posli foto a mozno odpoviem ... podla mojho nazoru tak na tom az tak nezalezi ako dievca vyzera kym ma pozitivnu E ked mas nejaku paranoju ohladom svojho vyzoru, zabudni na nu a budes aj viac sexi
dakujem za nazory ...wsetkym..ale ete mozete pisat..xi.....JP- no ja prawe newim ci som pekna/skareda..podla mna pekna niesom ale niektorym xalanom sa pacim...rodina wrawi ze som pekna(rodina vzdy howori iba pozitivne veci).....takze vooobec newim.....a foto neposlem lebo mam iba straaasne stare foto....
Ela. Prvá pripomienka. Píš normálne a nie s týmy x a w v slovách, kde to nemá čo robiť. Nedá sa to čítať.
A ohľadne výzoru. Je "veľmi" dôležitý. Ale keď sa mne páči nejaká baba tak hlavne preto, aká je, ako sa správa (čo aká správa, veď žiadnu novú nemám, no nič). Ak sa mi páčila nejaká babenka, bola tá najkrajšia na svete. Ale keď to chemické oblbnutie prestalo a už som do nej nebol zamilovaný, nachádzal som na nej chyby - tie v kráse. Ale tie vnútorné vlastnosti a môj pohľad na jej psychiku sa nezmenil.
Jednoducho, keď sa niekomu páčiš, tak s tým nikto nič nespraví, ani keby tej osobe tvrdil, že si mimozemšťanka.
Som baba, ale myslim si ze tym " dospelejsim" chalanom uz predsa len viac zalezi an tom ,aka si vo vnutri, ako na tom ci mas 90-60-90..a ked ta niekto nechce len kvoli tomu, ze niesi dlhonoha blondinka, tak ho rovno posli do riti.. A na chalanov treba trosku pouzivat aj hlavicku , nie len vrtiet zadkom.. Kazda baba vie byt sexi ak sa citi sexi ako ti tu uz napisal Jp.. drzim palce pri raste sebavedomia
zato Cobra rozobera stale praWopis ako postih...TO MAS JEDNO JAK PISE CI W ALEBO V NJE???Prepacte ale je to predsa na hlavu kecat niekomu do toho ako pise..TAK NECH NECITA KED NEWJE CITAT!!!juj
Ahojte vsetci, ja si myslim, ze chalani urcite najskôr hľadia na krásu, potom idú na lov, a ak má ta babenka aj dobrú povahu a srdiecko, tak sa jej ozvu i na druhy deň a dúfajú, že z toho niečo bude. Takže výzor je dôležitý hlavne preto, aby si vás ľudia všimli a neprešli okolo bez mihnutie oka.Cavte
Anetka.. urcite je dolezity a vezmi si to takto.. podla mna 50%(ak nie aj viac) populacie su priemerne baby, zeny. Obycajne, svojim zovnajskom nijako nezaujimave a predsa maju priatelov a su mozno stastnejsie ako tie krasky, za ktorymi sa obzrie kazdy na ulici.. Osobne ti poviem ,ze som rada ze namam 175 cm dlhe nohy a idealne miery, lebo potom zistuj ci chalan leti na tvoje telo alebo dusu... POdla mna bz bolo fajn obcas na chalanov spravit taku fintu, ze dat si vytahane veci a bez make-upu .. ci by boli schopni vidiet aj tu prirodzenu krasu alebo pozearju len na to co kazde rano vytvorime zo seba v kupelni..
No Katey - ver, ze je hromada chalanov, ktorych netankuje make-up a skor sa im to nepaci, ako paci. Na co si na ksicht kazde rano malovat umelu tvar, ked uz jednu mas?
Vela chalanom sa prave lubi ta prirodzenost, nie syntetika, umelost.
A vytahane veci? Preco nie. Aj v tom sa da najst elegancia - nedbalá :o)
NO VED NA TO SOM SA SNAZILA POUKAZAT.. VIES JA OSOBNE ZASTAVM TAKYTO NAZOR: MALUJEM A OBLIEKAM SA TAK, ABY KED MA ZBADA CHALAN RANO PO ZOBUDENI NEUTRPEL NEJAKY SOK, ALEBO SA MA NEOPYTAL, CI SOM NEVIDELA JEHO KATKU.. LEBO AJ PRE CHALANOV TO MUSI BYT SOK KED VIDIA HOLKU ZMACHLENU AKO VAJICKO A RANO SA VEDLA NEJ ZOBUDIA A NESPOZNAJU JU..(AKO NIEZE BY ISLO LEN O TO VSTAVAT STALE VEDLA NIEKOHO)
Ked to tak vezmes, tak sa o 20 rokov budes pozerat na tu istu osobu, akurat ze mozno po troch detoch a s par kileckami navyse...preto je dolezitejsi "vnutorny vzhlad". To si vela ludi neuvedomuje. Pretoze vztahy medzi ludmi beru ako niekolkorocnu zalezitost. Ale nie je to tak. Preto viac zalezi na inych veciach, aj ked je to podla mna 50 na 50. Ale ide o to, ake mas dalsie plany...E
ak chces niekoho zaujat na prvy krat, na vyzore no hlavne na sebavedomi zalezi uplne najviac... lebo nech si hovori, kto co chce, ak chalan babenku nepozna, len si ju obzera, mysli urcite vsetkym moznym, len nie hlavou... no ak mas vyhliadnuteho chalana, s ktorym sa uz ako tak poznate a tu tam preleti aj nejaka iskra, bud len sama sebou a podla mna mas ruku v rukave...
i ked popravde, tymto prispevkom idem uplne proti vlastnemu presvedceniu..ale toto sa uz tyka len mojej osoby..
hm...? záleži na výzore ak si povrchná vo vzťahu ale ak nie, tak príde ťažká úloha objavovať krásu duševnú a tá sa už hodnotí ťažko, lebo tú nevidí každý...a je dobre skrytá, no pravdou je, že ak je človek duševne krásny, tak si ho musíš zaľúbiť a výzor je len obalom...ja mám kamaráta?ani neviem? no proste nikdy som si ho nevšimla ako fešáka, ale teraz, ked´ som ho spoznala do híbky -zaľúbila som sa/asi/ ak to má byť človek na dlhší čas, na vždy výzor odlož , a vytváraj s ním niečo krásne...váš vzťah
Nech si hovori kto chce co chce, pravdou je ze na vyzore zalezi.
Podla mna to nie je o tom ci je niekto skaredy alebo nie. Je to len o uprave vzhladu. Ak je niekto skaredy tak sa nevie len upravit. Podla mna to plati to vo vacsine pripadov. Pravdaze ak nepocitame nejake tie extremy...
Tak si to povedzte tak ekna a sprosta alebo inteligentna a sympaticka.Nic medzi neexistuje.A Cinco ak ti tak velmi na tom vyzore zalezi,mam takych dievcat-modeliek strastne vela,straastne!!Dievca by malo byt individualne,len jedno,ktore sa uz viackrat neopakuje a podla mna vsetky tieto modelky su jedno a to iste...Ale kolko ludi,tolko chuti.
som sice holka, ale tak ti poviim, ze podla mna na vyzore az tak nezalezii..tak jasne, ze scasti hej, nazaciatku musia byt nejake vzajomne sympatie ale potom uz nejde o to, ci si krasna, uzasna a bezchybna ,,cica, vies to je tak, ze ked sa maju dvaja radi, a casom spoznaju aj svoje slabe stranky, je im jedno, ze maju mastnu hlavu, ze smrdia D,abo ze maju v strede cela poraaadny jebacisko ,,chaapes ako to mysliim ???
Riadim sa heslom: "Ak ju miluješ nie je čo riešiť". Ja viem je to len slogan z reklamy na kofolu ale funguje to báječne. Výzor je pre niekoho podstatný a pre niekoho nie. Niekomu ide iba otelo a niekomu aj o to podstatné ...
Mne osobne ide o vzajomne simpatie... ak si zlata a ocaris ma dacim tak mi je jedno ci mas dokonale miery... kazdy ma svoj vlastny meter. Takze zalezy na vizore.. nemusi byt dokonala len podla tvojich predstav.. Ved pozerame a necitame myslienky...
Urcite na vzhlade zalezi, ale iba pocas fazy, ked si chalan v triede, skole, na ulici, bare... vybera, ze ktorej sa prihovori. Potom to uz je iba na inteligencii dievcata, jej vtipnosti, kamaratskosti, ako je mila, a tak. Casto sa stava, ze navonok pekne dievcata byvaju blbunke, a ked sa im chalan prihovori, tak sa iba smeju, uchechtavaju, a nie su schopne nic rozumne povedat. Tiez mi dost vadi,ked je dievca vyssia nez ja, co sa nestava az tak casto, ale ma to dost velky vplyv. A co sa tyka telesnej krasy, tak nie je vobec dolezite mat idealne miery, ale skor sa upravit tak, aby nejaka cast tela nebola neprirodzene velka v porovnani s tymi ostatnymi, ale to uz vy dievcata viete vhodnym oblecenim dosiahnut. A namysleny a nedobytny vyraz na tvari tiez nepridava na krase.
myslim ze na vyzore zalezi nikdo nepojde medzi kamaratov zo 100kg babou al zase by som nesiel ani zo 35kg nehovorim ze musia byt modelky ale je to kazdeho vkus
To Pavolu: uz tu niekto spominal, ze kazdy ked a pekne upravi, vyzera sympaticky...aj ta 100kilova baba, co si spominal... a co tvojich kamosov po tvojej holke? jaaaaaj, ci ty by si sa za taku hanbil, aj keby bola vtipna, mila, sympaticka a aj inteligentna?
uplne suhlasim s Lass, wed ked niekoho lubis urcite sa za neho nebudes hanbit...
heh mno a cela by som widiet Pavola, keby twoja kraska nahodou skoncila na wozicku, by si ju nechal len preto lebo kamarati by si s teba robili srandu???ak ano taq to nebola laska a ani si ju nelubil...
Myslim, ze chalanom viac zalezi na vyzore dievcat ako babam. Chalani povedia ze na vyzore nezalezi, ale im zalezi. My povieme, ze nam na vyzore zalezi, ale ked pride na lamanie chleba, tak nam nevadi, ked nie je nadherny...
Vela chalanov ma komplexy z ich priatelov, hlavne chalani v skolskom veku si hladaju babu a dost im zalezi na tom aby sa pacila ich kamaratom .... Jednoducho ked si chalan najde babu ktoru ma strasne rad a ta baba bude mat 180KG a jemu to sice nebude vadit awsak pocit ze by ho ostatny vysmiali atd mu zabrani aby na to vobec pomyslel, chodit s nou. Proste mladsi ludia su viac ovplyvnitelny a preto si vyberaju baby podla vseobecneho vedomia, ako by taka baba mala vyzerat...
výzor? podľa mňa chalan, ktorý má aj čosi v hlave, nepotrebuje holku na reprezentáciu. typickú krásku. ale aspoň nech je sympatická.
príklad zo života: bola som na diske, plnej vymaľovaných, vyobliekaných holiek, skrátka také tie pipeny.. a viete čo? úplne zlatý a sympatický chalan si nevšimol ani jednu z nich,neoslovil ich, ale MŇA.
Na vyzore nezalezi? No neviem. Ja som napr. taky typ, ze mna musi moja priatelka pritahovat a cim viac tym lepsie. Mam rad, ked sa dievca o seba stara. Ked mas take dievca, tak potom nepozeras po druhych.
no cawte...nechapem preco si vsetci chalani vsimaju aky ma baba usmev...ja nemam pekny usmev pretoze mam trochu vätsie zubky...je usmev tak velmi dolezity????
ja nevem ale ja si myslim ze cinco ma pravdu...na vyzore zalezi...nie kazdemu uplne ze najviac....ale kazdemu aspon trosku...keby nie...kazdy by mal toho svojho vysnivaneho...ale to je len moj nazor ted ma mozte za to zdrbat
a ete hmm aj 180 kg dievca moze byt velmi pekne !! mam taku kamaratku...nema zrovna 180 kg ale nie je najchudsia aa chalani idu po nej bo je pekna...mila...proste super baba...ajked nema idealne miery!!
podla mna je aj ten wyzor dolezity ale myslim ze skor na to prwe prihoworenie určite sa nezačnete bawit s niekym kto je wam uplne ze nesympaticky ale mylsim ze ak začnete mat radi jeho wnutro tak was wyzor nebude trapit ani z daleka
ale no...najčastejšie je to tak že chalan naprv pozera na postavu, ksicht a vlasy...a až po dlhej dobe zisti aka baba je...jasne stane sa aj že bude pre ňho najdôležitejšia povaha ...ja som sa s tym ešte nestretla
3. Až na to, že "výzor" (čiže krása, pre jednoduchosť), je pojem prudko relatívny. Každému človeku záleží na výzore toho druhého, potenciálneho partnera, ale každý má iný vkus, a dohromady všetky "vkusy" pokryjú všetky (no dobre, buďme pesimisti, iba veľkú väčšinu) "výzory". Takže keď vám niekto povie, že na výzore MU nezáleží, tak klame. Ale keď vám povie, že na výzore nezáleží, a myslí to všeobecne, tak má pravdu, pretože aj v tom absolútne najhoršom prípade sa budete aspoň jednému percentu populácie zemegule (60 miliónov ľudí, ak dobre rátam) aspoň trochu páčiť.
A pokiaľ je niečo aj vnútri (duša, povaha), tak naozaj nezáleží na tom, či sa len "mierne páčite", alebo ste podľa dotyčného "brutálne nádherné". Keď sa chalanovi páči povaha, zvykne sa to preniesť aj na zovňajšok (a bohužiaľ často aj naopak).
no takze ako na vyzore najprv velmi zalezi pretoze ked si skareda tak si ta chalan nevsimne...a vtedy ho netrapi ci si mudra a sympaticka..proste si skareda tak steobu nema co riesit..ale ked ho nejake zaujmes nejaky takm wrrr pohladom alebo tak dako ..tak ho uz velmi zaujmes svojim intelektom a spravaniim..a potom ti u moze byt jedno ako vyzeras
ludia...ide tu o to, ze ak NAHODOU baba nema tvár ako modelka - tak chalani si ju ani nevsimnu, nezaujimaju sa...a pritom ta baba moze byt mudra a dobra...ale to uz nikoho netrapi - hlavne ze nie je pekna, takze neni o com. podla mna je to blbost a ludia by sa mali pozerat skor na tie vnutorne vlastnosti, nie len na vonkajsok...co z toho, ze ma chalan modre oci a krasne usta - ked je duty a nevie sa ani poriadne vyjardovat. potom je na nic stastne su baby, ktore su aj pekne aj mudre...ale ak nieco z toho chyba, je to nekompletne...a preto si myslim, ze vyzor by nemal byt na prvom mieste
vsak prave,kazdy tu pise,ze chalana musi najprv baba zaujat aby sa jej prihovoril a az potom mu je jedno ako vyzera..ale myslite ze by sa niekto prihovoril tucnej a skaredej babe ako som ja? Nie,neprihovoril,lebo ho niciom nezaujmem na prvy pohlad a je mu jedno ake mam vlastnosti..!
ten kto mna posudzuje podla zovnajšku si nezaslúži moju pozornosť.. nebudem sa zaoberať tými, ktorí si zo mňa uťahuje. viem kde mám svoju hodnotu a nenehám si po sebe sliapať niekym, kto mi je ukradnuty.. nech je to ktokoľvek..
každý je jedninečná osobnosť.. to že ti niekto bude hovoriť že si taký alebo onaký ťa trápiť nemusí.. hlavne je že vieš kto si a čo chceš..každý jeden je predsa osobnosť @54
nepripadaš mi tučna a škareda baba.. si uplne normálna zlatá baba..
kazda zena je krasna aj ked sa t niekedy nezda. No to nestaci seckym ceme byt dokonale aby sme sa kazdemu pacili a potom takto skoncime som krasna?som skareda? to je uz jake zle sak tomusis ty vediet! ak vies si presvedcena tak potom tym kt sa nepacis mozes presvedcit svojim nazorom ze si krasna mozno sa ti to podari mozno ne ale vyzor jasne ze je dolezity ale aj povaha hra velku rolu..
presne jak powedal Zaphir
tak ak je pekna tak sa za nou obzriem ale iba too nikdy neves co si ona o tebe mysli ja ntez nesom nejaky krasavec no som totalne hnusnyy ale to neznameny ze som jebnutyyy a ty ludia ktory si to myslia a ani ma nepoznaju u mna stratili vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A ohľadne výzoru. Je "veľmi" dôležitý. Ale keď sa mne páči nejaká baba tak hlavne preto, aká je, ako sa správa (čo aká správa, veď žiadnu novú nemám, no nič). Ak sa mi páčila nejaká babenka, bola tá najkrajšia na svete. Ale keď to chemické oblbnutie prestalo a už som do nej nebol zamilovaný, nachádzal som na nej chyby - tie v kráse. Ale tie vnútorné vlastnosti a môj pohľad na jej psychiku sa nezmenil.
Jednoducho, keď sa niekomu páčiš, tak s tým nikto nič nespraví, ani keby tej osobe tvrdil, že si mimozemšťanka.
podla mna tiez ak ta xalan lubi tak mu je jedno ako wyzeras lebo ak si ta wybral a je s tebou to znamena ze jemus a pacis aka si
Vela chalanom sa prave lubi ta prirodzenost, nie syntetika, umelost.
A vytahane veci? Preco nie. Aj v tom sa da najst elegancia - nedbalá :o)
i ked popravde, tymto prispevkom idem uplne proti vlastnemu presvedceniu..ale toto sa uz tyka len mojej osoby..
Podla mna to nie je o tom ci je niekto skaredy alebo nie. Je to len o uprave vzhladu. Ak je niekto skaredy tak sa nevie len upravit. Podla mna to plati to vo vacsine pripadov. Pravdaze ak nepocitame nejake tie extremy...
no možno nie, ale vážne, nik nie je dokonalý, avšak my ho takým robíme, tým, že ked´ niekoho máme radi tak ho skrášľujeme...
teraz ste ma uuuurčite pochopili
heh mno a cela by som widiet Pavola, keby twoja kraska nahodou skoncila na wozicku, by si ju nechal len preto lebo kamarati by si s teba robili srandu???ak ano taq to nebola laska a ani si ju nelubil...
príklad zo života: bola som na diske, plnej vymaľovaných, vyobliekaných holiek, skrátka také tie pipeny.. a viete čo? úplne zlatý a sympatický chalan si nevšimol ani jednu z nich,neoslovil ich, ale MŇA.
ale čo z toho, ked to dievča nemá nič v hlave:p
tak sa priklanam k nazoru,že vyzor zaujme, ale nie je podstatný
ide o ten charakter človeka
2. Na výzore záleží.
3. Až na to, že "výzor" (čiže krása, pre jednoduchosť), je pojem prudko relatívny. Každému človeku záleží na výzore toho druhého, potenciálneho partnera, ale každý má iný vkus, a dohromady všetky "vkusy" pokryjú všetky (no dobre, buďme pesimisti, iba veľkú väčšinu) "výzory". Takže keď vám niekto povie, že na výzore MU nezáleží, tak klame. Ale keď vám povie, že na výzore nezáleží, a myslí to všeobecne, tak má pravdu, pretože aj v tom absolútne najhoršom prípade sa budete aspoň jednému percentu populácie zemegule (60 miliónov ľudí, ak dobre rátam) aspoň trochu páčiť.
A pokiaľ je niečo aj vnútri (duša, povaha), tak naozaj nezáleží na tom, či sa len "mierne páčite", alebo ste podľa dotyčného "brutálne nádherné". Keď sa chalanovi páči povaha, zvykne sa to preniesť aj na zovňajšok (a bohužiaľ často aj naopak).
vsak prave,kazdy tu pise,ze chalana musi najprv baba zaujat aby sa jej prihovoril a az potom mu je jedno ako vyzera..ale myslite ze by sa niekto prihovoril tucnej a skaredej babe ako som ja? Nie,neprihovoril,lebo ho niciom nezaujmem na prvy pohlad a je mu jedno ake mam vlastnosti..!
každý je jedninečná osobnosť.. to že ti niekto bude hovoriť že si taký alebo onaký ťa trápiť nemusí.. hlavne je že vieš kto si a čo chceš..každý jeden je predsa osobnosť
@54
nepripadaš mi tučna a škareda baba.. si uplne normálna zlatá baba..
presne jak powedal Zaphir
preco to pises, ked tvoj prispevok bol pisany este v 2010?