pecivo, cottage, cipsy, vedierko s ochutenym vanilkovym tvarohom, tie uz zabalene a nakrajane sunky/salamy, mexicky tyzden, jelly beans, zmrzlinu, nanuky
toto je forum pre mna ! milujem lidl ! vsetko odtial mam rada, mam dotial uz aj pyzamo, papuce, tricko na cvicenie, bezecke leginy mam mixer, misky, pohare, vsetko proste najradsej odtial mam fit zemlu, pomarancovy dzus z chladaku, korneto za 25 centov, keksiky plnene cokoladou, olivy, tvaroh s hrozienkami, ked je americky tyzden jelly beans. no proste vsetko odtial mam rada
Ja osobne mám rada niektoré potraviny, rezané kvety za 2 eurá , a nejaké oblečenie je tiež super a kvalitné. A páčia sa mi tie týždne krajín, leták a aj reklamy- to je vážne originálne a dobré- také milé :-S :happy:.
Orechovy tvaroh, pudingy, musli, zuvacky, toastovy chlieb (ako jediny sa mi nelepi na toastovac), tortily s tymi omackami....a mala som rada gel na odmalovavanie ale v lidli v mojom meste uz ho nepredavaju
chipsy (a iné slanosti), pilos šľahačkovú smotanu, olivy, cestoviny!! (iné nekupujem), údeného lososa, mascarpone, eidam väčšie balenie, kozí syr, mozzarella, v zime dobrý výber zeleniny, ryžu, vatové odličovacie tampóny, aj pečivo majú dobré, sušené rajčiny v oleji, slaninu vákuovo balenú, a tie akciové týždne tiež - minule som sa vybúrila na talianskom vrátane arborio ryže, mascarpone a grany padano :3 a ešte počas ázijského krevetové lupienky!!!
americký a taliansky týždeň , mám odtial mixér za 15 ečok síce už raz vymenený športové oblečenie, nanuky, aj zeleninu odtial beriem ak nieje na zahrade.. atak všeličo....
homogenizovaný vanilkový tvaroh je naj! ďalej cottage, mini mozzarelky, také tie fejkové mliečne rezy, fejkové pikniky - tie mliečka, nanuky, kornetá, zmrzliny, čokolády a ešte čipsy samozrejme (keď som ich ešte jedávala) a keď mali toj nedávno arizonu v akcii za 99 centov, tak som myslela, že zomrem
Hlavne potraviny ale, zoženiem tam všetko, čo konzumujem + nemajú otvorený pult s mäsom/rybami, z ktorého páchne rozkladajúca sa krv.. Skvelý výber syrov, najlepšie red kidney beans v konzerve na slovenskom trhu ( ).
Z oblečenia mám hlavné spodné prádlo, divné číslovanie (berte si tak o 2 čísla menšie), ale príjemný materiál a kvalita.
Lidl je najlepší za mladi som brigadoval asi vo všetkých väčších reťazcoch a Lidl je top všetko ide prísne podľa pravidiel, 100% hygiena, ustretovost pri reklamaciach, cerstve veci atd. Náradie Parkside super, potraviny aj kozmetika super proste tam si viem kupit všetko co treba okrem obllecenia, nie ze by bolo zle ale neviem si predstaviť ze by som chodil v Lidl tričku
Ten ich riedky cottage, balkánsky syr, bio biele jogurty, ochutený tvaroh, neochutený tvaroh, tie lacné ovsené vločky, ovocie a zeleninu, všetky špeciality z týždňov a deluxe týždeň, arašidové maslo, pečivo, tuniaka, knackerbroty... A potom aj Cien kondicionér a odlakovač na nechty.
mlieko!!!!!! lebo z normálneho mlieka a mliečnych výrobkov mi býva zle a lidl má asi nejaké špeciálne nemliečne, že ho môžem piť koľko chcem a nič mi nie je!
+ čerstvé pečivo (nie polotovarové - čo sa o bille, tescu a iných povedať nedá)
najradšej mám ten ,,hot-dog", ale aj tie pizzové oné nie sú zlé, potom biela čokoláda za 55centov, ktorá chutí ako Milka, ,,energeťáky", chipsy a to sladené mlieko
hahaaa neviem, skoro vsetko tam je dobre, chodim tam casto, lebo ho mame blizko
kupujem pecivo, balkansky syr, pyzamo, raz som si tam aj plavky kupila, sladkosti, vody sice odtial nepijem, ale tie ochutene saguaro su celkom fajn, udeny losos a tak
Do Lidlu chodím asi najradšej zo všetkých takýchto obchodov, lebo tam vždy kúpim veľa vecí, kt. mám rada a neminiem moc peňazí Najradšej tam kupujem ovsené vločky, kedysi aj ovsené kaše, musli, čipsy.. predvčerom som tam kúpila horkú čoko 74%, za 70 centov, čo inde stojí minimálne 2 eurá a proste všetko mám rada, aj pečivo, nechce sa mi to vypisovať ďalej
A hrozne rada si pozerám leták Lidl.
A zabudla som čo mám úplne najradšej- nanuk v kornútku za 25 centov, keď je v akcii!! (inak stojí 35 centov, aj to je v pohode .
A plus berú tam stravné lístky!
som veľký fanúšik Cien limetkového sprchového gélu Niekedy mám chuť ho zjesť, tak veľmi ho ľúbim
A celkovo mám rád Lidl, je to príjemný obchod, rád tam nakupujem, no chodím tam málo :/
A Lidl leták pfff, to naozaj má niekto rád tie obrovské letáky pri ktorých človek dostáva svalovku keď ich drží alebo keď ich má položené na stole tak zabere pol stola?
Ja si kukám čo aktuálne Lidl ponúka v ich appke
Ticho plačem, že dávno nebol škandinávky týždeň, kde by som zas minula pol výplaty na blbosti
(fajn, väčšinu majú tuším aj v ikei, ale tuná je to lacnejšie
Ja odtiaľ mám rada tiež veľa vecí - slané praclíky, pomazánky, mäso čo som tam kupovala bolo tiež dobré (takisto irónia - poľské, ale paradox, že som stále živá), energeťáky, cereálie, žuvačky, kozmetické servítky, vl. obrúsky, mliečne rezy, minerálka....a najviac to, že časom ponúkajú aj značkové potraviny za nízke ceny.
z mojich pozorovani: cerstvejsia zelenina ako v Kauflande
balkanske syry, ktore pouzivam do salatov
skvarkove pagace
schwarzwaldska sunka
to su potraviny, ktore v inych sietach nenajdem
a potom nejake akciove zalezitosti (vratane tematickych tyzdnov, vacsinou nejake exotickejsie koreniny a omacky)
oblecenie
75% cokolada za 69 centov, navyse bez soje no mnam! celozrnne spagety za super cenu, kesu, zmes orechov a hrozienok, cerstvy slnecnicovy chlieb, celozrnny razny baleny za taku cenu ako nikde inde nehrozi, v zime zelenina ovocie
aj medzinarodne tyzdne su super, ale aj vsetko ostatne, najsamsuper teplaky mam odtial a teraz co mali teplakovy den, tak uz pred obedom nic nemali lebo babky museli naklusat na siestu a nakupit celej rodine takze na lidli nemam rada len tie babky inak vsetko super kazdy tyzden sledujem ich letak
Dám len mlsotinky.
Kedysi minulý rok mali
velikánske 120 ml ňuňaky
s čokoládovou polevou a nasekanými
orieškami v nej len za 25 centov tuším.
A tri týždne dozadu CocaCola
plus minulý PepsiCola obrovská
2.5 litrová fľašisko len za 79 centov,
keď normálne hocikde od teba chcú
€uráč aj viac za minipidi pollitrovku.
Proste milujem, keď je veľa sladkého
dobrého za pár drobných.
A tým pádom viac ostane na potrebné
a zdravé, ktorého je už
pospomínané vyššie.
šampón na vlasy Cien - stojí éčko ale vážne som ešte nemala lepší, a to som ich teda skúsila neúrekom.
odličovacie tampóny inde ani nekupujem ... rovnako tak také tie vytrhujúce vreckovky (neviem ako to nazvať )
konzervy pre mačky - teda tie nekupujem pre mňa
páči sa mi, že keď si chcem kúpiť malú minerálku stojí ma 15c a nie 70c ako inde
mám od nich pyžamá, posteľnú bielizeň, také tie gumené srandy na nohy k vode, a kadečo iné .... spokojnosť so všetkým ...a páči sa mi, že keď niečo kúpim a nie je to dobre, bez problémov to zoberú späť a vrátia peniaze.
mám rada, že nakúpim veľa a platím relatívne v pohode sumu (na rozdiel od takej billy)
páči sa mi aj tvar tých predajní (taký domček) a aj dnu to pôsobí tak - čisto, usporiadane.
naši tam ešte kupujú sladkosti, čipsy, ochutené vody, všelijaké to pečivo - ale to ja veľmi často nekonzumujem, v každom prípade oni sú s tým spokojní.
Ale hej je fajn. Tu u nás by som nikde inde nevedela zohnať arašidové maslo, olivy, tortillove placky...jediné čo mi tam chýba sú kokosové orechy a sojové mlieko/jogurty.
Lidl je super, aj dnes som tam bola.
Olivy plnene syrom, pecivo, balkansky syr, losos, a nanuky su najviac super. A ešte tofino ci ako sa to vola, stojí to 19centov a super to chutí. A cokolada tiez vyborna...
dobré fórum do Lidla som znova začala teraz chodiť viac, hoci ho mám dosť od ruky v Brne
Mám rada odtiaľ ovocie a zeleninu, nevyzerá tak zle ako v iných obchodoch ladový šalát mi odtial najviac chutí
syr gréckého typu, niečo ako balkán, ale nie je taký slaný, mozarella, smotanové jogurty, kukuričné vločky, 200g čokoláda na varenie sa oplatí, nie je drahá ako inde, odličovač, vreckovky, aj toaleťák tam kupujem, občas chipsy, malé minerélky, ktoré stoja pár centov, kokosový nanuk! šumivé tablety pár centova tak
a mám rada aj nepotravinové veci, máme doma už toho viacero a mám pocit, že je to kvalitné a nedojebe sa to hneď teraz sa stále teším z môjho nového ruksaku na výlety a keď idem dom a tak a aj športovú podprsenku, krabice mám.... no veľa je toho
Milujem Lidl! :3 Majú tam celkom fajn mäso, šunky, ktoré majú 96% obsahu mäsa, skvelú zeleninu, ovocie, pečivo, jogurty, toaletné potreby, sladkosti a taktiež tie špeciálne týždne :3
slnečnicový chlieb, čokoládové croissanty (ale celkovo pečivo), balkánsky syr, vanilkový taroh s hrozienkami, nejaké bežecké vecičky
skoro som zabudla, banány majú celkom fajné (určite lepšie ako v kauflande) - minule mali poiešané fyffes s nejakými sračkami za ronakú cenu .D
zo sladkostí tie také malé kexíky a čokoládovoorieškovomliečnou náplňou a tie "americké" chocolate cookies
aa to mega balenie corn flakesov v oranžovom sáčku aj ovsené vločky sú fajn
z gréckeho týždňa zbožňujem sezam v mede
a celkovo ma baví tam chodiť, keď sú tie týždne všelijaké a vyberať nejaké špeicality :d
Na lidli najviac lubim speci tyzdne vzdy sa tam najde nieco super, raz som odtial kupila najlepsi jahodovy chlast co som kedy pila ale odvtedy som to tam nenasla tak furt dufam ze ho znova daju do dakej speci ponuky...inak maju ovela kvalitnejsie potraviny nez ktorykolvek iny retazec. Ci uz a jedna o ovocie/zele alebo zlozenie roznych potravin..ziadne smejdy, ked clovek chce paradajkkovu omacku tak naozaj najde v zlozeni najvacsie percento paradajok a ne len ecka nahrady a ine mucoviny.
@tans A ešte môžem odporučiť mangový sorbet v takom čiernom classy kelímku! Je to vynikajúce, myslím že polovicu tvorí dužina. (Majú aj z nejakého bobuľovitého ovocia).
Freeway lebo je to adekvatna nahrada za predrazene vyrobky od CocaColy a uplne najradsej mam JAHODOVU neperlivu SAGUARO. Tej nechyba nic ! dokonca aj zdrave zlozenie a za top cenu.
@zajkousko ty kokot prašivý ešte si nevydel klbáse ktore maju 130% masa? a nieje to podvod ani kokotina prosto maso samo o sebemá vodu pomerne vela vody a ked sa ta voda vysuší tak a zo 130gramov masa ostane 100g, tak to matematicky vychádza 130%né maso a takýto udej je spravna a legálne sa može uviesť na obal, aj tak takmer všetky udaje na potravinach su len matematicke prepočty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Pre mňa asi najlepší shop
majú tam najlepšie ovsené vločky, špeciálne týždne a fejky snáď všetkých super sladkostí! a dobré rýžové chlebíčky!
Hlavne potraviny ale, zoženiem tam všetko, čo konzumujem + nemajú otvorený pult s mäsom/rybami, z ktorého páchne rozkladajúca sa krv.. Skvelý výber syrov, najlepšie red kidney beans v konzerve na slovenskom trhu ( ).
Z oblečenia mám hlavné spodné prádlo, divné číslovanie (berte si tak o 2 čísla menšie), ale príjemný materiál a kvalita.
Ten ich riedky cottage, balkánsky syr, bio biele jogurty, ochutený tvaroh, neochutený tvaroh, tie lacné ovsené vločky, ovocie a zeleninu, všetky špeciality z týždňov a deluxe týždeň, arašidové maslo, pečivo, tuniaka, knackerbroty... A potom aj Cien kondicionér a odlakovač na nechty.
+ čerstvé pečivo (nie polotovarové - čo sa o bille, tescu a iných povedať nedá)
kupujem pecivo, balkansky syr, pyzamo, raz som si tam aj plavky kupila, sladkosti, vody sice odtial nepijem, ale tie ochutene saguaro su celkom fajn, udeny losos a tak
A hrozne rada si pozerám leták Lidl.
A zabudla som čo mám úplne najradšej- nanuk v kornútku za 25 centov, keď je v akcii!! (inak stojí 35 centov, aj to je v pohode .
A plus berú tam stravné lístky!
A celkovo mám rád Lidl, je to príjemný obchod, rád tam nakupujem, no chodím tam málo :/
Ja si kukám čo aktuálne Lidl ponúka v ich appke
(fajn, väčšinu majú tuším aj v ikei, ale tuná je to lacnejšie
Ja odtiaľ mám rada tiež veľa vecí - slané praclíky, pomazánky, mäso čo som tam kupovala bolo tiež dobré (takisto irónia - poľské, ale paradox, že som stále živá), energeťáky, cereálie, žuvačky, kozmetické servítky, vl. obrúsky, mliečne rezy, minerálka....a najviac to, že časom ponúkajú aj značkové potraviny za nízke ceny.
balkanske syry, ktore pouzivam do salatov
skvarkove pagace
schwarzwaldska sunka
to su potraviny, ktore v inych sietach nenajdem
a potom nejake akciove zalezitosti (vratane tematickych tyzdnov, vacsinou nejake exotickejsie koreniny a omacky)
oblecenie
75% cokolada za 69 centov, navyse bez soje no mnam! celozrnne spagety za super cenu, kesu, zmes orechov a hrozienok, cerstvy slnecnicovy chlieb, celozrnny razny baleny za taku cenu ako nikde inde nehrozi, v zime zelenina ovocie
aj medzinarodne tyzdne su super, ale aj vsetko ostatne, najsamsuper teplaky mam odtial a teraz co mali teplakovy den, tak uz pred obedom nic nemali lebo babky museli naklusat na siestu a nakupit celej rodine takze na lidli nemam rada len tie babky inak vsetko super kazdy tyzden sledujem ich letak
Kedysi minulý rok mali
velikánske 120 ml ňuňaky
s čokoládovou polevou a nasekanými
orieškami v nej len za 25 centov tuším.
A tri týždne dozadu CocaCola
plus minulý PepsiCola obrovská
2.5 litrová fľašisko len za 79 centov,
keď normálne hocikde od teba chcú
€uráč aj viac za minipidi pollitrovku.
Proste milujem, keď je veľa sladkého
dobrého za pár drobných.
A tým pádom viac ostane na potrebné
a zdravé, ktorého je už
pospomínané vyššie.
odličovacie tampóny inde ani nekupujem ... rovnako tak také tie vytrhujúce vreckovky (neviem ako to nazvať )
konzervy pre mačky - teda tie nekupujem pre mňa
páči sa mi, že keď si chcem kúpiť malú minerálku stojí ma 15c a nie 70c ako inde
mám od nich pyžamá, posteľnú bielizeň, také tie gumené srandy na nohy k vode, a kadečo iné .... spokojnosť so všetkým ...a páči sa mi, že keď niečo kúpim a nie je to dobre, bez problémov to zoberú späť a vrátia peniaze.
mám rada, že nakúpim veľa a platím relatívne v pohode sumu (na rozdiel od takej billy)
páči sa mi aj tvar tých predajní (taký domček) a aj dnu to pôsobí tak - čisto, usporiadane.
naši tam ešte kupujú sladkosti, čipsy, ochutené vody, všelijaké to pečivo - ale to ja veľmi často nekonzumujem, v každom prípade oni sú s tým spokojní.
a taký super malý kokosový nanuk zbožňujem
Ale hej je fajn. Tu u nás by som nikde inde nevedela zohnať arašidové maslo, olivy, tortillove placky...jediné čo mi tam chýba sú kokosové orechy a sojové mlieko/jogurty.
Olivy plnene syrom, pecivo, balkansky syr, losos, a nanuky su najviac super. A ešte tofino ci ako sa to vola, stojí to 19centov a super to chutí. A cokolada tiez vyborna...
Mám rada odtiaľ ovocie a zeleninu, nevyzerá tak zle ako v iných obchodoch ladový šalát mi odtial najviac chutí
syr gréckého typu, niečo ako balkán, ale nie je taký slaný, mozarella, smotanové jogurty, kukuričné vločky, 200g čokoláda na varenie sa oplatí, nie je drahá ako inde, odličovač, vreckovky, aj toaleťák tam kupujem, občas chipsy, malé minerélky, ktoré stoja pár centov, kokosový nanuk! šumivé tablety pár centova tak
a mám rada aj nepotravinové veci, máme doma už toho viacero a mám pocit, že je to kvalitné a nedojebe sa to hneď teraz sa stále teším z môjho nového ruksaku na výlety a keď idem dom a tak a aj športovú podprsenku, krabice mám.... no veľa je toho
daj názov tej šunky s obsahom 96% mäsa, lebo vačšiu hovadinu som ešte nepočul
skoro som zabudla, banány majú celkom fajné (určite lepšie ako v kauflande) - minule mali poiešané fyffes s nejakými sračkami za ronakú cenu .D
zo sladkostí tie také malé kexíky a čokoládovoorieškovomliečnou náplňou a tie "americké" chocolate cookies
aa to mega balenie corn flakesov v oranžovom sáčku aj ovsené vločky sú fajn
z gréckeho týždňa zbožňujem sezam v mede
a celkovo ma baví tam chodiť, keď sú tie týždne všelijaké a vyberať nejaké špeicality :d
a čokolády majú kvalitné
@klaudiqaaa @gibi @eutanazia @kunikund @alysia @matejkoo @pijemzelenycaj @pesadilla @vymyslinick @lenuli @alpanu @overexcitedgirl @tangerina @miraculeux @davidkq @narazuvzdornaa @kittyboo a všetkým ostatným ktorí odporučili : balkánsky syr, cottage cheese, olivy, ovsené vločky ,kozmetiku a ďalšie ...
Tak hovadinu? Tu máš rovno fotku.
je tam iba pevná časť a tým je mäso a tuk...kde je ale voda v %???....
chceš mi povedať, že ta šunka je na dotyk suchá!
U nás na slovensku by za tento údaj dostali pokutu od SOI... a hygieny...
U nás doma by ťa za takéto sprosté reči vydedili.
vidím, že si nikdy nerobila v potravinárstve a nevieš o tom absolutne nič ako aj tvoja rodina, ktorú tu teraz asi zbytočne riešiš...
ak máš ozaj 14 rôčkov, tak sa ti nečudujem, že si taký sprostý, ale ak viac, tak si oberkokot na NT...