muziku pocuvam, tak na nu a potom ked ma uz beru driemoty a si uvedomim, ze uz ju nepocuvam, tak vypnem a nemyslim na nic, lebo zaspim o malu chvilu. Obykle...su, pravdaze, aj pripady, ked mam dake tazkosti alebo radosti prilisne a vtedy myslim na ne.
Niekedy rozmýšľam nad tým, či existuje nejaké riešenie, ktoré by prinieslo zmenu. Inak moc pred spaním nepremýšľam, pretože to spôsobuje nesprávne triedenie pamäťových informácii počas spánku.
tak ja vždy pri zaspávaní si púšťam nejaké to cd, tak sa snažím pekne uvoľniť a v priebehu pár songov sa mi podarí aj zaspať... len to si nesmiem pustiť nejaký tvrdší rock bo šanca minimálna ale tak cez deň nemám problém zaspať ani pri metale
no ked si lahnem myslim vascinou na chalana ktoreho milujem ,cize na svoju lasku ,ci uz spinka ,alebo tak ,ale inak ked citam nieco nejaku knihu predtym ako idem spat ,tak uvazujem dlho nad knihou ,a len tak pocuvam hudbu cez mp3 a myslim na problemy a tak )take bezne veci ,ale myslim ,ze vyhrava ta laska D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@8 pitky
Ale ak náhodou, tak zvyčajne na nejaký pozitívny zážitok dňa, prípadne čokoľvek iné pozitívne...