Iný je v tom že sa tu cítim lepšie ako na fb môžem si napísať svoj blog a kedže tu nemám nikoho kto ma pozná nemusím počúvať somariny od niektorých ktorý by ma kvôli tým blogom brali úplne inak...nemusím čítať správy od nepríjemných teplých,úchylných ľudí ktorý sa nevedia správať(pokec)
@tonevymyslis plusy-mozes sa tu zoznamovat s novymi ludmi, lahsie a dostupnejsie ako na fb, mozes sa ludi opytat vo forach a anketach na praktickz cokolvek(bohuzial z 10 komentov je 5 urazlivych , 3 akoze vtipne, 1 poloretardovany..)
takze kvalita odpovvedi, nazorov velmi nizka..
minusy-je ti velka nenavist medzi ludmi, stranka ma kopu nedostatkov,sposobuje ak tu casto chodis zavislost, alebo nazvyme to ze zbytocne travenie tu viacej casu ako by stacilo..
dalej je tu skutocne vela psychopatov, ludi s velmi nizkym iq, emocionalne velmi slabych a nedozretych ludi, nestabilnych ludi..na druhej strane je tu par desiatok peknych caji..
ano k plusom este ze pokial tu nemas fotku , mozes tu byt 100 percent anonymne, nikto o tebe nic nevie(ako omne)
a mozes pridavat blogy, basnicky, pribehy atd atd..
ja som tu zabíjala svoje študentské časy...a vždy minimálne polovicu skúškového Ale tak budem musieť asi obmedziť tento čas požierajúci vzťah k birdzu, keď budem pracovať, asi sa tu nebudem vyskytovať tak často
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nudný,nezáživny,provokačny
takze kvalita odpovvedi, nazorov velmi nizka..
minusy-je ti velka nenavist medzi ludmi, stranka ma kopu nedostatkov,sposobuje ak tu casto chodis zavislost, alebo nazvyme to ze zbytocne travenie tu viacej casu ako by stacilo..
dalej je tu skutocne vela psychopatov, ludi s velmi nizkym iq, emocionalne velmi slabych a nedozretych ludi, nestabilnych ludi..na druhej strane je tu par desiatok peknych caji..
asi tak no
a mozes pridavat blogy, basnicky, pribehy atd atd..
E G O
F E E L I N G I M P O R T A N T
reason for not doing whatever else..