vobec netusim, ako to na praxi na obecnom urade chodi, ale nemohla by si si aspon jeden den odbavit tak, ze by si napisala, ze si robila to iste, co si robila v tie dni, ktore zaznamenane uz mas? snad je to pochopitelne
Ja som tiež praxoval na obecnom úrade... veľa som tam toho nenarobil... proste si tam niečo vymysli.. niečo hodnoverné.... ozvi sa, ked nebudeš vedieť...
Treba tam napísať to čo chcú oni počuť - napíš že si kontrolovala výdavky obce. Aktualizovala nejaký register. Pomáhala z nejakými projektmi pre štátne dotácie. Robila nejaké papierovačky podobné. Písala obecnú kroniku. Robila platy pre zamestnancov. Kontrolovala nejaké sťažnosti a pripomienky na úrad....
@leiasolo noo..cudovala by si sa...ale moj kamos este daavnejsie zapisoval nieco do kroniky..a tiez bol praktikant...pytala som sa ho co este robil..taa..vselico moznee..tak..takee..no tazko opisat "vselico mozne"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Skús niečo takéto:
-Zakladanie faktúr do knihy došlých faktúr
-Príprava podkladov určených na odoslanie
-Vyzdvihnutie poštovej zásielky
-Prepis evidencie zamestnancov
Ale vidno, že vo vymýšlaní sú tu všetci borci
Zachranili ste ma pred nedokoncením toho debilneho dennika proste dakujeeeeeem