Ahojte. Potrebujem pomoc chcela by som zistiť načo mám talent ale ako tak pozerám tak asi na nič. Skúšala som už všeličo ale v ničom tak veľmi nevynikám.
Učiteľky v škole a spolužiaci mi vraveli ,, že by som bola dobrá herečka "
Lenže ja naozaj neviem.
ľudia, čo ťa poznajú ti povedali, že herectvo a ty si ideš sem pýtať radu od ľudí, čo ťa nepoznajú ?
máš ešte len 14, časom na to prídeš, poprípade si všímaj, akých nadaných ľudí máš v rodine, talenty sa často dedia...
Ja som tiež mala podobný problém nakolko každá moja kamarátka vedela kresliť, skvelo tancovať, písať blogy...
Potom ma rodičia prihlásili na dramatický krúžok kde som zistila, že mám talent na spev, i keď pred tým mi to pripadalo ako katastrofa.
Nič sa neboj, objavíš ho v správnej chvíli, možno máš nakoniec talent na niečo menej zvyčajné na čo prídeš až neskôr.
@anonymka001 kopa ludi ti predsa povedlaa ze mas talent na herectvo. mozno ho len zo skromnosti nevidis. ak ta to bavi,a ludia si myslia ze si v tom dobra, preco nepokracovat v tomto? ja myslim ze ten talent si uz nasla
(len tak mimochodom, nechcem byt zla, ale ak TAMTO nie je talent,je mozne ze teda ziadny talent nemas. neviem preco si myslis ze kazdy clovek musi mat na nieco talent, vacsina ludi ziadny talent nema,ti co ho maju su vynimocni. )takze na tvojom mieste sa venujem hlavne tomu herectvu ale samozrejme mozes popritom skusat aj ine veci. ktovie, mozno z teba raz bude huslova virtuozka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
máš ešte len 14, časom na to prídeš, poprípade si všímaj, akých nadaných ľudí máš v rodine, talenty sa často dedia...
Potom ma rodičia prihlásili na dramatický krúžok kde som zistila, že mám talent na spev, i keď pred tým mi to pripadalo ako katastrofa.
Nič sa neboj, objavíš ho v správnej chvíli, možno máš nakoniec talent na niečo menej zvyčajné na čo prídeš až neskôr.
(len tak mimochodom, nechcem byt zla, ale ak TAMTO nie je talent,je mozne ze teda ziadny talent nemas. neviem preco si myslis ze kazdy clovek musi mat na nieco talent, vacsina ludi ziadny talent nema,ti co ho maju su vynimocni. )takze na tvojom mieste sa venujem hlavne tomu herectvu ale samozrejme mozes popritom skusat aj ine veci. ktovie, mozno z teba raz bude huslova virtuozka