Na ktorej počítačovej hre ste boli závislí? (teda ak ste boli :D)
Ja keď som mala 12 tak som závisláčila na The Sims. A to musím priznať, že chvíľu to so mnou bolo vážna kritické. A potom neskôr ešte Ceasar ale to už menej.
najskor tetris, potom sims 1-3, civilization V a najnovšie wowko, lae to už nie je to čo bývalo :/ ... a najbližšia zavislost bude až hra na gitare - aspon dúfam
fuuu puyo-puyo, prince of persia, might & magic 6, gta sa, pokemon, nfs... vela toho bolo, ale potom som s tym zo dna na den prestal a uz nikdy viac som sa ku hram nevratil
CS, HoN, toto je druhe skuskove bez hier. Ale zato filmov pozeram jak za dvoch...no nejaky unik pred stresom byt musi a fyzicke aktivity zjavne nestacia
@nessiee Serious Sam? waaaa to som hral strasne s kamosmi, ja mam este image na second encounter na disku a zahram si to hocikedy cez hamachi, staci povedat!
The Sims 2, Dino, rozne onlinovky, hlavne take skakacie, s pritazlivou farebnou grafikou, marble blast gold, rozne na mobile, to som aj stahovala, napriek tomu, ze mi to zakazovali. Nemohla som si pomoct, lebo ma to tesilo, ako nic ine. Teraz uz na nicom
Age of Empires, Zoo a potom The Sims. A teraz nastáva problém, lebo TS sa mi podarilo znova nainštalovať a mám taký dojem, že zas nebudem robiť nič iné len to hrať
nemyslim si, ze som bola, ale sims2 som sa venovala celkom aktivne, viedla som o tom aj blog a bol svojho casu 3. najnavstevovanejsi blog o sims2 na blog.cz (s najvacsou krivkou rastu navstevnikov, bola som maly pan . potom som este skyrim hravala dost, presla som ho uz 10krat asi. ale nepozorujem, ze by som bola na niecom vyslovene zavisla, viem, kedy prestat, len ma to bavi
Aj keď... "závislý" je pri tejto otázke taký... dosť blbý pojem, ja som si ho vyložil tak že som v nejako období nehral prakticky nič iné, a ak som nemal príležitosť si nejaký deň zahrať, tak mi to skazilo náladu
F.E.A.R (všetky 3), The Sims 3 (mám všetky datadisky takže je to super aj keď že by som na tom bola niekedy závislá povedať nemôžem), NHL 09...oh a zdá sa že aj CoD .. ale hry staršieho dáta celkom tiež napríklad Rollercoaster Tycoon (všetky) to určite závislosť bola
A mne to nadšenie zo žiadnej hry nevydržalo dlhšie ako 3x prejdený Prince of persia TTT.... furt musím mať novú a novú hru už som skoro všetky prešiel čo kedy vyrobili... už nemám ani čo hrať, čakám čo nové vydajú
Uplne prvy ktory bol fakt zavislostou bol StarCraft neskor asi aj Red Alert 1 a aj 2...potom na lepsiom PC to bol NFS Underground 1,2 a ked bol net prislo na rad CSko
Moja kamoska bola na IMVU ( a este stale je ) a tiez na Minecrafte( tiež je este zavisla) cely cas o nicom inom nehovorila,dostavala zle znamky,ucitelky si ma mylili s nou( celkom sa podobame) a tak som sa dohodla s jej otcom ze ju vymkne bez kompu ktory si zobere so sebou do prace , a ze tam namontuju kameru do jej izby a rano si ju spolocne pozreme,a ked sme sa pozerali tak sme videli ako sa spravala uplne agresivne. Potom sa isla nachvilu liecit,ale nepomohlo to. Dokonca je zavisla aj na hre Pou!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
jediné čo som prešla tak bolo nfs U2, aj to iba na najľahšej úrovni
» www.xfire.com/profile/n0wa...
@nessiee Serious Sam? waaaa to som hral strasne s kamosmi, ja mam este image na second encounter na disku a zahram si to hocikedy cez hamachi, staci povedat!
spore
sims 3
trochlight
dragon age
heroes 3
^^
ale keď hej, tak iba need for speed a relatívne lotr ktoré mi doteraz nejde a furt mi z ničoho všetci zdochnú po piatich minútach
- ale radšej sa toho ani chytať nechcem, lebo zas premárnim leto
a ešte ma teraz napadlo že sme s bývalým zvykli hrať Harry Pottera na to sme boli strašne namotanô.
C&C: Generals
WoW
Dota
Farmville
potom v staršich časoch som dosť presedel za CS:S a warcraftom (stavačky, žiadne nezáživné rpg mapky)
teraz už nehrám nič
a Ikariam ten už hrám asi 4 rok
A-Train, Canon Fodder, Unreal Tournament (1), Planescape: Torment, Metal Gear Solid, GTA:SA, Portal, Braid, Dishonored.
Aj keď... "závislý" je pri tejto otázke taký... dosť blbý pojem, ja som si ho vyložil tak že som v nejako období nehral prakticky nič iné, a ak som nemal príležitosť si nejaký deň zahrať, tak mi to skazilo náladu
rada som sa hrala so svojim bratom.
A mne to nadšenie zo žiadnej hry nevydržalo dlhšie ako 3x prejdený Prince of persia TTT.... furt musím mať novú a novú hru už som skoro všetky prešiel čo kedy vyrobili... už nemám ani čo hrať, čakám čo nové vydajú