pamätám si úplne všetky na Las Ketchup sme v drúžine tancovali ako také malé krpane a O-Zone sme so sesternicou počúvali na chate celé leto ten rok, keď to bola najväčšia hitovka ach, kde sú tie časy?
inak, mám kamaráta, ktorý je doteraz zbláznený do "Tatušiek" a všetkých ich pesničiek
plus no name, horkýže slíže ktoré vkuse počúvala sestra keď som bol ešte v plienkach skutočne sa na všetky pesničky pamatám plus ešte ten začiatok čo stále išiel v rádiu
ale toto že furt išlo v radiu či kde to išlo.. potom rnb soul od nich, a ja sprostá, vlak, kryt, lesbian and gays song akurát som minule spomínal a všetky pensičky postahoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a
Tatu sa mi však páčia teraz viacej
a A-se-re-me som vcera pocul-videl na óčku ked som večeral ...
a na tejto sa obcas este rozbijem
@20 Zdob Si Zdub, jasné
A čo tak tieto? Proste staré zlaté 90. roky. To bola hudba, nie tieto komerčné europa2 hitofky...
a pamatam aj na dobu kedy som frcal na
Úplne didžinové táborové hitovky
tak si dam este jeden stary dobry
Bože ten tanec viem až dovčul
Inak šetky si pamätám
inak keď sme už pri @23 scatmanovi, tak teraz sa mi paci jeden remix:
a toto som už fakt dlho nepočula:
@20 na prvu si pametam perekvare
@23 na všetky si pmetam
@34 pametam
@43 jasne francúzska pekná pieseň, aspoň o láske po francúzsky.
@45 poznám
@47 1 a 3 poznám
@49 poznám
pridávam aj ja jednu
atď... je toho veľa.
asi 98% z tychto co ste sem dali poznam a rad si ich vypocujem vzdy
inak, mám kamaráta, ktorý je doteraz zbláznený do "Tatušiek" a všetkých ich pesničiek
plus no name, horkýže slíže ktoré vkuse počúvala sestra keď som bol ešte v plienkach skutočne sa na všetky pesničky pamatám plus ešte ten začiatok čo stále išiel v rádiu
A ešte toto