzovať ale čo je na tom zle keď si myslím že je cez čiaru vôbec niečo také odo mna žiadať ? to mi skratka do normálneho vztahu nepatrí @atom2
@melancholik tak, tak ...tu nejde o doveru ved ta nieje povinnost, ale laska ak je neverna o to lepsie to zistit skor ...no ak si s niekym vo vztahu mal by sa clovek aj podla toho spravat a nevystavovat partnera takymto situaciam ak to nieje nejako extra nevyhnutne ...nieje to obmedzovanie ale slusnost
sa snazim predstavit mojho frajera ako by u seba ubytoval na par dni nejaku kamaratku ...
Asi by u mna zalezalo na okolnostiach, ak by to bola kamaratka nejaka dlhorocna a naozaj by nemala kde prespat tak preco nie .
tak za seba mozem povedat, ze by mi to vadilo a reagovala by som rovnako ako ty nechapem tych co tu pisu, ze by im to vobec nevadilo.... ale zalezi o akeho kamarata by islo, ci nejaky dlhorocni kamarati, odkial sa poznaju, preco tam ma prespat, dalsie dovody, okolnosti tak samozrejme ide o to ako sa k tomu postavila a ako to oznamila
Prespavat s kamaratom v byte, zatial co mas frajera niekde prec, alebo len proste mas frajera, je iba dôkazom toho, ako si ho vážiš. Toto by som nikdy neurobil, a neakceptoval frajerke. To čo je sakra za nápad, dovoliť spať inému chlapovi u seba doma keď má už svoju "lásku" ? ... To je pekná drzosť. Ak by potreboval nejakú pomoc, alebo niečo, dokážem pochopiť. 2krát viac, keď budem doma tiež v tu noc. Ale volať alebo nechať spať u seba kamaráta , a ešte sa to snažiť obhajovať pred svojim chlapom, tak to by som jej dal riadne ultimátum, alebo kopačky. To je neuveritelné a nepredstavitelné.
Mozno niektori ste akehokolvek stylu, nabozenstva ci ineho presvedcenia, ci po zatahoch na chate zostavate spat preparovanie dvojice kazdy s inym v posteli a rehocete sa na tom jak j....ti ale ja teda nie, a toto by bol jednoznacny znak toho, ze je koniec vztahu. Pokial by s tym ona bola uplne ze " co riesis? Ty mi neveris? On je len kamarat" - to nema vyznam s niekym takym ale predpokladam, ze pri vzniku vztahu a spoznavani tej osoby budes vediet aku rakciu mozes cakat a ci je toho schopna, a ako vnima svet.
Verim, ze keby si chlap priviedol spat nejaku kamosku, o ktorej trebars viete, ze ju ma na fb a pise si snou niekedy, tak budete cele nasrate lebo ona je krajsia ako vy , a trebars mu to zakceptujete ale pri najblizsej nezhode a hadke okamzite zacnete " Bez si za tou svojou (MENO)/K....u ... " ... Takze take su zeny.
A este nieco... ako tu Loveilumination pise ako totalne je jej jedno co robi jej chlap a ze moze si dat kludne nocny zatah s finalistkami miss universe a ona bude spokojne makat na nocnej, tak tomu never. Bud je to bezcitná osoba, alebo premýšľa tak, že veď keď chce, tak podvedie, mne je to tym padom jedno, je to na nom. A najdem si ineho. Cize jej na tom vôbec nezáleží, a žiadnu starosť neprejavuje. Žiadnu obavu ani nič.
Niečo ako - teraz mám tohto , tak ho mám rada, a spím snim, žijem sním, bývam... ale nech ma neobmedzuje v mojom zivote. Ak ho uz nemam, tak si najdem ineho ktory nebude "*****" a bude ma mat rad taku aka som a nebude ma obnedzovat.
A žasnem koľko ich je na strane dievčaťa v otázke fóra... Tomu hovorím úcta. To nie je o slovách, ale o činoch. Že ho miluješ mu môžeš povedať, ale keď si pritom privádzaš "iba kamaráta" na noc, či na viac nocí, ale ak ho skutočne miluješ, tak nikdy mu niečo také nespravíš.
@wistingher nic z toho co tam pises, ze tu udajne tvrdim som nepovedala, aspon ma tagni ked si ma zas beres do huby loser fakt
este stastie, ze ziadna jeho kamoska nie je krajsia, tak nemusim ziarlit
@pijemzelenycaj a @Milgamman , tiež mám tento názor. Načo robiť nasilu napriek, keď vidíš, že to tomu druhému môže vadiť? Ale určite - dlhoročný kamarát alebo bývalý spolužiak, ktorý proste potrebuje na noc prespať, lebo ide na druhý deň riešiť nejaké dôležité veci, tak kľudne.
Ale určite nie nový kamarát, o ktorom počuješ prvýkrát, keď "len tak mimochodom" spomenie, že k nej príde spať...
@Wistingher , tiež som vyššie narážal na to, že takéto činy sú ako naschvál otestovať dôveru alebo vyvolať žiarlivosť...
až ma prekvapuje koľkým ľuďom by nevadilo, keby u ich partnera prespávalo opačné pohlavie ešte aj požehnanie by im dali hádam akosi sa mi nechce veriť, že by s tým reálne niekto bol v pohode
@57 jj, toto musí byť chorobná žiarlivosť, keď je niekomu nepríjemné, aby u ich partnera prespávala kamoška čtjb... - hlavne, že tohto človeka išlo roztrhnúť, keď som sa za nášho vzťahu mala v zoo asi na 10 minút stretnúť s ex, ktorý tam robil, pričom ja som tam šla ešte s dcérou a sesternicou...
(jo, ja by som sa možno nemala vyjadrovať k téme, priznávam, že som dosť žiarlivá, hoc menej ako kedysi, ale stále som. no zaskočilo ma to tu akosi..)
a aby som neznela ako totálna mrcha, jeden môj ex u seba prenocovával kamošky a verila som mu. ale to neznamená, že mi to nebolo nepríjemné. len som nemala pocit, žeby som bola oprávnená mu niečo dovoľovať alebo zakazovať, tak som to len jadnoducho pretrpela ..ale to bolo celé také iné..
@mayben , len vyššie som spomínal, že sa to týka situácie, v ktorej vyjadríš alebo povieš partnerke (partnerovi), že je to cez čiaru alebo je to už príliš. Nemyslel som to nikde tak, že niečo jej/mu "zakážeš", len vyjadríš znepokojenie a to, že ti to vadí.
No pokial chce niekto takyto otvoreny vztah musi ratat s tym ze nebude jediny kto ma taketo vyhody. V takom vztahu by som rozhodne nebola , v ziadnom kde ti dava druha osoba podnety na ziarlivost.
Omg, ak nebudú spať v jednej posteli, je mi to asi jedno. Ak ma podvedie za týchto okolností, tak je úplne jedno, či jej to zakážem alebo nie. Raz by to urobila pri nejakej inej príležitosti. Koľkokrát som ja prespával na druhej posteli v internátnej izbe u nejakej zadanej kamarátky...
V každom prípade by mi to vadilo a povedala by som buď ja alebo on. Ja osobne som veľmi žiarlivý a mejetnícky typ. Neželám si, aby môj chalan spal s nejakou kamoškou bez mojej prítomnosti. Keby len ísť von tak dobre, ale spať určite nie.
Nuž vzťah je o dovere a nejakych vzajomnych dohodach preto mi pride hlúpe niekoho v ňom postaviť pred hotovú vec, ktorá zachádza už aj do ich intimity.
Ak by mi vyčítala, že jej neverím, tak by som jej jasne vysvetlil, že je úplne samozrejmé, že jej neverím vo "vzťahu" v ktorom so mnou partnerka nepreberie dopredu to, že u nej bude spať cudzí človek a že nech si teda robí čo chce v akomkolvek smere, ale nech sa potom nehrajkáme na nejaké partnerstvo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Pohádajú sa, kde chlapec tvrdí, že to nie je normálne a dievča, že je to jej život a rozhodnutia, a že jej neverí.
Na koho stranu by ste sa postavili vy? Stretli ste sa s niečím takýmto vo svojich vzťahoch?
Ja v tejto situácii nie som, aby ste si nemysleli, len ma zaujímalo, že čo na to ostatní...
@bagul to mas potom blbe, ked jej neveris. ja som si tiez myslela, ze uz nenajdem clovek, ktoremu budem moct verit, ale priatel ma presvedcil o opaku.
Nerozoberáme len dôveru, ale kompletnú situáciu.
ja som nepovedala, ze sa taka situacia nikdy nemoze vyskytnut a preto som ti aj napisala, ako by som reagovala a nehrala som sa na ziadneho machra, napisala som predsa, ze by mi to trocha vadilo , tak sa aj ty nauc citat
asi ty zavidis, ze niektori tu mame parnetrov, ktorym plno doverujeme, tak si ty to nevies predstavit, ake to je a nevies to pochopit, ze niekomu to proste nevadi.
a nemysli si, ze neviem ake to je.. bola som s clovekom na ktorom mi 6 rokov vadila jedna vec, ako by si povedal ty malichernost.. a tiez som pouzivala argumenty ako, mne sa to nepaci, ak ma mas rad tak to robit nebudes a bude ti zalezat na tom aby si nerobil co sa mi nepaci.. ale su to bullshity, vtedy som to nevedela, teraz to uz viem clovek nesmie stratit sam seba, ani ked druheho cloveka akokolvek lubi.. raz pride taky, ako som pisala v prvom komentari.. na ktorom nebude nic podstatne vadit a bude tam 100% dovera
Ja s týmto plne súhlasím, čo ste napísali (lebo je to v podstate veľmi podobné) a viem, čo tým chcete povedať, lenže aj tak mám trocha pocit, že by to každopádne mala prebrať vtedy, keď sa to chystá odsúhlasiť, prebrať s partnerom, lebo nie je dobré všetko tutlať - aspoň ja mám ten pocit...
ak by sme spolu nebyvali a u mojho priatela by mala prespat kamoska, tak co ja viem.. vacsinu jeho kamosiek poznam a keby to je zrovna taka, ktoru nie, tak si myslim, ze by nas zoznamil predtym a mozno by mi to nebolo na 100% jedno, ale nevadilo by mi to. keby to je niektora z tych, co poznam, tak to by bolo uplne v pohode, lebo viem, ze je to fakt len kamaratsky vztah.
a k tomu spytaniu sa. ak ziju spolu, tak ofc je pekne sa spytat predtym polovicky, lebo je to spolocne byvanie, ale ak ziju zvlast, tak proste nevidim dovod, aby si pytal/a povolenie. staci, ze to da vediet polovicke, aby potom nevzniklo nejake nedorozumenie.
Asi by u mna zalezalo na okolnostiach, ak by to bola kamaratka nejaka dlhorocna a naozaj by nemala kde prespat tak preco nie .
Mozno niektori ste akehokolvek stylu, nabozenstva ci ineho presvedcenia, ci po zatahoch na chate zostavate spat preparovanie dvojice kazdy s inym v posteli a rehocete sa na tom jak j....ti ale ja teda nie, a toto by bol jednoznacny znak toho, ze je koniec vztahu. Pokial by s tym ona bola uplne ze " co riesis? Ty mi neveris? On je len kamarat" - to nema vyznam s niekym takym ale predpokladam, ze pri vzniku vztahu a spoznavani tej osoby budes vediet aku rakciu mozes cakat a ci je toho schopna, a ako vnima svet.
Verim, ze keby si chlap priviedol spat nejaku kamosku, o ktorej trebars viete, ze ju ma na fb a pise si snou niekedy, tak budete cele nasrate lebo ona je krajsia ako vy , a trebars mu to zakceptujete ale pri najblizsej nezhode a hadke okamzite zacnete " Bez si za tou svojou (MENO)/K....u ... " ... Takze take su zeny.
A este nieco... ako tu Loveilumination pise ako totalne je jej jedno co robi jej chlap a ze moze si dat kludne nocny zatah s finalistkami miss universe a ona bude spokojne makat na nocnej, tak tomu never. Bud je to bezcitná osoba, alebo premýšľa tak, že veď keď chce, tak podvedie, mne je to tym padom jedno, je to na nom. A najdem si ineho. Cize jej na tom vôbec nezáleží, a žiadnu starosť neprejavuje. Žiadnu obavu ani nič.
Niečo ako - teraz mám tohto , tak ho mám rada, a spím snim, žijem sním, bývam... ale nech ma neobmedzuje v mojom zivote. Ak ho uz nemam, tak si najdem ineho ktory nebude "*****" a bude ma mat rad taku aka som a nebude ma obnedzovat.
Lets fight
este stastie, ze ziadna jeho kamoska nie je krajsia, tak nemusim ziarlit
lol
Ale určite nie nový kamarát, o ktorom počuješ prvýkrát, keď "len tak mimochodom" spomenie, že k nej príde spať...
@Wistingher , tiež som vyššie narážal na to, že takéto činy sú ako naschvál otestovať dôveru alebo vyvolať žiarlivosť...
@57 jj, toto musí byť chorobná žiarlivosť, keď je niekomu nepríjemné, aby u ich partnera prespávala kamoška čtjb... - hlavne, že tohto človeka išlo roztrhnúť, keď som sa za nášho vzťahu mala v zoo asi na 10 minút stretnúť s ex, ktorý tam robil, pričom ja som tam šla ešte s dcérou a sesternicou...
(jo, ja by som sa možno nemala vyjadrovať k téme, priznávam, že som dosť žiarlivá, hoc menej ako kedysi, ale stále som. no zaskočilo ma to tu akosi..)
Ak by mi vyčítala, že jej neverím, tak by som jej jasne vysvetlil, že je úplne samozrejmé, že jej neverím vo "vzťahu" v ktorom so mnou partnerka nepreberie dopredu to, že u nej bude spať cudzí človek a že nech si teda robí čo chce v akomkolvek smere, ale nech sa potom nehrajkáme na nejaké partnerstvo...