Človek sa narodí, rodičia ho vychovávajú, chodí do školy, preskáče si pubertu a zrazu sa pred ním otvárajú NOVÉ dvere: život, možnosti, práca, vzostupy i pády...
Rodičia z nás chcú vychovať úspešných, slušných, vysokopostavených a cieľave
mozno to bude zniet tak hlupo a kliseovito, ale zbytocne to asi nebolo, kedze si si dokazala, ze na to mas..? a co tam po vysledku nejakej sutaze, o to v zivote nejde.
ty sama mozes byt so sebou spokojna, chybu spravil niekto iny.
ono sa taketo situacie v zivote dost casto stavaju
Ja by som si predstavil, ako tým byrokratom pomaly vtláčam do ľubovoľného telesného otvoru nejakú poriadne dlhú tyč ... Taká nosná dierka na to vyzerá byť priam ako stvorená ...
no čo narobííš.. život je sviňa a veľa ľudí naokolo sú hajzli, všetko nemôže ísť vždy podľa predstáv ako v rozprávke, musíš sa s takýmito situáciami naučiť žiť... Ja som tiež zažil mnoho nespravodlivostí ale treba žiť ďalej.. či už práca alebo škola alebo bežné veci zo života.. niektorí ľudia sú skrátka zakomplexovaní a svinskí.. (ale neboj život ich bije dosť
Ty možeš byť na seba hrdá predsa že si sa snažila a spravila si to a hlavne rob veci ako ty uznáš za vhodné a nenechaj sa znechutiť takto druhými..
tá otázka komisie by ma buď vytočila, alebo by som sa zľakla, ale ak by to povedali arogantne alebo nejak tak, nasrala by som sa a potom viem byť nádherne nepríjemná bez ohľadu na to, v akom veku a v akom postavení človek predo mnou stojí... no máš skúsenosti, až na tie tvoje results vidím v tom pozitíva, tie results nemusia byť stále
a ešte to bolo dobré na to, že si o tom napísala a čuduje sa svete, tikalalok dokonca napísal aj pozitívny komentár... áno, nemohla som si odpustiť túto uštipačnú poznámku
@sueiciderka Ak sa nemýlim vravíš určite o soč-ke, ja som tiež bol v školskom kole prvý a postúpil som do krajského kola, lenže v ten istý deň sme mali ísť aj na výlet a tak som šiel na výlet kašlať sa na celú sočku. Je pravda že som sa na tom narobil, že som to robil dlho, ale môj projekt (internetová stránka) splnil svoj cieľ tým že funguje, a poskytuje informácie atď atď, proste využíva sa prakticky aj teraz stále
Prečo na maturitách iné projekty vyzdvihli ? Pretože na maturitách sa snažia dať čo najlepšie známky každému, a podruhé my sme mali systém bodovania čiže ak splní projekt určité body (čistota kódu bla bla bla) a dobre to obháji má 1ku, a je jedno či je to super nápad alebo nie (super nápad by si zaslúžil skôr dve jednotky ale tak nemôžu ti dať 2jednotky )
zhrnuto, ak to je dobré tak si sa na tom veľa naučila a to je pozitívum ktoré si všímaj, to že ťa na súťaži dali do inej kategórie je blbé ale už s tým nič nespravíš
@sueiciderka Ak sa nemýlim vravíš určite o soč-ke, ja som tiež bol v školskom kole prvý a postúpil som do krajského kola, lenže v ten istý deň sme mali ísť aj na výlet a tak som šiel na výlet kaA
u mna tiež rodičia chceli aby som študovala niečo užitočné, ale nedala som sa a tiez ucitelia mi hovorili ze nech idem studovať to čo ma baví, ved nejaká práca sa pre mna nájde, no a rodičia chvilu frflali ale su s tym okej.
akurat dnes mam rovnaky pocit ako ty mali sme obhajoby koncorocnych prac aj chodim an umelecku skolu odbor vitraz ael to teraz nie je podstatne ,kao makam na tej praci dost dlho s malymi detailami s atam serem a neviem co spravim vsetko rpesne do detailov a snazim s ao maximum a musia byt k tomu aj vykrtesy sak sme an umleckej skoel a jak taka ... nechcem nadavat zbytocne sa serem z malbami ,jeden vykres malujem aj 5-6hodin a ostatny si za hodinku nacmaraju neviem kolko vykresov,ok mali ich mozno viac ,mali tam technicke a neviem ake ine vykresy ,ale nikto s atam nesral s takymi malbami jak ja a uplne zbytocne ich to nezaujimalo,ani ma nepochvalili zato ze som to namalovala ,ich trapili ine blbosti kde mas strihy a technicky ci jaky vyktres,no zbytocnost a niekto si to tamlen pastelkami vymaluje ,ani to poniekotry ,lôen fixoiu obtiahnu linky a ja jak debil si pripadam no srala som sa s tym starsne dlho,nevravim ze to dopadlo zle mala som celkom dost bodov ,ale toto ma vytocilo,este ucka co nam ma an navrhovanie sprav take riadne malb,yno hovno z toho ,nikoho to netrapi ,pochybujem ze niekto 5hodin sa sral s jednym vykresom a samotna ta praca bola dost zlozita,ano v jednoduchosti je krasa,alebo skor v primitivnosti
Kašli na to, život je boj, spravodlivosť sa ťažko hľadá. Vieš, aj takéto nespravodlivosti sú na niečo dobré(viem, že by sa každý bez nich najradšej obišiel), nevzdala si to a nevzdaj. Vieš, čo vieš a nedaj si to zobrať. Dokáž im, že si lepšia. Bojuj a vyhráš. Pusť si IDE TO SAMO(rap) a nevzdávaj to, to je len život a ten je niekedy taký.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ty sama mozes byt so sebou spokojna, chybu spravil niekto iny.
ono sa taketo situacie v zivote dost casto stavaju
fakt to znie hlupo ale bude na tom nieco pravdy
... ... ...
@0
Ja by som si predstavil, ako tým byrokratom pomaly vtláčam do ľubovoľného telesného otvoru nejakú poriadne dlhú tyč ... Taká nosná dierka na to vyzerá byť priam ako stvorená ...
Ty možeš byť na seba hrdá predsa že si sa snažila a spravila si to a hlavne rob veci ako ty uznáš za vhodné a nenechaj sa znechutiť takto druhými..
vždy keď si kúpim kolu, nemôžem spať, a potom rozmýšľam o živote a vtedy rozmýšľam načo vlastne?
ja sa vždy pousmejem nad bývalými spolužiačkami ako sa drvia na skúšky na ekonomike, keď ja som už poskúškový druhák na filozofii...
a ešte to bolo dobré na to, že si o tom napísala a čuduje sa svete, tikalalok dokonca napísal aj pozitívny komentár... áno, nemohla som si odpustiť túto uštipačnú poznámku
Prečo na maturitách iné projekty vyzdvihli ? Pretože na maturitách sa snažia dať čo najlepšie známky každému, a podruhé my sme mali systém bodovania čiže ak splní projekt určité body (čistota kódu bla bla bla) a dobre to obháji má 1ku, a je jedno či je to super nápad alebo nie (super nápad by si zaslúžil skôr dve jednotky ale tak nemôžu ti dať 2jednotky )
zhrnuto, ak to je dobré tak si sa na tom veľa naučila a to je pozitívum ktoré si všímaj, to že ťa na súťaži dali do inej kategórie je blbé ale už s tým nič nespravíš