keby ste vedei čo sa dava dnes do jedál vsetko , som bol ztoho v pici ked mi chalan ponukal bycie steroidy,som nevedle ze to takto hojne dopuju už aj býkov...
áno v Taliansku je strava zdravá ale taliani jedia veľmi veľa cestoviny a hlavne jedia neskoro večer - to spôsobuje ich tučnotu. Jednoducho zle využívajú stravu - aj ked je zdravá. Ale musím uznať že majú super stravu. A vedia to pripraviť.
tak na anktartide nezije nikto, lebo to je juzny pol . mala si na mysli arktidu, ale inuiti neziju na severnom pole, ale v oblastiach severnej kanady,popripade gronska.
Asia 100% oni sa snažia všetko variť nizko kalorcke zdrave .. neviem a ták uršite lepšie ako USA tám to vidime kolko malých deti trpí obeznosťou .. same fasfoody nečudujem sa x) ani Europa nieje aš taka zdrava x) a Australia to nevjem to by som ešte povedala že hei ae nepoznám ich kuchynu xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a najzdravšia? netuším
Najlepšia je Európa. Chutia mi debiliny typu halušky, pizza.
Pre mňa najhoršiu kuchyňu majú Amíci ( pre nezdravosť) a Mexičania ( pikantné nemusím).