Čo najzaujímavejšie ste v tejto oblasti zatiaľ počuli (poprípade aj skúšali)? Ja som mala dosť, keď mi raz napísal chlapík že som veľmi sympatická slečna a chcel by (a bol mi ochotný za to zaplatiť), aby som mu v teniskách šliapala po hrudi
Pyropubizmus: Veľmi vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Prebieha tak, že muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapalovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šlahajúce plamene silným vystrekom semena.
Nooo pomne chcel niekto to, ze ci si s nim nezahram hru, ze sa somnou staiw, ze si necha oflusat cely ksicht a ked to newydrzi, ze sa utrie, zaplati mi, ale ked sa nutrie, nezaplati... ehm zwrhle...
@6 ináč toto som pár krát dostala ponuku aj ja že mám zobrať aj kamošky a musí vydržať nejaké tie minúty a ja doteraz nechápem význam poriadne, ako ho TOTO môže brať
ja som nic zvrhle neskusal...ale mal som na pokeci vela ponuk od buzerantov ze mi zaplatia za to ked si pred nimi vyhonim alebo za to ze ma mozu vyfajcit no fuj nikdy
@18 také bolo aj v reflexe s hviezdičkou, že toto robí strašne veľa ľudí že predávajä svoje spodné prádlo - najmä do zahraničia- ale ešte od ních chcú aby natočili video kde cez to masturbujú a dali im to spolu s tým, FUJ BLEAH föj
Tak aby som bola najuchylnejsia na svete raz som citala v Tabu,ze ludia kupuju sendvice z vykalov(hovna) a potom ich jedia.No nie kazde hovno je na predaj.Musi mat urcitu farbu a urcitu chut.No ja neviem ako sa to rozpoznava FUJ
preco to bi som fakt chcel vidiet tie nasledkz ako bi dopadol kebi ste po nom skakali z nejakimi topankami po nom alebo bi zapalil chlpi a nestihol ich uhasit no to bi bol pohlad a to bi som bol ties zvedavy ako bi to vysvetlil v nemocnici ze ako sa mu to stalo hmm cudne praktiki fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Pyropubizmus: Veľmi vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Prebieha tak, že muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapalovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šlahajúce plamene silným vystrekom semena.
kvalitná masáž inak (ten môj spôsob, neviem ako je to s teniskami na hrudníku )
Nooo pomne chcel niekto to, ze ci si s nim nezahram hru, ze sa somnou staiw, ze si necha oflusat cely ksicht a ked to newydrzi, ze sa utrie, zaplati mi, ale ked sa nutrie, nezaplati... ehm zwrhle...
ja som nic zvrhle neskusal...ale mal som na pokeci vela ponuk od buzerantov ze mi zaplatia za to ked si pred nimi vyhonim alebo za to ze ma mozu vyfajcit no fuj nikdy
@2 8 tak z neho bude nekrofil ^_^
>.> a inak dost zaujimave historky