na nadávanie mám svoj názor. Ked je to v pripadoch, ked je človek nahnevaný, alebo extremne vytočený tak ešte OK. Ale ked človek ide po ulici a 10 ročné dievčatá tam stoja a nadávajú ako nejaký kočiš, takže každé druhe slovo je vulgarizmus, je to trochu blbé a pravdupovediac, odpudzuje ma to. A celkovo ked sa niekto vyjadruje každým druhým slovom nejakou nadávkou, tak mi potom pripadá ako keby iné slová nepoznal. Ale tak každý nech si robí ako chce...
ja neviem, pre mňa sú nadávky len zvuky ako každé iné slovo, prečo je spoločnosťou prijateľné povedať "štetka" ale keď povie niekto "kurva" tak sa každý pohoršuje, pritom to znamená to isté? no, našťastie viem kedy môžem a kedy nemôžem nadávať
neviem ako hlasovať. nadávam tak ako @19. a ešte chujovina, čo veľa ľudí berie ako nadávku a pre mňa to je nejak súčasťou slovnej zásoby a snažím sa s tým prestať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
predtým som asi nadávala... či?
potom nie, proste aj keby som chcela či čo, tie nadávky mi už boli neprirodzené
a teraz v poslednom čase.... tak v duchu hovorím tie nadávky a potom sa na nich smejem
(ale to kvôli Birdzu, kazí ma !)
ak sa rozprávam s niekým, kto nadáva, tak si zanadávam aj ja
a vo svojej vlastnej hlave nadávam, keď mám na to náladu
inak, resp. horšie nikdy
ale hanbím sa za to ale neviem prestať!