To mas asi jedno. Perspektivu by malo vsetko, len sa musis vediet presadit. Ak sa nevies presadit, mozes mat pat titulov a skoncit na ulici. Je to o kontakte.
@kikushenka aj ja tam pojdem.chcel som studovat zurnalistiku,alebo masmedialnu s jazykmi nieco,ale to nema vyznam.ale pisat ma bavi.ale studovat je to zbytocne,preto o rok sup tam
@kikushenka ale ja budem robit co ma bavi.v lekarni ma bavit bude predavat lieky,aj ich miesat.ale kniha tiez,ktoru napisem,a natonepotrebujem skolu a jazyky sa ucia vsade.
@spomienky7 to mi pripomina ako som raz bola v lekarni s bratom a on na tu farmaceutku ze:"pani predavacka..." ona mu zacala tak nadavat, ze ona neni predavacka
A ja nwm, mna by nebavilo robit v lekarni ale ak teba hej, tak ideeees!
@kikushenka a ty co studujes,alebo kde sa chystas?na jazyky,ale s tym nevizijem,a pisanie tiez nie.ale chystam sa tromfnut rowlingovu wazne.a popritom vyraba lieky,a predavat...hm,sak lieky...sa zidu.a vyznat sa v nich...
je voľajaká stránka, ktorá každý rok vypľuje pre uchádzačov na VŠ, ktoré povolania budú za 5 rokov najžiadanejšie... akurát, že sa mi ju nejak práve nedarí nájsť. ale určite sú aj iné takéto štatistiky.
v podstate vsetko...len v kazdom tom remesle...odbore...musis byt kreativny vynaliezavy aby si sa mohol ukazat a tym padom aj spopularizujesten dany odbor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale pokial si v niecom naozaj dobry, tak sa uchytis.
Korupcia a rodinkarstvo ta spomalia s tym pocitaj,,, ale nezabrania ti splnit si sen.
remesla maju perspektivu... a co sa tyka vysokych skol, tak su to technicke smery, potom lekári, ucitelstvo (niektorych predmetov)
a @sweetmerith - daj pokoj normálnym ludom - uz mne si anketu zaspamovala
A ja nwm, mna by nebavilo robit v lekarni ale ak teba hej, tak ideeees!