Akože nič v zlom, ale baba napíše, že mala 14 a začala si s 19-ročným a všetci ju hneď zvozíte... Veď keď sa lúbia, tak to je jedno koľko majú rokov.. Ja mám 16 a chodím s 23-ročným chalanom a funguje to. A nie, nie je to len o sexe. Sme spolu, lebo sa má
Ved hej to je jasne ze ked sa lubite je to nieco ine...ale ked nejaka naivna 13-tka sa "zamiluje" do 30-rocneho tak myslim ze z jeho strany to nebude o vztahu....
Ja mám tiež radšej mladšie a nevidím problém v tom keby som mal mať aj o 5 rokov mladšiu frajerku ( síce zákon v tom problém vidí takže radšej o 4 roky )
Ja osobne uprednostnujem starsie osoby... Ludia v mojom veku su v 90% pripadoch prijebane deti. Cize take fakt nemusim... Len v 2 pripadoch som si zacal s rovnako starym "objektom"(raz zenska, raz chlap).
Nie kazdy je dostatocne vyspely na to, aby si si mohol zacat so starsim... U mna boli zenske starsie odomna od 2 do 5 rokov, chlapi cca 4 a viac
Napr mal som o 5 rokov starsiu babu, aj sme spolu zili, no iba o mesiac. Problem bol v tom, ze som sa zlakol tohto manzelstva... Radsej pomalsie na to Cize moja chyba, no tu som sa dost poucil a zo rok uz od toho preslo...
Alebo mal som o 6 rokov starsieho chlapa... No len zo pol roka, tam boli problemy o ktorych nechcem hovorit
No a teraz sa mi rysuje o 7! rokov starsi chlap(strasne sexi, uvidite v SuperStar3 ... Ja viem strasne, no citim sa s nim super este neviem neviem...
NEODSUDZUJEM velke vekove rozdiely, no niektore baby su fakt prijebane...
No na jebanie je dobre mat mladsiu, sprostejsiu a povolnejsiu. Na normalny vztah inteligencne, nazorovo a psychicky rovnako staru partnerku a s tym suvisi ze nie je o 5 rokov mladsia. Ja by som si nevedel predstavit ze sa mam o niecom rozpravat so sedemnastkou z nejakej ucnovky. Tie su blbe jak boty...
no podla mna nezalezi na veku ale na psychike,,,pretoze aj jebnuta 14-tka ako ju nazyvate moze mat viac rozumu ako niaka 19-tka,,,najprv treba spoznat az potom kritizovat ale zase neuznavam taky vztah ked je baba este pod zakonom a chodi s 30rocnym a mysli si ze je "zalubena"...cest vynimkam
No ja mam 17 a on má 21 a máme si spolu viac povedať ako napríklad keby som sa mala rozprávať so 17 ročným....... fakt za to že vy ste nemali to štastie a mal si 20 a stretol si niaku hlúpu 17 tku z učnovky v niakom blbom bare a ona bola hlúpa nemusí sa to vzťahovať na všetky 17 tky............
Jasné, chápem, že je naivné, ak si 14-ka myslí, že 30-ročný chlap ju môže milovať. Ale ak je to menší rozdiel, neznamená to, že ten chalan je nejaký úchyl, alebo čo.. Poznám 20-ročné baby, ktorých IQ nepresahuje IQ snehuliaka, ale tiež 15-ku, o ktorej každý povie, že je skutočne vyspelá a inteligentná. A chalani, tiež nie sú všetci rovnako vyspelý na svoj vek. Skrátka ak sa dvaja ľudia naozaj ľúbia, je jedno, koľko majú rokov. Samozrejme, okrem takých tých extrémnych rozdielov, keď je baba ešte pod zákonom....
na veku nezalezi, ako sa to vezme... 10 rocny rozdiel by u mna momentalne bol dost cudny, kedze nemam potuchy, o com by som sa bavila s 26 rocnym chlapom. O takych 10 rokov by to zasa take strasne nebolo. Ale zasa urcite ze zalezi aj na jednotlivcovi. Taky 10 rocny rozdiel pri fakt vyspelej babe a uplne zaostalom chlapovi ani nebadat
Myslim si ze na veku az tak nezalezi ked je v tom vstahu laska...ak v nom nie je laska a je to o niecom inom nema ten vstah sancu udrzat sa...ja som chodila o 7 rokov starsim chalanom a bolo mi s nim dobre ale skoncilo to len koli tomu ze okolie to nevnimalo dobre...a boli nato hociake pripomienky lutujem to ze ludia nedokazu pochopit to ze nam na veku nezalezi ale ze nam zalezi natom ako velmi sa mame radi este stale ho lubim!
beriem ze moze to fungovat(spoluziacka chodi s o 9 rokov starsim 2 roky a v pohode) ale ja si to neviem predstavitv mojom pripade... nemyslite si ze pre takeho 20-30 rocneho chalana je 14-15 rocna baba len obycajne decko??? ako vazne ja si neviem predstavit ako by som chodila so 14rocnym chlapcom a to je tam rozdiel len 3 roky ale uz je to pre mna male decko s ktorym si nemam vela co povedat na takej urovni jak by som chcela... taakze ma napada otazka pre muzske pokolenie viete si predstavit vztah s dievcatom dajme tomu o 10 rokov mladsim (alebo tak aby to pedofilia nebola kad by sa nahodou dakto 18rocny ozval)??...
milá zuzik ,ty a tvoja kamarátka máte šťastie na úchylov ,pretože ja mám 19 a so 14 keby mám behať po vonku tak to fakt, to je choré, asi má trošku pozadu aj hupacého koníka
Vy ste to poniektori (skor poniektore) vobec nepochopili. Ak si zacne 30rocny s 25rocnou tak je to ok. Ale ked si zacne 20 rocny s 15tkou tak tam uz nie je vsetko v poriadku. Cize nejde iba o to o kolko je starsi, ale aj v akom veku si zacnu (vid priklady). Co sa taky konkretne teba Cica270 a podobne priklady, to uz je az prilis individualne.
a Revolucion - môj priateľ nie je úchyl, ale neberiem ti tvoj názor... Proste existujú aj baby, ktoré sú vyspelejšie aj také ktoré ešte v 20-tich budú ako tágo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja osobne uprednostnujem starsie osoby... Ludia v mojom veku su v 90% pripadoch prijebane deti. Cize take fakt nemusim... Len v 2 pripadoch som si zacal s rovnako starym "objektom"(raz zenska, raz chlap).
Nie kazdy je dostatocne vyspely na to, aby si si mohol zacat so starsim... U mna boli zenske starsie odomna od 2 do 5 rokov, chlapi cca 4 a viac
Napr mal som o 5 rokov starsiu babu, aj sme spolu zili, no iba o mesiac. Problem bol v tom, ze som sa zlakol tohto manzelstva... Radsej pomalsie na to Cize moja chyba, no tu som sa dost poucil a zo rok uz od toho preslo...
Alebo mal som o 6 rokov starsieho chlapa... No len zo pol roka, tam boli problemy o ktorych nechcem hovorit
No a teraz sa mi rysuje o 7! rokov starsi chlap(strasne sexi, uvidite v SuperStar3 ... Ja viem strasne, no citim sa s nim super este neviem neviem...
NEODSUDZUJEM velke vekove rozdiely, no niektore baby su fakt prijebane...
16 - 23 uz nieco hovori o tom chalanovi, ale tak co uz no, ako uz bolo spomenute, cest vynimkam
vekový rozdiel je síce ten istý, ale celý vzťah je hneď o dačom inom...
No je to uz prec
(a iste su aj vynimky)
Cica270 - veď to sú tri roky, čo riešiš?
a Revolucion - môj priateľ nie je úchyl, ale neberiem ti tvoj názor... Proste existujú aj baby, ktoré sú vyspelejšie aj také ktoré ešte v 20-tich budú ako tágo...
Ostatní - diiik za názor