na 2. krat, testy som urobil ale jazdu nie. Jazda bola bezchybna, ale mal som taky stres ze som nesledoval rychlost. A policajt mi povedal, ze asi 5 krat som rychlost prekrocil, takze mam prist na opravnu jazdu
Na druhy pokus...prvykrat vsetko v pohode az na jazdu, isiel som krizovatkou tak ako nas ucil instruktor, ale evidentne policajt bol ineho nazoru ako nou prejst a skoncilo to policajtovymi slovami: "Pan vodic, vidim, ze viete soferovat, ale nabuduce."
@hetfield ked som ju pred par rokmi robil, tak na testoch bolo viacero ludi, ktori samotne testy uz robili tretikrat, takych by som do premavky nikdy nepustil teda
moja chyba, autobus na zastávke hodil smerovku a ja som ho nepustila (plus sa pánovi policistovi zdalo, že šoférujem príliš sebavedome a agresívne, čo vôbec nie je pravda )
na prvý.... čož bolo bingo, lebo 3 dni po "skúškach" som cestovala na niekolko mesiacov do nemecka
A dosť mi hralo do karat, ze chlpec co siel predomnou (a ja som sedela vzadu vedla policajta) nas skoro zabil uplne sa vrhol 50tku na rušnu hlavnu cestu a do toho dal prudko brzdu a nás šmykom jebalo skrz celu hlavnu cestu (+ tam bola este aj vlakova kolaj .
Cize hned ako sme sa vymenili, tak som vlastne len presla na parkovisko, zaparkovala - vsetci sme si zapalili a potom sme z vedlajsej dediny isli 6 km rovnej cesty a jednym kruhacom do autoskoly a to bola cela jazda
Na prvý - a prišlo mi to neskutočne jednoduché. Pravda, mal som dobrého policajta, ktorý viac pozeral do mobilu/poznámok a na inštruktora, s kotrým sa rozprával, ako na moje riadenie, čo ma prekvapilo, oproti tomu ako ma tým inštruktori, ako aj ostatní strašili. Ale aj tak považujem získanie vodičáku u nás za neskutočne jednoduché a dnes sa nad tým smejem, ako rýchlo a bez problémov to ubehlo.
Na prvý, a to som si nebola istá že vôbec dám testy.
Testy sme urobili dvaja z troch, kuželky som sa naučila deň pred testami, to som dala v pohode a jazdu som mala asi 3 min a z toho som raz nedala prednosť len instruktor mi zabrzdil a nezaparkovala som na benzinke len som sa tam postavila. Podla mna mi dal preto ze sme spravili tolki testy
@moonshine keby si mal/a aj ty kusok mozgu, tak by ti doslo, ze ruky a oci a kusok mozgu ma vacsina ludstva, ale aj tak casto nespravia vodicak na prvy krat. bol to vtip, clovek si mysli, ze je to uplne jasne, ale partymakeri birdzu ktori su busy sedenim v rohu a hnevanim sa na cely svet to nepochopia asi nikdy
prsalo, Bola som vystresovana, isli sme po uzkej ceste, napravo siel cyklista a oproti Auto,, takze musela zasiahnut instruktorka, aby cyklista neskoncil pod kolesami nasho auta.. ale druha jazda uz Bola uplne v pohode..
Na prvých skúškach bolo na policajtovi úplne vidieť, že iba čaká na to, kým niekto z nás pochybí, sledoval pomaly každý môj nádych/výdych, trasa, po ktorej som šla, bol samý príkaz, zákaz, obmedzenie, debilne zaparkované autá...
Pár minút pred koncom ma vyhodil za to, že som nezastavila na stopke - vraj sa mi zadné kolesá ešte točili. Ako sa to stalo, to vážne neviem, značku som neprehliadla a bola som v tom, že som zastavila a teda som šla spokojne ďalej...
Druhé boli dosť fajn, policajt pohoďák, žiadne zákernosti a uštipačné poznámky - spravili sme všetci
@theluke
a čo spravil si na tretíkrát, koho to bude kedy zaujímať...
dôležite je, aby si teraz jazdil a bol "normálny" na cestách, žiadny sprostý frajer, neriskovať, radšej pomaly a 5 minút prísť neskôr, ako rozbiť auto a pozabíjať seba a druhých...
chápeš ma dúfam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Naozaj nechapem ako... ale stalo sa
@hoperpohroma
A dosť mi hralo do karat, ze chlpec co siel predomnou (a ja som sedela vzadu vedla policajta) nas skoro zabil uplne sa vrhol 50tku na rušnu hlavnu cestu a do toho dal prudko brzdu a nás šmykom jebalo skrz celu hlavnu cestu (+ tam bola este aj vlakova kolaj .
Cize hned ako sme sa vymenili, tak som vlastne len presla na parkovisko, zaparkovala - vsetci sme si zapalili a potom sme z vedlajsej dediny isli 6 km rovnej cesty a jednym kruhacom do autoskoly a to bola cela jazda
Testy sme urobili dvaja z troch, kuželky som sa naučila deň pred testami, to som dala v pohode a jazdu som mala asi 3 min a z toho som raz nedala prednosť len instruktor mi zabrzdil a nezaparkovala som na benzinke len som sa tam postavila. Podla mna mi dal preto ze sme spravili tolki testy
a či to ma byť taká útecha pre teba, že nie si sám, kto to zrobí na tretíkrát..
Pár minút pred koncom ma vyhodil za to, že som nezastavila na stopke - vraj sa mi zadné kolesá ešte točili. Ako sa to stalo, to vážne neviem, značku som neprehliadla a bola som v tom, že som zastavila a teda som šla spokojne ďalej...
Druhé boli dosť fajn, policajt pohoďák, žiadne zákernosti a uštipačné poznámky - spravili sme všetci
a čo spravil si na tretíkrát, koho to bude kedy zaujímať...
dôležite je, aby si teraz jazdil a bol "normálny" na cestách, žiadny sprostý frajer, neriskovať, radšej pomaly a 5 minút prísť neskôr, ako rozbiť auto a pozabíjať seba a druhých...
chápeš ma dúfam...
ak bude naozaj chcieť ten vodičák pitomý, tak bude opakovať aj 10krát a bude stále platiť to, čo som napísal...