@puco90 záleží od opatrení, pokiaľ to bdue riešiť ako kolektívnou vinou tak to je nespraávne (priznávam, že s ním súhlasím, a tvrdím to najmä kvôli tomu, že by bola škoda ak by mal z toho problémy), no dúfam, že mu to vyjde.
A tuto už to nevpustením nevyriešiš, ani keby si veľmi chcel
Tak som zvedavý, čo sa má vlastne robiť tu, ak beriem do úvahy, že rozumieš tomu, že keď budú cigáni odstrčovaní a budú z nich robení nepriateľmi, tak cigáni logicky budú odstrčení a budú nepriateľmi a situácia sa leda tak zhorší ...
S cigáňmi problém je a zrovna títo ľudia, ktorí o tom veselo a hlasno vykrikujú, ho nikdy nevyriešia
Teda vykrikujú konkrétny spôsobom, samozrejme, zahŕňajúc krásne slovné spojenia ako "cigánski paraziti" a podobne ...
Ak povieš človeku, že je parazit, tak parazitom ostane ...
Radšej mu treba ukázať niečo iné ...
(Čím zasa ale nechcem povedať, že jediný spôsob riešenia je tá pozitívnejšia motivácia, samozrejme, v našom sociálnom systéme sú diery, ktoré treba zaplátať, aby neboli zneužívané)
s ciganmi sa nam zije ovela horsie...ja niesom ani rasista ani nic take ja nerozlisujem ludi podla farby...poznam aj kopu slusnych romov ale ja ich ani nevnimam ako ciganov...premna definicia slova cigan: je to jedinec, ktory nepracuje, nadava, chodi vzdycky spinavy, ma 15 deti, a stazuje sa ze je diskriminovany...ja by som to prirovnal k rakovine...Slovensko je Telo a Ludia a obyvatelia su jednotlive bunky...cigani su tie bunky ktore sa vymikaju kontrole...stale sa mnozia a mnozia a popritom sa stav tela(slovenska) zhorsuje a zhorsuje a nakoniec z nas bude len smetisko...seci ludia co maju aspon kusok rozumu budu odchadzat a cigani tu ostanu...toto nemusi platit len pre nas....vlady statov EU a vlada EU by si mali vstupit do svedomia a rozhodnut sa ze co je to rasizmus a konat podla toho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tak som zvedavý, čo sa má vlastne robiť tu, ak beriem do úvahy, že rozumieš tomu, že keď budú cigáni odstrčovaní a budú z nich robení nepriateľmi, tak cigáni logicky budú odstrčení a budú nepriateľmi a situácia sa leda tak zhorší ...
S cigáňmi problém je a zrovna títo ľudia, ktorí o tom veselo a hlasno vykrikujú, ho nikdy nevyriešia
Ak povieš človeku, že je parazit, tak parazitom ostane ...
Radšej mu treba ukázať niečo iné ...
(Čím zasa ale nechcem povedať, že jediný spôsob riešenia je tá pozitívnejšia motivácia, samozrejme, v našom sociálnom systéme sú diery, ktoré treba zaplátať, aby neboli zneužívané)
No a ja som úplne mierumilovný človek poznám zopár dobrých polocigáňov, nič proti nim nemám...
Súhlasím, niekedy sa to možno ženie až do extrému ...
Ale nazvať hlášky takéhoto veľkohubého starostu dobrým krokom? ...
Čo sa týmto kedy dosiahlo?