hovorí sa o úbytku bielej rasy už v dnes a to najmä nebielymi migráciami do USA hlavne z latinskej ameriky Hispanci odtial emigruju a aj do australie a noveho zelandu v australii dnes zije uz 1,3 percent mongoloidných ľudí a v roku 2025 sa to môže zvysit uz na 5 alebo dokonca 6 percent a takisto aj do francuzska migruju z afriky cierni ludia a tak opar rokov bude v europe vacsina ludi ciernej rasy a iba mensina bielych tak ako v USA v roku 2025 bude len 50 perent bielych americanov a bude sa to z roka na rok znizovat.
@1 presne tak ..... dokonca som cital ze ak to robi cernoch s beloskou, je na 70% iste ze dieta bude cernoch + vyhynu vsetky blondynky, posledna blondynka sa vraj ma narodit vo Finsku v roku 2050
@maxton to nieje vobec dobre mali by vlady europskych statov i spojenych statov a kanady zakazat tolky prichod legalnych i nelegalnych pristahovalcov z latinskej ameriky ale hlavne z afriky lebo v roku 2050 to tu bude hroza ziadny biely alebo len zopar bielych ludi na zemeguli a to bude cudne len v juhozapadnej azii sa mozno zachova trochu biela rasa ale inak to je vrchol sveta v afrike budu vsade cierni v amerike vseliaki pomiesani hispanci a v europe cernosi ach jaaaaj ((...ved treba s tym zacat nieco robit a na slovensku bude este viac ciganov mozno ako bielych tomu sa mi nechce vobec verit (......ved biela rasa sa poklada za veducu rasu ktora vynasla vseliake pristroje a zmodernizovala vsetky mesta a aj ich vystavala...ved ked nebudu belosi tak bude po celej Zemi chudoba a bieda (((....och len to nie aby to nebola pravda ale obavam sa ze je tomu tak
@peti556 neviem prečo, ale mám taký pocit ako keby si bol rasista (nechcem uraziť, ale taký mám s teba pocit) a aj táto diskusia je takto orientovaná... Mne osobne to až tak nevadí že šikmookých je viac ako bielych...
@admin zasa raz rasistická diskusia.. nejde len o jej podtón, z ktorého je zjavné, o čo autorovi ide, ale tiež o príspevky v nej.
1) šikomokých skurvencov
2) ved biela rasa sa poklada za veducu rasu ktora vynasla vseliake pristroje a zmodernizovala vsetky mesta a aj ich vystavala...ved ked nebudu belosi tak bude po celej Zemi chudoba a bieda....
Podla mna by sa to malo regeluvat, takisto ako sa zaviedlo v cine, ze tam su potom nejake poplatky za viac ako 1 alebo 2 deti, ci nieco typu toho. A mali by sa sprisnit pravidla pristahovania, lebo v europe pristahovalci casto robia dost problemy. Za roky co chodim do Finska tak je tam asi 3x viac ciernych mozno za poslednych 6 rokov.
@yebo zle si ma pochopil ja som dal otazku ze kolko bude zit na Zemi ludi v roku 2025 a do komentarov som napisal to vsetko preto lebo je to pravda a nie preto ze som rasista lebo niesom!!!...ale je to vsetko tak ako to je ale 21.decembra 2012 bude aj tak koniec sveta na 99 percent tak ja ani neviem preco som zalozil takuto anketu a este k tym ludom.V Amerike mali zit do teraz iba Indiani, opakujem Indiani niesom rasista ale oni tam prisli ako prvi a Europania ich nasilne vytlacili iba preto ze boli inej rasy a vyhubili ich takmer vsetkych len dva staty v amerike su kde este prevladaju Indiani a to su tieto : Peru a Bolivia OPAKUJEM ZE JA NIESOM RASISTA!!!
@maxton a ja som si vždycky myslel, že ked bieli/a má dieťa s čiernou/nim ich dieťa bude černoch na 50% vždy som predpokladal že rozmnožovacia bunka má 23 chromozómov xD ale zdá sa že beloši majú 10.8 a černosi 32.2.
ked niesi vedec tak sa nim ani nesnaz byt, lebo ti to velmi nejde...... cernoch ma dominantnejsie geny ako beloch, teda aj dominantnejsie alely pri vnizku embrya, tam sa v DNA noveho jedinca vytvaraju alely a podla toho koho alela je dominantnejsia, ci otcova alebo matkina, na toho sa viac bude jedinec podobat.... tj farba oci, vlasov, pleti atd.
@Peti556
Rok 2014: 7 miliárd ľudí
To znamená, že keď v roku 2009 bolo 6,5, a za 5 rokov to vzrástlo o 0,5, t.j. 0,1 za 1 rok, tak TEDA v roku 2015 tu bude 7,1 miliárd ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
1) šikomokých skurvencov
2) ved biela rasa sa poklada za veducu rasu ktora vynasla vseliake pristroje a zmodernizovala vsetky mesta a aj ich vystavala...ved ked nebudu belosi tak bude po celej Zemi chudoba a bieda....
vedúce postavenie bielej rasy? wtf?
haló? zmazať!
sa tu cítim jak policajt niekedy..
ked niesi vedec tak sa nim ani nesnaz byt, lebo ti to velmi nejde...... cernoch ma dominantnejsie geny ako beloch, teda aj dominantnejsie alely pri vnizku embrya, tam sa v DNA noveho jedinca vytvaraju alely a podla toho koho alela je dominantnejsia, ci otcova alebo matkina, na toho sa viac bude jedinec podobat.... tj farba oci, vlasov, pleti atd.
Rok 2014: 7 miliárd ľudí
To znamená, že keď v roku 2009 bolo 6,5, a za 5 rokov to vzrástlo o 0,5, t.j. 0,1 za 1 rok, tak TEDA v roku 2015 tu bude 7,1 miliárd ľudí.