Asi najväčšou udalosťou modernej hudby v minulom roku na Slovensku bol koncert Rammsteinu v BA, nie nejaké narkotické "festivaly", typu mariškovej Pohody a antislovenského afro Uprisingu...
Keďže sa tento rok nič také zrejme nechystá, zostávajú mi len koncerty Mozartovej a Wagnerovej hudby...
@walterdonath ale Uprising nie je antislovenský, len na Slovensku nenájdeš veľa reggae kapiel alebo kvalitných DJs... je ich len pár a preto sú odkázaní viac-menej na zahraničných
Teším sa na Grejp jednak kvoli skvelej hudbe a jednak kvoli priateľom ktorých tam stretnem a tak a aj nato že to bude v Piešťanoch v mojom obľúbenom meste a obzvlášť sa teším na jednu osobu tak snáď tam bude
@galinka vidíš, ten tam chýba! uvažovala som nad tým, ale nakoniec ma to dostatočne neoslovilo v pomere k cene, ešte aj tie filmy som po väčšine už videla
@anzu Príliš pozeráš filmy (ešte stále ti ostávajú v ponuke prednášky a hry... Alebo potom možnosť časovo náročnejšia, možno nám ešte chýbajú 2-3 ľudia ako náš staff... aj keď toto je také neistejšie, len včera sme zistili, koľko ľudí vlastne budeme potrebovať a mám pocit, že niektorí z OZtka sa ešte neozvali, ako sú na tom s účasťou)
@anzu Ak by sa tí 2-3 ľudia nenašli a mala by si chuť nám pomôcť Obnáša to postávanie pri niektorej z hier, vysvetľovanie základných pravidiel vydeseným začiatočníkom plus nejaké to hranie sa a flákanie po festivale (pre nás dve úlohy ako stvorené, pretože to vyžaduje interakciu s cudzími ľuďmi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Asi najväčšou udalosťou modernej hudby v minulom roku na Slovensku bol koncert Rammsteinu v BA, nie nejaké narkotické "festivaly", typu mariškovej Pohody a antislovenského afro Uprisingu...
Keďže sa tento rok nič také zrejme nechystá, zostávajú mi len koncerty Mozartovej a Wagnerovej hudby...
-co by som dala za novarock-
ale z tych eventualne moznych Punkaci detom a Budzogan
A niečo malé ako Papuča, Buková alebo Minikvas...
Úplne najlepšie by bolo, keby v Poľsku na Impact feste hrali okrem RHCP aj Foo Fighters, to by som neváhala a išla na výlet do Warszawy.
Plus čakám na line-up Open Air Trutnov festivalu.
ale máš tam aj mighty sounds, ten sa tu často nespomína, za ten máš plusový bod
@galinka to je ponuka? tipujem, že tí 2-3 ľudia sa nájdu, ale keby nie, tak možno by ma to aj zaujímalo
pre mňa je prioritou tento rok majáles v Brne, musím sa tam dostať